Aşılama Bu ay asilama yapanlar ??

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Cicsk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2019
495
538
53
29
Kizlar dun asilama tedavim basladi🤗letu hap verdi pazar gunune kadar yiyecegim ve pazar gunu saat 4 de inelerimi vurmaya basliyacam sanriim biraz korkuyorum siz nasil yaptiniz nsil gecti o surec gelin dertleselim😗

Kizlar dun asilama tedavim basladi🤗letu hap verdi pazar gunune kadar yiyecegim ve pazar gunu saat 4 de inelerimi vurmaya basliyacam sanriim biraz korkuyorum siz nasil yaptiniz nsil gecti o surec gelin dertleselim😗
İğneler korkulacak gibi değil boşuna kendinizi strese sokmayın çok basit ben de bugün aşılamamı oldum hayırlısı ile inşaallah tutunur

Ben de aynı ilaçtan kullandım ve vatanım ilacı kullandım. 5 gün sonra 2 tane iğne yaptım kendi karnıma 🌸 sonrasın da aşılamam oldu 25 mm olmuştu yumurtam ilaçsız büyümüş dedi dr 🥰 aşılamam da 2 dk bile sürmedi koşa ve ağrısız bir işlem. Sonrasın da aşırı bel ağrım oldu olmaya devam ediyor ☺️☺️

Ben de aynı ilaçtan kullandım ve vatanım ilacı kullandım. 5 gün sonra 2 tane iğne yaptım kendi karnıma 🌸 sonrasın da aşılamam oldu 25 mm olmuştu yumurtam ilaçsız büyümüş dedi dr 🥰 aşılamam da 2 dk bile sürmedi koşa ve ağrısız bir işlem. Sonrasın da aşırı bel ağrım oldu olmaya devam ediyor ☺️☺️
Ayy ay insallah tutarsa yuzun guler bugun kacinci gunun🤗🤗

Benimde yumurtalarimda bir sorun olmadigini soyledi dr😊

Insallah tutmustur.yaa napiyosunuz suan surekli dinleniyirmusunuz?
Aaa doğru söylemiştiniz. İnş tutmuştur. Dinleniyorum son 1/2 gündür çamaşır astım 1 gün de yemek yaptım sürekli yattım çünkü belim çok ağırıyor ayakta kalınca.

Arkadaşlar benimde aşılamamın 10. Günü kasıklarda hafif ağrı var gibi sizlerde belirtiler nasıl
Benim bel ağrım çok var ve 2 kere idrar kaçırdım. Ara sıra da kasık ağrısı var. Benim de 9. Günüm 🥰 hayırlısı olsun hakkımız da 🤲🏻🌸

Aaa doğru söylemiştiniz. İnş tutmuştur. Dinleniyorum son 1/2 gündür çamaşır astım 1 gün de yemek yaptım sürekli yattım çünkü belim çok ağırıyor ayakta kalınca.
Dinlenin lutfen.yormayin kendinizi ve sut urunleri tuketin protein agirlikli beslenin.ceviz fistik findik tuzsuz olanlari tuketin kahve icmeyin.gerisi rabbime kalmis siz onlemini alin 🤗vee bol.bol dua

Dinlenin lutfen.yormayin kendinizi ve sut urunleri tuketin protein agirlikli beslenin.ceviz fistik findik tuzsuz olanlari tuketin kahve icmeyin.gerisi rabbime kalmis siz onlemini alin 🤗vee bol.bol dua
İnanın dikkat ediyorum 🥰 süt içerken tam yağlı için kullanın. 🌸🌸

Bu ara da bir dua okuyorum size de atayım siz de okursunuz 🤲🏻🤲🏻

Eklentiler

• B373077F-72CE-428F-B0F8-51B7781CF71A.webp
    B373077F-72CE-428F-B0F8-51B7781CF71A.webp
    30,1 KB · Görüntüleme: 50
Back
X