Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

ya cem yılmaza ya celal ile cerene gideriz film güldürücüklü olur uyutmaz diye umuyorum
saçımıda düzleştirsemmi maşamı yapsam bilemedim:79::79:

bende cem yılmaz a gittim.ama şahan daha komıktır herade bende recep ivedik i hala izler gülerimcem yılmaz hep bel altı yapmışş..komıktı ama aman aman değil di bence.onun soyledıgı bazı şeylerden ben utandım valla.eşim de yanımda arkamızda da 2 tane takım elbiseli abaza ayakalrını yere vura vura güldüler..

yaw aslinda bi üsenme isi aklima yatti..habibtem alppinim hic üsenmezdi gece 12 bile yemek yapiyodu hamur isi yapiyodu herseyi yapiyodu hemen hamile kaldi bebisi geliyobende üsenmiycem artikin belki benimde hemen bebisim olur..karsinizda baska bi yasakhayal olacak artik..hamaratliktan buraya bile vakit bulamayabilirim haberiniz olsun kizlar

Cem yılmazı tavsiye ederim çok komik.
o olcak büyük ihtimalle
ay uzun zamanndır sinemaya gitmedim bi tuhaf oldum
o zaamn hemen düzlestir güzelles gözlerini alamasin senden
bebiş derse arabaya binince güzel olmuşumdur napıyon derse olmamış(cok nadir saçımı topladığım zamanlar hiç sevmezde)
hoş ben her halimle güzelim ayy havam batsın emi

bencede komiklikte sahani tek gecerim ben ona cok gülüyom yawkiz paposonerim senden sonra aklim basima geldi üsenmiycem artik...hamarat olucam

Son düzenleme:
bende cok üşenirim
aboooo yandık desene
bende deniyim bi üşenmemeyi belki benmde olur

bak herseyede dikkat etmisherseyi anliyoisin kolay senin adami cözmüs

bak herseyede dikkat etmisherseyi anliyoisin kolay senin adami cözmüs
gözlerini irileştirip dalarsa bi derdi var
zıplayarak gelirse gayet iyi küsken kapıda gülerse barışacak eğer gülmezse cok kızmış demek
bak adamın sözlüğünü cıkarttım
bak aşşağıya boru değil bu kaç yıllık evliyiz

Son düzenleme:
bencede komiklikte sahani tek gecerim ben ona cok gülüyom yawkiz paposonerim senden sonra aklim basima geldi üsenmiycem artik...hamarat olucam

yok bee onunla alakası yoktur((kendime arkadaş arıyorum tembellikte)Allah ım hemen nasip etsin yaa iş..isteyen herkese.dün topicde gördüm,bi bayan 5 aylık bebği var.2.hamıle cevreden çekiniyorum dıye yazmıştı..ne güzel dimii

gumus sendemiyaw bak neler duyuyoruz olmayalim artik belki bu sefer düsügümüz olmazbebisimiz olur insalalh
valla aklıma yattı
ama benm üşengeclik zaman yada karşımdaki kişiye bağlı normalde cok becerikliyim işin başına gecersem
bak banada yattı kız deniycem aktif olmaya çalışıcam bebek gelecekse bide onu yaparız napalım

masalalh herseyi anlatmiskiz öyle deme kacyillik evliller birbirini cözemeyen bide sonradan degisenler var

artik bide bunu deneyelim

Arkadaşlar durumla çok alakasız ama yeni konu nereden açabilirim ?

canim mesala kadin dogum bölümünden konu acacaksan yada baska bölümden farketmez orayi tikla sol kenarda pembe kutucukta yeni konu ac yazar ona bas ve istedigin konuyu ac..inslalah yardimci olabilmisimdir

evet o cok bel altı espiri yapıyo
ben de okudum ve cok heveslendm yerinde olmayı öyle cok isterdimki
hoşgeldn bebeğim
masalalh herseyi anlatmiskiz öyle deme kacyillik evliller birbirini cözemeyen bide sonradan degisenler var
ben çözerim melek kocamı bak özledim gördünmü gelnce öpüyüm hemen
artik bide bunu deneyelim
annem olsa yemediğin bi o bok kaldı derdi
onuda yiyek sonra naparız acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…