- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #28.481
ya cem yılmaza ya celal ile cerene gideriz film güldürücüklü olur uyutmaz diye umuyorum
saçımıda düzleştirsemmi maşamı yapsam bilemedim:79::79:
o olcak büyük ihtimalleCem yılmazı tavsiye ederim çok komik.
bebiş derse arabaya binince güzel olmuşumdur napıyon derse olmamış(cok nadir saçımı topladığım zamanlar hiç sevmezde)o zaamn hemen düzlestirgüzelles gözlerini alamasin senden
bende cem yılmaz a gittim.ama şahan daha komıktır herade bende recep ivedik i hala izler gülerimcem yılmaz hep bel altı yapmışş..komıktı ama aman aman değil di bence.onun soyledıgı bazı şeylerden ben utandım valla.eşim de yanımda arkamızda da 2 tane takım elbiseli abaza ayakalrını yere vura vura güldüler..
yemek yapmaam lazim:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:eski hamaratligima dönmeliyiimbelki cocugumda olurrrrrr [/QUOTE
ben dünüyorum ne zman hamarat oldum diyee :26::26::26::26:hiçbir zmanAllah tan bi koca bulmuşum kendime
bende cok üşenirimyaw aslinda bi üsenme isi aklima yatti..habibtem alppinim hic üsenmezdi gece 12 bile yemek yapiyodu hamur isi yapiyodu herseyi yapiyodu hemen hamile kaldi bebisi geliyobende üsenmiycem artikin belki benimde hemen bebisim olur.. karsinizda baska bi yasakhayal olacak artik..hamaratliktan buraya bile vakit bulamayabilirim haberiniz olsun kizlar
o olcak büyük ihtimalle
ay uzun zamanndır sinemaya gitmedim bi tuhaf oldum
bebiş derse arabaya binince güzel olmuşumdur napıyon derse olmamış(cok nadir saçımı topladığım zamanlar hiç sevmezde)
hoş ben her halimle güzelim ayy havam batsın emi
bende cok üşenirim
aboooo yandık desene
bende deniyim bi üşenmemeyi belki benmde olur
gözlerini irileştirip dalarsa bi derdi varbak herseyede dikkat etmisherseyi anliyo isin kolay senin adami cözmüs
bencede komiklikte sahani tek gecerim ben ona cok gülüyom yawkiz paposonerim senden sonra aklim basima geldi üsenmiycem artik... hamarat olucam
yemek yapmaam lazim:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:eski hamaratligima dönmeliyiimbelki cocugumda olurrrrrr [/QUOTE
ben dünüyorum ne zman hamarat oldum diyee :26::26::26::26:hiçbir zmanAllah tan bi koca bulmuşum kendime
kiz yerim senibende sadece bi haftadir hamaratim ondan önce cok tembeldim
valla aklıma yattıgumus sendemiyaw bak neler duyuyoruz olmayalim artik belki bu sefer düsügümüz olmaz bebisimiz olur insalalh
gözlerini irileştirip dalarsa bi derdi var
zıplayarak gelirse gayet iyi küsken kapıda gülerse barışacak eğer gülmezse cok kızmış demek
bak adamın sözlüğünü cıkarttım
bak aşşağıya boru değil bu kaç yıllık evliyiz
valla aklıma yattı
ama benm üşengeclik zaman yada karşımdaki kişiye bağlı normalde cok becerikliyim işin başına gecersem
bak banada yattı kız deniycem aktif olmaya çalışıcam bebek gelecekse bide onu yaparız napalım
kiz yerim senibende sadece bi haftadir hamaratim ondan önce cok tembeldim
ohh yaa ne eğlenceli topic
Arkadaşlar durumla çok alakasız ama yeni konu nereden açabilirim ?
evet o cok bel altı espiri yapıyobende cem yılmaz a gittim.ama şahan daha komıktır herade bende recep ivedik i hala izler gülerimcem yılmaz hep bel altı yapmışş..komıktı ama aman aman değil di bence.onun soyledıgı bazı şeylerden ben utandım valla.eşim de yanımda arkamızda da 2 tane takım elbiseli abaza ayakalrını yere vura vura güldüler..
ben de okudum ve cok heveslendm yerinde olmayı öyle cok isterdimkiyok bee onunla alakası yoktur((kendime arkadaş arıyorum tembellikte)Allah ım hemen nasip etsin yaa iş..isteyen herkese.dün topicde gördüm,bi bayan 5 aylık bebği var.2.hamıle cevreden çekiniyorum dıye yazmıştı..ne güzel dimii
hoşgeldn bebeğimben geldim
ben çözerim melek kocamı bak özledim gördünmü gelnce öpüyüm hemenmasalalh herseyi anlatmiskiz öyle deme kacyillik evliller birbirini cözemeyen bide sonradan degisenler var
annem olsa yemediğin bi o bok kaldı derdiartik bide bunu deneyelim
ohh yaa ne eğlenceli topic
bak nasida utandiöyle cani benim sürekli gel valla dahada eglenceliyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?