Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

canbonlarım ben bıraz cıkım artık.belimden dolayı fazla oturamıyorum bu sıralar meleğim gelsede bian önce tedavılerıme devam edebılsem
biraz uzanmam gerek opuyorum hepınızı kızçelerim

Kizceler ilk 20 cikan bhcg 40 saat sonra 30 cikti.sanirim cok dusukama farkli yerlrde yaptirmistim.aksam ilk yaptigim yerde yaptiricam.doktoruma ulasamadim mesaj attim.biraz uzuldum ama hala umudum var yükselmistir belki dun sabahtan beri.sizi haberdar ederim aksama.

kuzum benim ya düzelcek hersey inşallah gonzalezım

umudum süpersın gonzalezım benım

ahh kusum süper olmak nerde yaa..beni en iyi siz biliyonuz ... siz öyle görmek istiyonuz benii , ondan oluyo bunlarr , yoksam halim harapp

hayalotum umudumuz geri döndüinslalah bu nesemiz hic bitmez

daha tam dönemedim kusum yaa.. koyun gibi ugrasmıslar doktorlar benlee, deminden beri konustukça bunları düsünür oldum simdiii

aynı yerde yaptırmaya bak scorpıonsum.enaz 2 katı cıkması gerekmıs 2 gunde bır yapılcak.hayırlısı olsun.sen içini ferah tut kuzum benım dualarım senınle

canbonlarım ben bıraz cıkım artık.belimden dolayı fazla oturamıyorum bu sıralar meleğim gelsede bian önce tedavılerıme devam edebılsem

görüsürüz balım.. bnde çıksam iyi olacak..
aksama birinin kafa eti yicem de..

umudum gecmıs artık gecmıste kaldı canbonum.bak ama yapılan eksıklerı ogrenmıs olduk sımdı bunlara cozum bulcaz hayırlısıyla.ya bılmeden anlayamadan beklemeye devam etmıs olsaydın dahamı ıyıydı.rabbım bı umut kapısı daha actı gordunmu canbonum benım.

esilam ben geciktirdigini hic duymadim seninki geciktimi yoksa

cnm ben normalde 24 günde bir adet oluyorum.bugün 24.günüm.yani buzamana kadar hiç aksamamıştır çok şükür.ama bilmiyorum daha olmadım.kafam karışık.

ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm taaaaaaaaaaaaaa taaaaaataaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa taaaaammmmmmmmmmmm

önemli olan ilk yaptirdigin yer scorpionsum:26::26::26::26:nerdeyse iki gün sonra cikan sonuc buysa cok düsük inslalah farkkli yer oldugu icin böyle cikmistir sonuc:26:

cnm inş.yükselmiştir.dualarımız seninle

hayalotum bi hastaligi var benim haberim yokhayalotum bel fitiginmi var:26::26:

öpüyorum sizi tatlı kızçelerim .. biraz mtfakat islerim var.. konus konus oturmakla bi sonuca varamıyoruz..anca sinir sahibi oluyorum..
konustuklarımı bide icraata geçirebilsem.. hadi ben kaçtımm, sizleri çok seviyoommm , Alppinim sned hsgeldin balım..

görüşmek üzere cnm.k.i.b

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…