- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #28.441
amaaann sorma yasağımm.. iste.. eski frekansımı tam bulamadım ama, arada bir parazit yapıyo, onda da anca bu kadar çıkıyoo
acaba yine tatlı mı konustum kine
ne tatlısı yaww.. dısı seni yakar içi beniiii yasağımmmm :84::84::84::84:
valla ne neye bakalar kii kuzum :44:
bana bakan ne kadar derdi vardır der kimbilir
umudum süpersın gonzalezım benım
hayalotum umudumuz geri döndüinslalah bu nesemiz hic bitmez
Kizceler ilk 20 cikan bhcg 40 saat sonra 30 cikti.sanirim cok dusukama farkli yerlrde yaptirmistim.aksam ilk yaptigim yerde yaptiricam.doktoruma ulasamadim mesaj attim.biraz uzuldum ama hala umudum var yükselmistir belki dun sabahtan beri.sizi haberdar ederim aksama.
canbonlarım ben bıraz cıkım artık.belimden dolayı fazla oturamıyorum bu sıralarmeleğim gelsede bian önce tedavılerıme devam edebılsem
biraz uzanmam gerek opuyorum hepınızı kızçelerim
ahh kusum süper olmak nerde yaa..beni en iyi siz biliyonuz ...siz öyle görmek istiyonuz benii , ondan oluyo bunlarr , yoksam halim harapp
daha tam dönemedim kusum yaa.. koyun gibi ugrasmıslar doktorlar benlee, deminden beri konustukça bunları düsünür oldum simdiii
iste böyle böyle neler çıkıyor sonradan.. ama bunu doktorlara desen kabul etmezler.. yok oydu, yok buydu geçistirirler..
bazen de iste olmamasına sebep olucak ya.. bu yüzden de sebep bulunamıyabiliniyo
Allahım ne güzel kelime kullandımbulunamıyabiliniyo ben kızdım mı çok güsel konusurum
ahh balım insaAllahh :84:
yok cnm arada geliyorum ama, akrabalar, arkdslar fln var..
ahh sorma yasağımm.. bu kk dakiler hep bir toplanıp su dktorların üzerine bi yürüyelim. napcaklar bakim
esilam ben geciktirdigini hic duymadimseninki geciktimi yoksa
görüsürüz balım.. bnde çıksam iyi olacak..
aksama birinin kafa eti yicem de..
canbonlarım ben bıraz cıkım artık.belimden dolayı fazla oturamıyorum bu sıralarmeleğim gelsede bian önce tedavılerıme devam edebılsem
ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm taaaaaaaaaaaaaa taaaaaataaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa taaaaammmmmmmmmmmm
Kizceler ilk 20 cikan bhcg 40 saat sonra 30 cikti.sanirim cok dusukama farkli yerlrde yaptirmistim.aksam ilk yaptigim yerde yaptiricam.doktoruma ulasamadim mesaj attim.biraz uzuldum ama hala umudum var yükselmistir belki dun sabahtan beri.sizi haberdar ederim aksama.
görüsürüz balım.. bnde çıksam iyi olacak..
aksama birinin kafa eti yicem de..
öpüyorum sizi tatlı kızçelerim .. biraz mtfakat islerim var.. konus konus oturmakla bi sonuca varamıyoruz..anca sinir sahibi oluyorum..
konustuklarımı bide icraata geçirebilsem.. hadi ben kaçtımm, sizleri çok seviyoommm , Alppinim sned hsgeldin balım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?