Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

aglaam aama ben inanaiyorum biseyler olacak inslaalh

gittimmmm - geldimmmmmm ve işte sonucum...

Eki Görüntüle 607052

yani şekil a'daki gibi koca bi negatif demek o azcık gelen şey adet kanamasının başlangıcıymış..
peeeeeeeeeeeh yine fosssss..
size demiştim ama hoppala bidahaki aya dene şimdi aaaay gına geldiiii ayol...

pufpufum sen kan testinemi gittinbenim haberim bile yoktuaksam hic dememistin

keske elimizden bisey gelse böyle durumlarda insan ne yorum yapacagini bile sasiriyocanim puffumm hakkinda hayirlisi olsun

inslalah yaramazin daha fazla bekletmezyaw valla bunlar iyi bi dayagi hak ediyo..nedir bize bu cektirdikleriyaw bazen insan calismaktanda bikiyo olsada bu eziyettende bi kurtulsak

Son düzenleme:
yaw scorpionsum aksam derken saat kaci kasdetti:44::44::44:bi hayirli haberi alsamda sürekli geldimi diye bakmaktan kurtulsam

aslinda basta demistim ona scorpionsum ayni yerde yaptirda aklimiz karismasin diye cünkü arastirmalarima göre ve kk hep

dolastim heryerin laboratuvar degeri farkli cikiyomus kizlar ve yaptiranlar öyle yaziyodu

neyse hayirli haberle gelsinde gerisi önemli degil..

Son düzenleme:
gümüşcüm bişey sorcam.hsg çekildikten sonra hamilelik yok mesela.adet gecikmesi olabiyomu bi bilgin varmı?
valla hiç duymadım varsa bi gecikme hemen test yap ben 10günde 4 test yaptım bak hiç duramam günüm gecse bide düşünemiyorum

türkçe katili seni
kaynanasıfln cok zoruyomuş yokmu bebek hamile kalamadınmı bu ayda fln diye sorun oğullarında cıkınca olsun oğlum tedavi olursunuz fln diyomuş bi o faktör var tabi neyse hiç girmiyim
canım yanında destek olması lazım tek başına altından kalkılcak gibi bi yük değil bu allah yardımcın olsun içimizde en zor durumda olan sensin biliyorum

gaza getirdik bide seni neyse öğrenmek en iyisi oldummu olacammı ay belirti varmı derdin yok en azından hayırlısı olsun

kocamla konuştum
akşam 9 seansına gidiliyo sabahda adet oldummu stresinden uyuyamamıştım 7de uyanmıştım sinema 9da başlasa 12 biter inşallah uyuyup filmi kaçırmam
en erken 7de alır beni 6başlasam ancak hazırlanırım süslenmem kendimi iyi hissetmem lazım

yaw sende bi dur daha gelmemis batininsallh gelmez hemen gelmeden zorla geldirme

ne güzel bi stresini at güzelce süslen

yaw sende bi dur daha gelmemis batininsallh gelmez hemen gelmeden zorla geldirme

ne güzel bi stresini at güzelce süslen
aman yok gelmesin yarın sabah büyük gün ya cok heycanlıyım sabah yine 7de uyanıırım hemen bakarım tabi gece gelmezse adetim hep sabah başlar sabahtan anlaşılır herşey

13.30 da kalktım bi ara geldm kimse yok sonra itemizlik yaptım.kahvaltı falan bu saat oldu ama yemek yapmadım bugun. yaa duş almaya bile üşeniyorum eşim de hep der ki üşenennin çocugu olmazmışşyemek yaptınız mı ki sizz??

aman yok gelmesin yarın sabah büyük gün ya cok heycanlıyım sabah yine 7de uyanıırım hemen bakarım tabi gece gelmezse adetim hep sabah başlar sabahtan anlaşılır herşey

simdi oldu böyle de istesen simdi sinemaya odaklan süslen iyice yaw cokta gec bitiyomus ben uyurdum herhalde

bende o satte kalktimyemegim benimde yok dahayine tembel oldum ben ya

yaw bende üsenirim benimdemi ondan olmuyo yoksa

ya cem yılmaza ya celal ile cerene gideriz film güldürücüklü olur uyutmaz diye umuyorum
saçımıda düzleştirsemmi maşamı yapsam bilemedim:79::79:

ayyy ona mi gicedeksiniz ozaman uyumazsinbu oglanin filmini bende cok seviyorum revep ivediklere cok gülmüstüm

hangisi daha cok yakisiyosa onu yap..aslinda düzlestirme bence daha hos duruyo ama üsenmezsen düzlestir bence

Son düzenleme:
ayyy ona mi gicedeksiniz ozaman uyumazsinbu oglanin filmini bende cok seviyorum revep ivediklere cok gülmüstüm

hangisi daha cok yakisiyosa onu yap..aslinda düzlestirme bence daha hos duruyo ama üsenmezsen düzlestir bence
bende cok severim ikisinide
kocamda düz seviyo düzleştiriyim
ben sacımı düzleştirmeden evden cıkmam maşa nadir yaparım
kocam kızıyo yoksa bugün bakımsızsın diyo
bende göbeğini laf vuruyorum hemen

yemek yapmaam lazim:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:eski hamaratligima dönmeliyiimbelki cocugumda olurrrrrr

o zaamn hemen düzlestir güzelles gözlerini alamasin senden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…