- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #28.461
öpüyorum sizi tatlı kızçelerim .. biraz mtfakat islerim var.. konus konus oturmakla bi sonuca varamıyoruz..anca sinir sahibi oluyorum..
konustuklarımı bide icraata geçirebilsem.. hadi ben kaçtımm, sizleri çok seviyoommm , Alppinim sned hsgeldin balım..
gittimmmm - geldimmmmmm ve işte sonucum...
Eki Görüntüle 607052
yani şekil a'daki gibi koca bi negatifdemek o azcık gelen şey adet kanamasının başlangıcıymış..
peeeeeeeeeeehyine fosssss..
size demiştim amahoppala bidahaki aya dene şimdi aaaay gına geldiiii ayol...
valla hiç duymadım varsa bi gecikme hemen test yap ben 10günde 4 test yaptım bak hiç duramam günüm gecse bide düşünemiyorumgümüşcüm bişey sorcam.hsg çekildikten sonra hamilelik yok mesela.adet gecikmesi olabiyomu bi bilgin varmı?
türkçe katili seniiste böyle böyle neler çıkıyor sonradan.. ama bunu doktorlara desen kabul etmezler.. yok oydu, yok buydu geçistirirler..
bazen de iste olmamasına sebep olucak ya.. bu yüzden de sebep bulunamıyabiliniyo
Allahım ne güzel kelime kullandımbulunamıyabiliniyo ben kızdım mı çok güsel konusurum
ahh balım insaAllahh :84:
yok cnm arada geliyorum ama, akrabalar, arkdslar fln var..
ahh sorma yasağımm.. bu kk dakiler hep bir toplanıp su dktorların üzerine bi yürüyelim. napcaklar bakim
gaza getirdik bide seni neyse öğrenmek en iyisi oldummu olacammı ay belirti varmı derdin yok en azından hayırlısı olsungittimmmm - geldimmmmmm ve işte sonucum...
Eki Görüntüle 607052
yani şekil a'daki gibi koca bi negatifdemek o azcık gelen şey adet kanamasının başlangıcıymış..
peeeeeeeeeeehyine fosssss..
size demiştim amahoppala bidahaki aya dene şimdi aaaay gına geldiiii ayol...
kocamla konuştum
akşam 9 seansına gidiliyo sabahda adet oldummu stresinden uyuyamamıştım 7de uyanmıştım sinema 9da başlasa 12 biter inşallah uyuyup filmi kaçırmam
en erken 7de alır beni 6başlasam ancak hazırlanırım süslenmem kendimi iyi hissetmem lazım
meraba kızlar herkes o kadar geç yattıktan sonra erkenden kalkıyor mu??bi ben miyim tembell
aman yok gelmesin yarın sabah büyük gün ya cok heycanlıyım sabah yine 7de uyanıırım hemen bakarım tabi gece gelmezse adetim hep sabah başlar sabahtan anlaşılır herşeyyaw sende bi dur daha gelmemis batininsallh gelmez hemen gelmeden zorla geldirme
ne güzel bi stresini atgüzelce süs len
aman yok gelmesin yarın sabah büyük gün ya cok heycanlıyım sabah yine 7de uyanıırım hemen bakarım tabi gece gelmezse adetim hep sabah başlar sabahtan anlaşılır herşey
13.30 da kalktım bi ara geldm kimse yok sonra itemizlik yaptım.kahvaltı falan bu saat oldu ama yemek yapmadım bugun. yaa duş almaya bile üşeniyorum eşim de hep der ki üşenennin çocugu olmazmışşyemek yaptınız mı ki sizz??
ya cem yılmaza ya celal ile cerene gideriz film güldürücüklü olur uyutmaz diye umuyorumsimdi oldu böyle de istesen simdi sinemaya odaklan süslen iyice yaw cokta gec bitiyomus ben uyurdum herhalde
ya cem yılmaza ya celal ile cerene gideriz film güldürücüklü olur uyutmaz diye umuyorum
saçımıda düzleştirsemmi maşamı yapsam bilemedim:79::79:
bende o satte kalktimyemegim benimde yok daha yine tembel oldum ben ya
yaw bende üsenirim benimdemi ondan olmuyo yoksa
bende cok severim ikisinideayyy ona mi gicedeksiniz ozaman uyumazsinbu oglanin filmini bende cok seviyorum revep ivediklere cok gülmüstüm
hangisi daha cok yakisiyosa onu yap..aslinda düzlestirme bence daha hos duruyo ama üsenmezsen düzlestir bence
ya cem yılmaza ya celal ile cerene gideriz film güldürücüklü olur uyutmaz diye umuyorum
saçımıda düzleştirsemmi maşamı yapsam bilemedim:79::79:
bende cok severim ikisinide
kocamda düz seviyo düzleştiriyim
ben sacımı düzleştirmeden evden cıkmam maşa nadir yaparım
kocam kızıyo yoksa bugün bakımsızsın diyo
bende göbeğini laf vuruyorum hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?