Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

aaaa çok ayıp paylaşmayı bilmelısınız çocuklar de:1::1::1:
sen babalarıyla paylaşıyon onlarda kendı aralarında paylaşıcak:9::9::9::9::9:
:27::27::27:kızdım sıpalara:9::9:
hg canım hayırlısı olsun kuzum:29::29:

HOŞBULDUK CANM NASILSN
saol balım iyiym canım:54:
canım ben hiç hamile kalmadım 6 yıldır..... ve 4 kez tüp denedim hepsi negatif sonçlandı......
2 yıl geçti en son denemenin üstünden bi yandan 5. denemeye hazırlanıyorum bir yandan da belki normal yoldan kalrım diye umudumu yitirmemeye çalışıyorum işte.....
size göre ben umutsuz vakaa yım yani.....:19::43:
rabbim yardımcın olsun canımm inş bu denemen olur inşş:29::29::29:

öyle deem melekim canim benim rabbim isterse hic bisey engel degil..bak benim 5 bebek kaybim var aam bazen umutsuzluga düssemde yinede umudum var:6::6::6::6::16::16::16::16::16::16::16:rabbim yardimcin olsun :16:

sağol canım...
sen niye kaybettin meleklerini.....
üzülme canım hamile kalmanda engel yoksa yine olur inş......:emir_bebek:

canım ben hiç hamile kalmadım 6 yıldır..... ve 4 kez tüp denedim hepsi negatif sonçlandı......
2 yıl geçti en son denemenin üstünden bi yandan 5. denemeye hazırlanıyorum bir yandan da belki normal yoldan kalrım diye umudumu yitirmemeye çalışıyorum işte.....
size göre ben umutsuz vakaa yım yani.....:19::43:

rabbım tez zamanda gondersın meleğini inşallah saglıklı bişekılde kucagına almayı nasıp eylesın canım üzülme rabbımden umut kesılmez:16:

sağol canım...
sen niye kaybettin meleklerini.....
üzülme canım hamile kalmanda engel yoksa yine olur inş......:emir_bebek:

kuzum benim simdilik kan pihtilasmasi cikti igne kullandim yine olmadi ..denemekten baska carem yok rabbim izin verirse olur...aama umudumuzu kaybetmemiz en önemlisi:16::16::16:

Selammmm canımlarımmmmm benım gurbetınız geldııı ...:16::16::16::16::16: 3000 cı sayfada bende yer almam lazımmmm:52::52::52: Napıyorsunuz ıyımısınız?

rabbım tez zamanda gondersın meleğini inşallah saglıklı bişekılde kucagına almayı nasıp eylesın canım üzülme rabbımden umut kesılmez:16:

inş canımya tüm isteyenlere göndersin rabbim.....
her yeni bi umut doğuyo benim için ama sonra olmayınca çoook üzülüyorum.........:14::14:

kuzum benim simdilik kan pihtilasmasi cikti igne kullandim yine olmadi ..denemekten baska carem yok rabbim izin verirse olur...aama umudumuzu kaybetmemiz en önemlisi:16::16::16:
canım bende de çıktı bu kan pıhtılaşması
tüp bebeğe başlayınca tekrar devamlı iğne kullanıcakmışım........

Back
X