Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

canimmm ben 14 aydir evliyimmm...ilk aylardan beri istedik esim evlendikten sonra 3 ay yanimda kaldi sonra yurtdisina geldi 2 ay ayri kaldik...sonraa annem vefat etti..:14::14::14:o aralar hic dusunmedim...kendimi toparlamam lazimdi...esim tekrar yurtfdisinaa geldi 1 ay sonra ben geldim...geldigim ay hamile kalmisim haberim yoktu dusuk yaptim...adetlerim duzensiz farkedemedim...temmuzda dusugum oldu...daha sonraa burada br kac doktora gittimm..en son gittim doktorum rus cok memnunummm..insallah hayirlisiyla kucagima alirimm darisi da sizlere...:16::16::16::16:

canimmm ben 14 aydir evliyimmm...ilk aylardan beri istedik esim evlendikten sonra 3 ay yanimda kaldi sonra yurtdisina geldi 2 ay ayri kaldik...sonraa annem vefat etti..:14::14::14:o aralar hic dusunmedim...kendimi toparlamam lazimdi...esim tekrar yurtfdisinaa geldi 1 ay sonra ben geldim...geldigim ay hamile kalmisim haberim yoktu dusuk yaptim...adetlerim duzensiz farkedemedim...temmuzda dusugum oldu...daha sonraa burada br kac doktora gittimm..en son gittim doktorum rus cok memnunummm..insallah hayirlisiyla kucagima alirimm darisi da sizlere...:16::16::16::16:

habibtem evlilik tickerini yeni farkettim ne güzel yazmisin:46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46: tam sana yakisan bi kelime olmus habibim yazmissin cok hosuma gitti valla:52::52::52::52::9:

Son düzenleme:
Selam canlarmmmm nasilsiniz??

Yasakhayalimmmm sogan suyuna basladim bugun uff ben bunu nasil icecem 15 gun bugunu atlattim 14 gun kaldi geri ye. :37::37::37::37::37:

aminn inş canım..ne kadar zormuş hamile kalmak yaa:50::50::50:

Selam canlarmmmm nasilsiniz??

Yasakhayalimmmm sogan suyuna basladim bugun uff ben bunu nasil icecem 15 gun bugunu atlattim 14 gun kaldi geri ye. :37::37::37::37::37:

hosgeldin gurbetim :46::46::46:

yaw gördüm sabahta yazmisin :30:yaw korkma valla ilk icince öyle oluyo ama sonra alistikca ictikce alisiyo insan bende öyleydim ilk ictigimde sonra su gibi ictim:46::46::46::46::46:hayalotumda öyle diyodu simdi alisti tiryakisi oldu :1::1::1:dayan pes etme:27:

yasakhayalimm arkadslara yardimci olmak icin ayrintili yazdimm habibtemmm begendigine sevindimmmmmmm...habibteeemin soizlerini dinledim bana roka ye dedim yedimm sogan suyu ic dedi aldigim ay hamile kalmistimm zor bulmustumm gerek kalmadi yemeklerde yiyorum bende..sogan suyunu ozledim bende...tadi da kotu degilll zamanla alisirsinizz...:46::46::46::46::46::46::46::46:

alpinim keske söyle yazsan dahada hos olurdu...:16:

habibte ve habibi evleneli 1 yil 1 ay 29 gün oldu diye:46::46::46::46::46::46::46::9:

yasakhayalimm arkadslara yardimci olmak icin ayrintili yazdimm habibtemmm begendigine sevindimmmmmmm...habibteeemin soizlerini dinledim bana roka ye dedim yedimm sogan suyu ic dedi aldigim ay hamile kalmistimm zor bulmustumm gerek kalmadi yemeklerde yiyorum bende..sogan suyunu ozledim bende...tadi da kotu degilll zamanla alisirsinizz...:46::46::46::46::46::46::46::46:

iyi ediyon habibtem sende yaz kizlar belki yararlanir:46::46::46::46:sogani yemeklerine kulandin daha iyi oldu rabbim kuzunu gönderdi o zor günlerinde sana:46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46:

hosgeldin gurbetim :46::46::46:

yaw gördüm sabahta yazmisin :30:yaw korkma valla ilk icince öyle oluyo ama sonra alistikca ictikce alisiyo insan bende öyleydim ilk ictigimde sonra su gibi ictim:46::46::46::46::46:hayalotumda öyle diyodu simdi alisti tiryakisi oldu :1::1::1:dayan pes etme:27:

icim disina kalkiyor yemekde yiyemiyorum yaa, istah filanda kalmadi , bir kac gunu atlatsam rahatlarim galiba , az kalsin aksam ki yaptigimi icmeden dokuyordum .

icim disina kalkiyor yemekde yiyemiyorum yaa, istah filanda kalmadi , bir kac gunu atlatsam rahatlarim galiba , az kalsin aksam ki yaptigimi icmeden dokuyordum .

yaw gurbetim bak ne güzel istahta kesiyomus keske bendede kesse:46::46::46::46:yaw dökme sakin dayan:4::4::4:sifa olacak inslalah bebegini düsün o an:16::16::16::16::16::16:

merhaba arkadaşlar sanırım sorunlar aynı...daha doğrusu aslında bir sorunumuzda yok...sadece doğru zamanı bekliyoruz ama beklerken endişelere kapılmamak elde değil.ben 13 aylık evliyim.ilk günden beri bebiş istiyoruz ama olmadı.sorun varmı diye doktora gittik.ultrason,kan testi,yumurtlama vs herşey normal görünüyor.ama hala bebişimiz yok.adetlerim her zaman çok düzenli olur.bu ay bir anormallik oldu.21-22 gibi başlaması gerekirken dün başladı.acaba yerleşme kanaması olabilirmi diye kendimi ümitlendirmek(belkide kandırmak)istiyorum.

Back
X