- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi medd_cezir
- #30.221
amin canım inşallah öyledir:)
keserim büyük ihtimal öyle cünkü ibrahim saracoglu kendide demisti iltihap sökülürken bu tür akintilar olur diye ayrica kk dada okumustum.....

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
amin canım inşallah öyledir:)
tekasur canim adet olduysan hamilelik yok:26::26:belirtilerin cogu psikolojik oluyo beynimiz yaniltiyo dahada süphem var diyosan kanda baktir yada ultrasonda![]()
evet psikolojik oluyo bazen. Hayırlısı teşekkür ederim :)
canimmm ben 14 aydir evliyimmm...ilk aylardan beri istedik esim evlendikten sonra 3 ay yanimda kaldi sonra yurtdisina geldi 2 ay ayri kaldik...sonraa annem vefat etti..o aralar hic dusunmedim...kendimi toparlamam lazimdi...esim tekrar yurtfdisinaa geldi 1 ay sonra ben geldim...geldigim ay hamile kalmisim haberim yoktu dusuk yaptim...adetlerim duzensiz farkedemedim...temmuzda dusugum oldu...daha sonraa burada br kac doktora gittimm..en son gittim doktorum rus cok memnunummm..insallah hayirlisiyla kucagima alirimm darisi da sizlere...
![]()
canimmm ben 14 aydir evliyimmm...ilk aylardan beri istedik esim evlendikten sonra 3 ay yanimda kaldi sonra yurtdisina geldi 2 ay ayri kaldik...sonraa annem vefat etti..o aralar hic dusunmedim...kendimi toparlamam lazimdi...esim tekrar yurtfdisinaa geldi 1 ay sonra ben geldim...geldigim ay hamile kalmisim haberim yoktu dusuk yaptim...adetlerim duzensiz farkedemedim...temmuzda dusugum oldu...daha sonraa burada br kac doktora gittimm..en son gittim doktorum rus cok memnunummm..insallah hayirlisiyla kucagima alirimm darisi da sizlere...
![]()
Selam canlarmmmm nasilsiniz??
Yasakhayalimmmm sogan suyuna basladim bugun uff ben bunu nasil icecem 15 gun bugunu atlattim 14 gun kaldi geri ye.![]()
yasakhayalimm arkadslara yardimci olmak icin ayrintili yazdimm habibtemmm begendigine sevindimmmmmmm...habibteeemin soizlerini dinledim bana roka ye dedim yedimm sogan suyu ic dedi aldigim ay hamile kalmistimm zor bulmustumm gerek kalmadi yemeklerde yiyorum bende..sogan suyunu ozledim bende...tadi da kotu degilll zamanla alisirsinizz...![]()
hosgeldin gurbetim
yaw gördüm sabahta yazmisinyaw korkma valla ilk icince öyle oluyo ama sonra alistikca ictikce alisiyo insan bende öyleydim ilk ictigimde sonra su gibi ictim
hayalotumda öyle diyodu simdi alisti tiryakisi oldu
dayan pes etme
![]()
icim disina kalkiyor yemekde yiyemiyorum yaa, istah filanda kalmadi , bir kac gunu atlatsam rahatlarim galiba , az kalsin aksam ki yaptigimi icmeden dokuyordum .
slm kız<lar nasılsnz
gurbetkız soğan suyuna adetten kaç gün sonra başlıosn canm
bu arda ben ank dayım var mı ankara da olan arkaddaşlarımm???
papom avatarindan anladim cok hosuma gitti...ben ankaraliyim ama gurbetteyim
![]()