Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

anladim canim benimmm:6:inslalah rabbim sanada melegi gönderecek senin evindede cocuk sesi olur :46:beklenenim inslalah önemli degildir ailevi sorunun cünkü hepimizin evinde oluyo öyle huzursuzluklar:6:yaw regl olacam deme valla adet belirtisiyle hamilelik belirtileri ayni nerdeyse hic belli olmaz..:31:

canım aılevı sorunlarım sureklı herkez cıkar pesınde annemde dahıl buna babamda kardesımde kımse benı dusunmuyor ıymıısın hosmusun dıye sormazlar ,dun kardeşim buradaydı ablamlar atrkadas falan esıyle onunda 9 senedır olmuyor bebegı dıyor benı sen anlarsın ,neyse yemektı oydu buydu derken hersey elıme dolastı ablamında bebegı var daha yenı kzda perısdan oldu pesımde kardesım oturdu pc ye bır naz bır naz ,annmele babamda tek cocoukları o sankı sabah geldı annnem anneannemlere gıdecekmıs benı gozu bıle gormedı ablmala ,moralım bozuldu halıyle

canımm hani bu ay dr gideyim de ondan sonra diyorum ama..sizde içerken ne bilimm şevke geldim..benım adetlerim hep düzenlidir de onla mı alakalı acep??yoksa kolaylaştırıyor mu gebe kalmayı..folik asıt alıyom ben hiç faydası yokk bee:50::50:

folikasiti birakma ic.....benimkide düzenli ama ben tesadüfmüydü bilmiyorum ama sogani yapinca 3 defa hamile kalmistim..simdi hamilelik icin degilde 3 hafta önce düsük yaptimda icim iyice temizlensin diye yapiyorum:46:sen önce bidaha dr ondan sonra ic hamile kalmayi kolaylastiriyo iltihap varsa söküyo kisti yok ediyo herseye faydasi var:46::46:

Baya da olmus 9 sene o kadar neden bekledin 9 sene aradan sonra,,, keske bekemeseydin 3 cu de hemen o arada yapsaydin ...
:5::5:evet canım benm baya oldu ben oğlum 3 yaşındayken çok istedim eşimistemedi napacaksın yeter 2 tane dedi:6:
bende kendimi geri çektim hazırladım öle :25:son 2 3 yıldırda eşim istiyo:52::52::52:zor ikna etti benii:27::27:öle işte canım:16:
tünaydın kızlar,akşam misafirim çoktu giremedim ,adette olmadım bu arada ama olacagım sanırım,çok kötüyüm içim çok sıkılıyor bilemedim bir hüzün mutsuzluk var içimde kendimi çok yannız hissediyorum:14:
hg canımmm :16::16:insan ailesinden biri gelip gidince çok üzülüyoo boşluk hissediyoo bende çok yaşardım öle sıkıntıları:5::5: hayırlısı olsun inş olmazsın:29:
ahretligim isini bilem bitirmis az bisey kalmis:4::4::4::4:yaw ben ne is yaptim ne kahvalti yaptim zaten simdi kahvalti olmaz ögle yemegi yiyecem bi gidisle:27::27::27::27::27:
:4::4:eh işte azcık ben yaptım kızada mutfagı toplattım:9::9: napim hiç yapasımm yokk:31::31:saolsun annesinin balı yapıyo:27::27:
meraba kızlarrr oo herkes burda ne güzel :6::6:
mrb canım hg nasılsın:29:
valla bende kahvaltımı yaptm ortalığı toparladım çamasırlar yıkandı astım bulaşkları makinaya dzcem::))
:46::46::46::46::46:mşllh keserime bizden hamarat:27::27:hg canım

yaw gece sogan suyumu icim diye ciktim ya onu ictikten sonra tv de biisey gördüm bakarken dalmisim gelemedim:27:yaw senle birbirimize cok benziyoz tembellikte:1::1::1::1::1:daha ben biseyde yemedim benim herifte yemedi tabi ben hazirlamayinca :52::52::52::52::52::52::52:doru benimde rahatligim önemli:9::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46:bu sözü tuttum....:27::27::27::27::27:

:52::52::52::52::52::52:kız allah senı kocanıda mı doyurmadın:9::9::9:benim kocam işte ya bugun.yarın evde ama..o bana hep der ki kocasından sonra kalkan kadın iyi olmazmış derler :27::27::27: yalannnnnn ama tabii.mesela benim hi.ç bilmem ondan önce kalktıgımı :52::52::52:hayır kendı de hep bana uyu uyu sen kalkma kilo al der durur..ne dedği belli değil yaa:53::53::53:

:5::5:evet canım benm baya oldu ben oğlum 3 yaşındayken çok istedim eşimistemedi napacaksın yeter 2 tane dedi:6:
bende kendimi geri çektim hazırladım öle :25:son 2 3 yıldırda eşim istiyo:52::52::52:zor ikna etti benii:27::27:öle işte canım:16:

hg canımmm :16::16:insan ailesinden biri gelip gidince çok üzülüyoo boşluk hissediyoo bende çok yaşardım öle sıkıntıları:5::5: hayırlısı olsun inş olmazsın:29:

:4::4:eh işte azcık ben yaptım kızada mutfagı toplattım:9::9: napim hiç yapasımm yokk:31::31:saolsun annesinin balı yapıyo:27::27:

hosbulduk canım ,ınsallh olmam ,ya ne bılım moralım bozuldu annme ablamla bızı hıc gozu gormuyor bır kız var sadece ,bebebk ıstedıgımı bılıoyor bu konudada cok hassazım dıyor napıcaksın cocougu bosversene falan esımın yanında ,esımde dıyor gıtmıcen bundan sonra zaten aertık benımde canım ıstemıyor gorumek arayı acömak lazım bellı oldu

canım aılevı sorunlarım sureklı herkez cıkar pesınde annemde dahıl buna babamda kardesımde kımse benı dusunmuyor ıymıısın hosmusun dıye sormazlar ,dun kardeşim buradaydı ablamlar atrkadas falan esıyle onunda 9 senedır olmuyor bebegı dıyor benı sen anlarsın ,neyse yemektı oydu buydu derken hersey elıme dolastı ablamında bebegı var daha yenı kzda perısdan oldu pesımde kardesım oturdu pc ye bır naz bır naz ,annmele babamda tek cocoukları o sankı sabah geldı annnem anneannemlere gıdecekmıs benı gozu bıle gormedı ablmala ,moralım bozuldu halıyle

beklenenim bende esinle sorun var sanmistim bitanem valla esinle iyisen onlara takilma bence...tamam haklisin ama sen su an esinle yasiyosun yeterki onla iyi ol..üzülme inslalh seninde yavrun olacak cünkü ortada görünür bi sorunun yom...annen böyle yapmamali doru niye böyle ayirim yaptiginida anlayadim .bitanem sende ailen ama gerekirse mesafeli dur....onlar seni sormuyomus sende sorma demem ama yinede arasirada olsa sor günah senden gitsin...herkes yaptigindan utansin bosver,,sen kendini üzme bak bebek istiyosun stresten uzak dur ...:16:

iiyimm kuzum sen nasılsın:21::21::21:

folikasiti birakma ic.....benimkide düzenli ama ben tesadüfmüydü bilmiyorum ama sogani yapinca 3 defa hamile kalmistim..simdi hamilelik icin degilde 3 hafta önce düsük yaptimda icim iyice temizlensin diye yapiyorum:46:sen önce bidaha dr ondan sonra ic hamile kalmayi kolaylastiriyo iltihap varsa söküyo kisti yok ediyo herseye faydasi var:46::46:
:4::4::4:yasagımmm canım banada anlatırmısın bi nasıl yapılıyoo:26::26:
bende deneyim bari bende eksik kalmıyım soganlıgı topigimize layık olayım:27::27::9::9::9::9::9:
içimi iice temizlesin:24::24::24::24:

dun ablamla canımız cıktı cocoukların mısafırlerın pesınde kosamaya calısırken kardesım kalkıpta bır tabak dahı olsun getrmedı abla ban bunu koy abla bana sunu koy bıtım kımseyı gormek ıstemıyorum daha artık,esımde evde bugun dısarda oturuyor bır kadın var bızım karsı apartmanda sureklı esım dısardayken cama cıkıyo carsaf sılkeler ıkı saat durmadan sımdıdıe yola cıkmıs gezıyor gıım dovesım var

:52::52::52::52::52::52:kız allah senı kocanıda mı doyurmadın:9::9::9:benim kocam işte ya bugun.yarın evde ama..o bana hep der ki kocasından sonra kalkan kadın iyi olmazmış derler :27::27::27: yalannnnnn ama tabii.mesela benim hi.ç bilmem ondan önce kalktıgımı :52::52::52:hayır kendı de hep bana uyu uyu sen kalkma kilo al der durur..ne dedği belli değil yaa:53::53::53:

:1::1::1::1:yaw yemedi oda daha ortada bisey yok ya gitti simdi tras oluyo:52::52::52::52:..9::9::9::9::9::9::9 benim herifte bazen sakayla öyle diyo hadi ordan diyom:9::9::9::9::9::9::9:bak bide kilo almani istiyo:52::52::52::52::52::52::52::52:yaw bosver bii kendimizden büyük biriyle evlenmekle iyi yapmisiz kiymet biliyolar baksana:27::27::27::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1:yerim seni hic önce kalkmamis:9::9::9::9:bende nadir kalkmisimdir oda kendi istegimleee:51::51::52:

hosbulduk canım ,ınsallh olmam ,ya ne bılım moralım bozuldu annme ablamla bızı hıc gozu gormuyor bır kız var sadece ,bebebk ıstedıgımı bılıoyor bu konudada cok hassazım dıyor napıcaksın cocougu bosversene falan esımın yanında ,esımde dıyor gıtmıcen bundan sonra zaten aertık benımde canım ıstemıyor gorumek arayı acömak lazım bellı oldu

canım benı sormayanı bende sormam gıtmıcem uzun bır sure mesafe-yıde ıyıce acıcam ,anneme dıyorum bıze gel hıc gelemz bugun carsıya cıktı bıze ugrayıp oda kardesımı almak ııcın dememkkı ısteyınce gelınebılıyormus

dun ablamla canımız cıktı cocoukların mısafırlerın pesınde kosamaya calısırken kardesım kalkıpta bır tabak dahı olsun getrmedı abla ban bunu koy abla bana sunu koy bıtım kımseyı gormek ıstemıyorum daha artık,esımde evde bugun dısarda oturuyor bır kadın var bızım karsı apartmanda sureklı esım dısardayken cama cıkıyo carsaf sılkeler ıkı saat durmadan sımdıdıe yola cıkmıs gezıyor gıım dovesım var

olsun ablası o küçükse anneciğin ona düşüyrodur az..sizi sevmedğini göstermez ki bu..napalım onları da bazen coçuklar idare ediyor işte boyle..git kadının saçını başını yol sapık mıı nee aaa:52::52::52:saçını başını yolma da git kocanın yanına sarıl öp :4::4::4:

iyiiym kuşum sen naptın??geç mi çıktın akşam:16::16:

En son ben kaldim burda herkes dagilmisti canim. gece yattigimda saat 3 geliyordu ..

Ha ansildi simdi , insallah olur yaa canim gor bak bu ay olacak senin:52::52::52::52: enisteninyakasini birakmadin:37::37::37:

:4::4::4:yasagımmm canım banada anlatırmısın bi nasıl yapılıyoo:26::26:
bende deneyim bari bende eksik kalmıyım soganlıgı topigimize layık olayım:27::27::9::9::9::9::9:
içimi iice temizlesin:24::24::24::24:

ahanda ahretligimde yapacak..:4:.simdi sen bat bekliyon demi batin gelirse öyle diyim simdi unutun amabi bekleyelim belki hamile olacan bu ay...:46::46::46::46:

kadina bak milletin evli kocasina sulaniyo:4::4::4::4::4::4::4::4::4::4::4::4::4::4::4::4:
ancak kedinin cigere baktigi gibi uzaktan bakar ulasamaz beklenenim :27::27::27::27:

olsun ablası o küçükse anneciğin ona düşüyrodur az..sizi sevmedğini göstermez ki bu..napalım onları da bazen coçuklar idare ediyor işte boyle..git kadının saçını başını yol sapık mıı nee aaa:52::52::52:saçını başını yolma da git kocanın yanına sarıl öp :4::4::4:

canım ılk baslarda bunu hıc aldırıs etmedım ablama bana hıc gelemz annem varsa yoksa kızı ama alıstık bız artık ısı dusunce kosmayı ,neyse evet kadın bır manyak valla bende cıkıyorum esımın yanına benı gorunce arkaasını donuyor hemen zaten bır kere esımı ıse yolcu ederken sabahın 8 ınde cama cıkmıs bende dayanamadım bagırdım ,,bkmu var bakıyosun dıye bır muddet acmadı hıc perdelerı bıle sımdı tekrar basladı zaten evlı ıkı cocougu var kocaman kudurmus sanırsam

:9::9::9::9::9:ben eşimden önce kalkarımm:27::27::27:bana hiç demez sen yat kalkma felan:9::9::9:kalk kahvaktımı hazırla der:52::52::52:
canını sıkma gülümmm napacaksın sende mesefali dur bakalım eşinle mutluysan bazı şeyleri görmemezlikten geleceksin olmuyo ama yapmak zorundayız:25:inşş biran önce bebiş gelirde bu sıkıntılarını unutturur:29:

iiyimm kuzum sen nasılsın:21::21::21:
saol canım bende iyiyim:29:

canım benı sormayanı bende sormam gıtmıcem uzun bır sure mesafe-yıde ıyıce acıcam ,anneme dıyorum bıze gel hıc gelemz bugun carsıya cıktı bıze ugrayıp oda kardesımı almak ııcın dememkkı ısteyınce gelınebılıyormus

kendin bilirsin dorusunu beklenenim bi öyle yap belki onlarda anlar niye böyle yapiyosun derler belki sende derdini anlatirsin o zaman:6:

:1::1::1::1:yaw yemedi oda daha ortada bisey yok ya gitti simdi tras oluyo:52::52::52::52:..9::9::9::9::9::9::9 benim herifte bazen sakayla öyle diyo hadi ordan diyom:9::9::9::9::9::9::9:bak bide kilo almani istiyo:52::52::52::52::52::52::52::52:yaw bosver bii kendimizden büyük biriyle evlenmekle iyi yapmisiz kiymet biliyolar baksana:27::27::27::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1:yerim seni hic önce kalkmamis:9::9::9::9:bende nadir kalkmisimdir oda kendi istegimleee:51::51::52:

aynen bak ihtiyar koca işe yarıyor:52::52::52::52:akşam yemek yapma nerde bu yemek demez,kahvaltı hazırlama dışarda yaparız boşver der:52::52::52:oohooo :13:nerden bulacaklar bizim gibi genç,çıtır kızları:52::52: senın yaş 26 dimi aynıyız yanıı:7::7:

Back
X