- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #30.601
canm sen ilk defamı kullanacaksın ovulasyon testini..gerçekten işe yarıyo mu yaa..ben 1 ay ateş ölçme yı denemiştim..ama denk gelemdi o ay..birde ateşimde çok bi farklılık göremdim zaten nedense??
canım doğum günümde bugün oyüzden özel:)))
saol tatlım nasılsın
canım doğum günümde bugün oyüzden özel:)))
,
hoşbuldum canım hani demiştim ya lahana suyu içtim geçen hafta die onla kıyasladın bin kat iii geldi
bide 5 dakika kaynattım sen ole mi yapıosn
ha bu arada içerken burnum tıkalı 1 kerede içiorm yoksa zorlanırım sende nasıl gidio tatlım
slm kızlarrrrr
tatlım ovu testim bu ay 6 sında pozitifti yumurtlama 24 saat sonra diyorlar oldumu 7 si:26::26:14 gün sonrası bat olması lazım yani 20 si bugün:26::26:ama benim kanamam 3-4 gündür vareee demekki doğru değil ve ben bunu daha öncede yaşadım
canm sen ilk defamı kullanacaksın ovulasyon testini..gerçekten işe yarıyo mu yaa..ben 1 ay ateş ölçme yı denemiştim..ama denk gelemdi o ay..birde ateşimde çok bi farklılık göremdim zaten nedense??
ateş işini bende beceremiyorum canım hiç
hımm o nasıl ne zaman yapılıo tatlımiyiyim tatlım iş güç devamsen nasılsın bende bu ay polen çörek otu bal deneyeceğim
ben zaten çokta inanmıyorum.annelrimiz ona mı denk getirdi sankii??hem bazeç döllenme bazlarında geç döllenme olabılıyor.rabbim ne zman isterse o zman veriyo
hımm o nasıl ne zaman yapılıo tatlım
kızlar eşim yemek yicek bana müsaade gece gelirim
yok oldu kimyasaldi bence seninki yakinda baslar iyice kanamannnnnn
kızlar eşim yemek yicek bana müsaade gece gelirim
tamm canim gece geliyor san tamamdir afiyet olsun , bende cikiyorum ...
hayalim cnm kimyasalsa da inan hamile olduğunu bilmeden atlatman senin için daha hayırlı..benim kanamam 9 gün oldu anca başladı:26:
hayalim cnm kimyasalsa da inan hamile olduğunu bilmeden atlatman senin için daha hayırlı..benim kanamam 9 gün oldu anca başladı:26:
scorpionsummm balımmmm hoşgeldinnnnnasıl oldun bitanem:44::44:
bitanem sen test yapmaya devam ediyor musun:44::44: yani bügünde idrar testi pozitif mi hala:44::44:
hoşbuldum tatlım..anneme gittim biraz kafam dağılsın dedim..eşim de arkadaş toplantısında..sonunda kanamam başladı..regl ile karışık erken düşük desem daha doğru sanırım..biraz duygusallaştım..bu güne kadar güçlü durdum bebeği kaybedeceğim belliydi ama kan görünce insanın içi fena oluyomuş onu anladım..Allah beterinden korusunn cümlemizi ne diyimm:26:
tatlım sanırım sen de kimyasal geçiriyorsun..eğer öyleyse de hamileliği bilmeden atlattın inşallah canımmm.ama yine de bi kan testi yaptır tatlım..bazen kimyasal geçirsen de dğer sıfırlanmayabilirmiş..o zaman da hamile kalamıyomuş insan.sen tedbirli ol..hem kesin sonucu kanda alırsın cnmm
moralini yüksek tutmaya çalış bitanem:44::44:eminim çok zordur ama en azından hem hamile kalabildiğini biliyoruz artık hemde müdahaleye gerek kalmadan atlatacaksın bunu Rabbimin izniyleben kendim için testte hata vardır diyorum:26::26:yarında bekleyeceğim gelmezse kırmızılar kan vereceğim balım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?