Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

canlarım bende yazdım ama görmediniz çok yorgunum temzlk yordu beni şimdide hazrlık yapıyorum mum ışığında bir yemek falan filan:))) bugün özel bir gün:)

hoşgeldin canbonumm burdayımgelemedi henüz kendileri tatlım:44::44:sen nasılsın calışma zamanları yaklastı dimi:17

Hosbulduk canim , aman gelmesin insallah hamilesindir canim , sukur bende yiyim ne olsun bildigin gibi tv bakarim , iki gun sonra test yapacam yani ovu testine basliyacam anlayacagin basliyacam calismalara hayirlisiyla.. senin mi basenlerin usuyordu?

Hosbulduk canim , aman gelmesin insallah hamilesindir canim , sukur bende yiyim ne olsun bildigin gibi tv bakarim , iki gun sonra test yapacam yani ovu testine basliyacam anlayacagin basliyacam calismalara hayirlisiyla.. senin mi basenlerin usuyordu?

yok bitanem 3 gündür hafif kahverengi kanamam var:26::26:artık regl olsamda yeni aya başlasak dimiben bu ay ovu. test almayacağım kararlıyım

canlarım bende yazdım ama görmediniz çok yorgunum temzlk yordu beni şimdide hazrlık yapıyorum mum ışığında bir yemek falan filan:))) bugün özel bir gün:)

Oh ne guzel romantik bir aksam yemegi , ozel gununu ogrenebilirmiyiz.. ne yemekler yaptin bakalim...

ellerine sağlık
basenleri üşüyen beklenen bebek canım benim

yok bitanem 3 gündür hafif kahverengi kanamam var:26::26:artık regl olsamda yeni aya başlasak dimiben bu ay ovu. test almayacağım kararlıyım

Allahallah kahve rengi kanaman onceden olur muydu boyle canim'? hayirdir neden ovu testi almiyacan, brisey mi yasadin ovu testleriyle..:44::44::44:

ellerine sağlık
basenleri üşüyen beklenen bebek canım benim

Ben tam okumadim basenlerim usuyor yazisini gordum de hee beklenen bebek miydi

selam canim hosgeldin ,,, nasildi ice bildin mi ?
,

hoşbuldum canım hani demiştim ya lahana suyu içtim geçen hafta die onla kıyasladın bin kat iii geldi
bide 5 dakika kaynattım sen ole mi yapıosn

ha bu arada içerken burnum tıkalı 1 kerede içiorm yoksa zorlanırım sende nasıl gidio tatlım

Allahallah kahve rengi kanaman onceden olur muydu boyle canim'? hayirdir neden ovu testi almiyacan, brisey mi yasadin ovu testleriyle..:44::44::44:

Ben tam okumadim basenlerim usuyor yazisini gordum de hee beklenen bebek miydi

tatlım ovu testim bu ay 6 sında pozitifti yumurtlama 24 saat sonra diyorlar oldumu 7 si:26::26:14 gün sonrası bat olması lazım yani 20 si bugün:26::26:ama benim kanamam 3-4 gündür vareee demekki doğru değilve ben bunu daha öncede yaşadım

canm sen ilk defamı kullanacaksın ovulasyon testini..gerçekten işe yarıyo mu yaa..ben 1 ay ateş ölçme yı denemiştim..ama denk gelemdi o ay..birde ateşimde çok bi farklılık göremdim zaten nedense??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…