- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #30.561
bebiş geliyor olmasınnn
inşallah dun çiko gnümdü olacak gibiyım regli
öyle deme balım yaaa belli olmaz bu işler:26::26::26teste gerek yokkı daha dun olmam gerekıyordu bır gun gelmedı dıye test yapmam 1 buck ay olmadıgımı bılıyorum test yaptımda ne oldu fos cıktı
öyle deme balım yaaa belli olmaz bu işler:26::26::26ko mu var kuzum sende
yok allaha sukur oyle bııseyım yok sorunda yok gıbı ıltıhap enfeksıyon engellıyo
canım ben onu dnenemıstım suyunuda yaptım bır ara enfeksıyon ve ıltıhaba ıyı gelıyor 3 gun cınsel bırlıktelık lazım ardındanda ,nasıp olmadı ıse yaramadı ,bırazda benım ıcten basenlerım ve ayaklarım hıc ısınmıyor usuyor sureklı usutmeden kaynaklı bırsey yanı,3 yıl olacak evlenelı hala bır kez bıle hamıle kalamadım cnsel duzenımızde oldukca hatta fazlasıyla yerınde ama olmayınca olmuyor ıste doktorum antıbıyotık tedavısı uyguluyo sonrakı ay tekrarlıyor hastalık artık vucutta kaldırmaz oldu ara verdık olursa olur
ilk evlendiğinizden beri istiyormusunuz canım:44::44:birde eşin hiç tahlil yaptırdı mı:44::44:[/QUOTEevet canım sperm testı yuzde ıleri hareketlı sorun yok yani aslında benımde yok dedıgım gıbı ıltıhap enfeksıyon engellıyor sadece ama kolayda gecmıyor her ınsandakı gıbı her ay tekrarlıyor,ıntıhap enfeksıyon deyınce hafıfı goruluyor ama halbukı oyle degıl gecmek bılmedı 3 yıldır
ilk evlendiğinizden beri istiyormusunuz canım:44::44:birde eşin hiç tahlil yaptırdı mı:44::44:[/QUOTEevet canım sperm testı yuzde ıleri hareketlı sorun yok yani aslında benımde yok dedıgım gıbı ıltıhap enfeksıyon engellıyor sadece ama kolayda gecmıyor her ınsandakı gıbı her ay tekrarlıyor,ıntıhap enfeksıyon deyınce hafıfı goruluyor ama halbukı oyle degıl gecmek bılmedı 3 yıldır
üzülme kuzummmdünde dedim ya sana bulaşıcı oluyormuş bu illet eşinde bir üroloğa görünsün bence:26::26:belki itihap ondadır :26 yüzden tekrar bulaşıyordur sana:26::26:
canım eşim çok dıkkat edıyor ,zaten demınde deıgım gıbı ben yaz ayında bıle cok sogukum basenlerım ısınmıyor hıc buz dolabı gıbıyım ,ayaklarımda aynı şekılde kat kat gıyınsemde fayda etmıyor ,ekımın 8 ınde adet olmustum canım normalde 26 gunde bır adet goruyorum duzenlı olarak 3 senedır hıc bozuntu yoktu ama 8 ekımde oldum 3 kasımda olmam gerekıyordu 31 kasımda oldum yanı arada 1 ay kadar fark kaldı 31 ınde geldı 3 unde gelmesı gereken yerde normalde duzuenlıdır benım basına yada tanıdıgın bırının basına hıc boyle bır sey geldımı duydunmu hıc acabaüzülme kuzummmdünde dedim ya sana bulaşıcı oluyormuş bu illet eşinde bir üroloğa görünsün bence:26::26:belki itihap ondadır :26 yüzden tekrar bulaşıyordur sana:26::26:
canım eşim çok dıkkat edıyor ,zaten demınde deıgım gıbı ben yaz ayında bıle cok sogukum basenlerım ısınmıyor hıc buz dolabı gıbıyım ,ayaklarımda aynı şekılde kat kat gıyınsemde fayda etmıyor ,ekımın 8 ınde adet olmustum canım normalde 26 gunde bır adet goruyorum duzenlı olarak 3 senedır hıc bozuntu yoktu ama 8 ekımde oldum 3 kasımda olmam gerekıyordu 31 kasımda oldum yanı arada 1 ay kadar fark kaldı 31 ınde geldı 3 unde gelmesı gereken yerde normalde duzuenlıdır benım basına yada tanıdıgın bırının basına hıc boyle bır sey geldımı duydunmu hıc acaba
canım benimde birkaç aydır duzensiz ama hiç 1 ay kadar gecikmedigecikme sürekli olsa pko diyorlar ama seninki bence stresten olabilir:26::26:ama bu ayda öyle olursa ve bebiş yoksa(inş vardırda gerek kalmaz) doktora görün mutlaka
canım benimde birkaç aydır duzensiz ama hiç 1 ay kadar gecikmedigecikme sürekli olsa pko diyorlar ama seninki bence stresten olabilir:26::26:ama bu ayda öyle olursa ve bebiş yoksa(inş vardırda gerek kalmaz) doktora görün mutlaka anladım canım bu ayıda atlatayım oyle gıdecegım doktora hem bıraz toparlanırım bunye olarak zaten bu ay bebeke hazır hıssetmıyorum kendımı neense ıstıyorum ama problemler falan dusundurmuyo bu ay korunmuyoruzda gelırse gelır yapacak bırsey yok uzulup hem kendıme yapıyorum sonucunda uzuldugumle kalıyorum hep ,ıstemıyorum bu ay dıye kesın olur valla
canım benimde birkaç aydır duzensiz ama hiç 1 ay kadar gecikmedigecikme sürekli olsa pko diyorlar ama seninki bence stresten olabilir:26::26:ama bu ayda öyle olursa ve bebiş yoksa(inş vardırda gerek kalmaz) doktora görün mutlaka anladım canım bu ayıda atlatayım oyle gıdecegım doktora hem bıraz toparlanırım bunye olarak zaten bu ay bebeke hazır hıssetmıyorum kendımı neense ıstıyorum ama problemler falan dusundurmuyo bu ay korunmuyoruzda gelırse gelır yapacak bırsey yok uzulup hem kendıme yapıyorum sonucunda uzuldugumle kalıyorum hep ,ıstemıyorum bu ay dıye kesın olur valla
canım senın sorunun neydı acaba:26:
inşş öyle olur balımm
canım benim sorunum yokyani doktorum öyle diyor eşimde sperm hareket yavaslığı var biraz ama doktor doğal yolla cocuk sahibi olmak için yeterli dedi:44::44:sonra enfeksiyon cıktı eşimde doktoru hareket yavaşlığı bundandır dedi iğne ilaç falan verdi işte:44::44:bu ay denedik yine tedaviden sonra sanırım olmadı ama ben 3 gün önce test yaptım 2. çizgiyi gördüm ama hafif kanamam başlamıstı o gün tam kanama değilde böyle kahverengi katı birşeyler işte:26::26:ertesi gün ve bugünde test yaptım ama negatif yasakhayalim kimyasal gebelik bence dedi eğer öyleyse tedavi işe yaramış oluyor en azından hamile kalabiliyorum diye sevineceğim sen rahim filmi çektirdin mi canım
hım gecmıs olsun canım ınsallh kımyasl gebelıktırde hamıle kalabılmeyı becerebılıyorsun bak bızde oda yok hayır cnm rahım fılmını doktorum ıstedı fakat ben yaptırmadım korkumdaninşş öyle olur balımm
canım benim sorunum yokyani doktorum öyle diyor eşimde sperm hareket yavaslığı var biraz ama doktor doğal yolla cocuk sahibi olmak için yeterli dedi:44::44:sonra enfeksiyon cıktı eşimde doktoru hareket yavaşlığı bundandır dedi iğne ilaç falan verdi işte:44::44:bu ay denedik yine tedaviden sonra sanırım olmadı ama ben 3 gün önce test yaptım 2. çizgiyi gördüm ama hafif kanamam başlamıstı o gün tam kanama değilde böyle kahverengi katı birşeyler işte:26::26:ertesi gün ve bugünde test yaptım ama negatif yasakhayalim kimyasal gebelik bence dedi eğer öyleyse tedavi işe yaramış oluyor en azından hamile kalabiliyorum diye sevineceğim sen rahim filmi çektirdin mi canım
hım gecmıs olsun canım ınsallh kımyasl gebelıktırde hamıle kalabılmeyı becerebılıyorsun bak bızde oda yok hayır cnm rahım fılmını doktorum ıstedı fakat ben yaptırmadım korkumdan
bende bende bendeeeeçektirememmmm cok korkuyorumm:44::44:kuzum 10 dk bekle beni geliyorum hemnennn
beklıyorum cnm bende cok korkuyorumbende bende bendeeeeçektirememmmm cok korkuyorumm:44::44:kuzum 10 dk bekle beni geliyorum hemnennn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?