Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

Benim oğlanda 7400gr :))))

adami ezeceklerrr

yaw bu nebıcım alamanya alaalaburdakı fızıkçılerde bom boş devlettekıler:44::44:
ben okadar bellı hastaneere gıttım hıcbırı hastalıgımı anlamadı şikayetlerımı anlattıgım haldekemık hastalıkları hastanesıne gıttım adam bi bakışta sende bu var gıt kan aldır mr cektır baktır hemen dedı bı kagıda yazmıstı adı değişik oldugu için.şimdi su gıbı ezberledim.sonram öncekı doktora gıttım bunu arastırcakmısınız dedım ay yazık guzelde kızsın sana yakısmaz o hastalık dedı yoktur ama bı bakalım dedıkapı gıbı cıktı mrda
yaw sen su mr a gırmenın bı yolunu bulaydın cıkardı orda ne varsa ama pufff inşallah bıseyın yoktur kuzum sen yıne bakmaya devam et

Aaaah aah bildiğin bebek zaten bunlar şımarık,uyandığında öpücen,yatarken öpücen sevicen ilgi budalası tam serseriiii.

Bizim oğlan az korkar babadan çekinir:)
Ama kıskanmadanda olmaz azmı tokadını yedik.

canım çok yemek yıyolar vallaha yermi yer

kızlar 2saattr sağ kasığmda fena bir ağrı varr karnmda şişlk var sanrm üşüttüm

bende romatizma pesindeyim papommmvarmi yokmu onu ögrenecegimm

yasakhayalim bu ay doktora gittim neyim var neyim yok diye kadin doguma bakti bisey yok dedi hersey normal fln dedi bu ay hamilelik olmazsa diger aya kunstlicher eisprung fln dedi tam olarak ne yapicak bu bana adetin 3.gunu gidicem kan alicak :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…