- 17 Nisan 2012
- 4.364
- 3.140
- 163
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #32.001
heeeben birde bugun temizlik yapacam diye hiç giremdim ayyy bende şimdi gelirken gördüm karşı komşunun kedisini dışardaydı ay olmaz bole bişi yaa 20 kılo var sankii abartmıyorum haa..tekirmiş eşim ole diyo ..canım senın ki de tekirse o kadar buyur muu yaa kızz yer o senı yerrr
sen napıyon şekerimmm..
oyuncak kedı gıbı kız bu maşallah
benimki eşim gelince yatagın altına kaçar.onun yanına oturduğumda hızlı hızlı gelıp kuacagımda uyumaya calısır eşimede pis pis bakargeceler yanımda yatmassa olmaz kafasını mutlaka gogsume koyar eşimi duvar dıbıne kadar sıkıstırır daracık yerde yatıyo adam arkasını bıle donemıy bazen garıbım
özel hastane yokrromatizmaya üniv hastanesi daha detayli bakiyo randevu bile vermiyolar hepsi doluymus....burda genellikle ic hastaliklari bakiyo arastirdigima göre ic hastaligi bölümü dr cok ama ayrica romatizma ihtisasini yapan tane kadar dr var randevulari cok gec tarihe veriyolar ta 29.05 verdiler nasi beklim o tarihi..dahada hergün arstiriyorum inslalah yakina randevu vereni bulurumm
oyuncak kedı gıbı kız bu maşallah
benimki eşim gelince yatagın altına kaçar.onun yanına oturduğumda hızlı hızlı gelıp kuacagımda uyumaya calısır eşimede pis pis bakargeceler yanımda yatmassa olmaz kafasını mutlaka gogsume koyar eşimi duvar dıbıne kadar sıkıstırır daracık yerde yatıyo adam arkasını bıle donemıy bazen garıbım
bende romatizma pesindeyim papommmvarmi yokmu onu ögrenecegimm
heeeben birde bugun temizlik yapacam diye hiç giremdim ayyy bende şimdi gelirken gördüm karşı komşunun kedisini dışardaydı ay olmaz bole bişi yaa 20 kılo var sankii abartmıyorum haa..tekirmiş eşim ole diyo ..canım senın ki de tekirse o kadar buyur muu yaa kızz yer o senı yerrr
Benim oğlanda 7400gr :))))
canımm inş onunla alaklı bi sıkıntın yokturr yaa..bende bekliyorum bat ı gidicem ya dr bende soracam valla bende ki romatısmanın çeşidi ne
hancek resimdeki senin kedimii
canım çok yemek yıyolar vallaha yermi yer
adami ezeceklerrr
Evet hayatım benim oğlan :))
ya en çok korkuyorum kedı den yaa göz göze gelince dişlerimi çıkarıyorum kediyeo da hiç gözünü ayırmdan bana bakıyor.. onu korkutmak isterken kendim korkup kaçıyorumm
bende romatizma pesindeyim papommmvarmi yokmu onu ögrenecegimm
ben biraz korktunda kendisindennn:18::18::18::18::18:bu renk kedilerden hele bide iriyse cok korkarimdaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?