- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #32.041
yaw hergece ben yatıyom dıyo kaçakcanbonum ben yataga gırene kadar kalkar su içer lavobaya gıder kapıyı kıtler aradan 10 dakka geçer anca gelır. eee napalım yatak basında hazırolda mı beklıyelım kızımla mecbur yatcaz
ütümü yapıyor
enişteme bi alkışşşşşşş
he kuzum beleş benimkilerama ben ara sıra salam sucuk kızartıyorum kalmıssa bızden onları verıyorum süt verıyorum ara ara bebegıme brownı keke çikolata alır annesı ona
he kuzum beleş benimkilerama ben ara sıra salam sucuk kızartıyorum kalmıssa bızden onları verıyorum süt verıyorum ara ara bebegıme brownı keke çikolata alır annesı ona
Ayda 1 kummu ooooof oof bizimkine 15 gün zor dayanıyor kumu,20 günde bir 2 kilo mama.
Eşim nasıl kızıyo işerken yakalarsa oğlanı şıç olum şıç babanın paralarına :))))
valla ne zaman baslaniyo bilmiyorum ama bu sefer gittigimde artik bebek istiyoruz fln dedik oda bakti hic bi sorun gozukmuyo dedi onceden kan fln almisti hersey normal dedi eger bu ay hamile olmazsan diger ay yasakhayalimin dedigi seyi yapicaklar hayirlisi insallah
burdayım meleğimmbu selencelkım nerde
cnm bende gittim bende de herşey normadii..hormonlar rahim falan.bu ay da eşimle gidicez bakalım ne dicem 9 oldu bana da ..pztsi olmam inş bende hemileyimdirr
erdi sonunda muradina rabbim yuzune bakti
kızlarr ben kaçtım..hepinize hayırlı gecelerrr.yarın görüşürüz
bak bide nasi kendilerini hakli cikariyo..adamin heryani tutulmus sekilde kalkiyodurr
bızımkısıne yazın 2 haftada bır oluyo nerdeyse ama kısın fazla işemiyomu ne anlamadım hemen hemen 1 ay dayanıyo 1 paketıbizimkiside gunde 1 konserve yer ama ben bırakmıyorum tanesi 6 tl kuru mama verıyorum daha çok..ama oda wiskasın paketlerı varya 2kilolugu ıkı haftayı buluyo yas mamada verdıgım halde.
Canımmmm,sakın browni falan yani çikolatalı tatlı şeyler vermemeye çalış biliyormusun bilmiyorum kediler doğuştan şeker hastalığı olan bir hayvan o yüzden dikkat et canımmm.
Benimki ayda bir nutella yalar parmağın ucundan o kadar.
Zeytin ezmesi ve domatese bayılır,yoğurt yemeye bide..
Balık yemez,tavuk yemez,salam,sosis yemez vejeteryanmı bu dicemm ama mamasınıda balıklıdan başka yemezz
evet canım hep kendisi yapar ama 10 numarada yapar gerçekten..bana yaptırmıyo ara da benımkınıde yapar..o yaparken araya sıkıştırıveriyorummçorabına kadar herşeyini ütüler deli eder benı bazen ütüsüz çıkmam abiiii
kizlar ben yavastan yavastan kactim insallah yarin gorusuruz opuyorum hepinizi iyi gecelerrrr
Bizim vet. önermiyo yani 3 tane vet. aynı şeyi söyleyince bilemedik bizde wiskası önermiyo hiçbiri üriner sistemde kristal yapıyormuş en son sonda taktırmaya kadar gidiyormuş o yüzden onların sattıkları mamalardan günde belli ölçeklerle veriyorum o halde maşallahı var
hayalotum duydunmuu
ah bide birisi bana böyle dikkat etse keskeee
kizlar beni kediniz olarak alirmisiniz sanada duyrulurr hayalotumm
burdayım meleğimmsizin dinliyorum şeyy yanii okuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?