Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

bak bide nasi kendilerini hakli cikariyo..adamin heryani tutulmus sekilde kalkiyodurr

ütümü yapıyor
enişteme bi alkışşşşşşş

evet canım hep kendisi yapar ama 10 numarada yapar gerçekten..bana yaptırmıyo ara da benımkınıde yapar..o yaparken araya sıkıştırıveriyorummçorabına kadar herşeyini ütüler deli eder benı bazenütüsüz çıkmam abiiii

he kuzum beleş benimkilerama ben ara sıra salam sucuk kızartıyorum kalmıssa bızden onları verıyorumsüt verıyorum ara ara bebegımebrownı keke çikolata alır annesı ona

salam sucuklara cok güldüm yawbak bide brovni kek ha kiz ben bilem yemedim o kekten alalallalaaa

he kuzum beleş benimkilerama ben ara sıra salam sucuk kızartıyorum kalmıssa bızden onları verıyorumsüt verıyorum ara ara bebegımebrownı keke çikolata alır annesı ona

Canımmmm,sakın browni falan yani çikolatalı tatlı şeyler vermemeye çalış biliyormusun bilmiyorum kediler doğuştan şeker hastalığı olan bir hayvan o yüzden dikkat et canımmm.
Benimki ayda bir nutella yalar parmağın ucundan o kadar.
Zeytin ezmesi ve domatese bayılır,yoğurt yemeye bide..
Balık yemez,tavuk yemez,salam,sosis yemez vejeteryanmı bu dicemm ama mamasınıda balıklıdan başka yemezz

Ayda 1 kummu ooooof oof bizimkine 15 gün zor dayanıyor kumu,20 günde bir 2 kilo mama.

Eşim nasıl kızıyo işerken yakalarsa oğlanı şıç olum şıç babanın paralarına :))))

bızımkısıne yazın 2 haftada bır oluyo nerdeyse ama kısın fazla işemiyomu ne anlamadım hemen hemen 1 ay dayanıyo 1 paketıbizimkiside gunde 1 konserve yer ama ben bırakmıyorum tanesi 6 tl kuru mama verıyorum daha çok..ama oda wiskasın paketlerı varya 2kilolugu ıkı haftayı buluyo yas mamada verdıgım halde.

cnm bende gittim bende de herşey normadii..hormonlar rahim falan.bu ay da eşimle gidicez bakalım ne dicem 9 oldu bana da ..pztsi olmam inş bende hemileyimdirr

kizlar ben yavastan yavastan kactim insallah yarin gorusuruz opuyorum hepinizi iyi gecelerrrr

Bizim vet. önermiyo yani 3 tane vet. aynı şeyi söyleyince bilemedik bizde wiskası önermiyo hiçbiri üriner sistemde kristal yapıyormuş en son sonda taktırmaya kadar gidiyormuş o yüzden onların sattıkları mamalardan günde belli ölçeklerle veriyorum o halde maşallahı var

hayalotum duydunmuu

ah bide birisi bana böyle dikkat etse keskeee

kizlar beni kediniz olarak alirmisiniz sanada duyrulurr hayalotumm

Son düzenleme:

yaw neka güzel
benimkide nerde ütüsüz kıyafet var onu bulur çıkartıverır

canım sordum veterınere baska mama verdıkmı hıc yemıyo 1 hafta ac kaldıgını bılırım.sonra veterıner bı balıklı mama var wiskasın onu önerdı aldık ama begenmedı beef dıye bı urunu var et olanı ondan yıyo

hayalotum duydunmuu

ah bide birisi bana böyle dikkat etse keskeee

kizlar beni kediniz olarak alirmisiniz sanada duyrulurr hayalotumm

Annemle eşim arada dalga geçiyorlar benimle zaten şununla nasıl ilgileniyorsun oyuncaklarıda var yemesiyle mamasıyla ,bebeğin olunca düşünemiyoruz seni diyorlar..

Hayırlısı diyorum ne diyeyim,,bu arada topiğin konusu hariç nelere girmişiz:)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…