Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

anladım canım ben de ilk başlarda istemedim simdi de kendi gelmeyi istemiyoo galiba hakkımızda hayırlısı.. almanya nasıl canım neler yapıosun

alamanya su an buz gibi ancak soguk havasi var..bende 1 yil öncesine kadar calisiyodum........3.bebekten sonra calismayi biraktim cünkü hamileliklerim hep riskli oluyo evde yatmak zorundayimm...

allah senin iyiligini versin emi habibitemmmmmmmmm cok güldürdün beni saolllll

iletirim miniiii rimeeeee

yasakhayalimmmm hayirlisiylaa su sorunu halledersin veee senin findik yerlesir tekrardan annesinin gobisineee veeeee dogana kadar orada kalirrr miniginnn:26::26::26::26:

aynurrrrrrrrrrrrrrrrrr hosgeldinnnn gel bende seninle isinayim hemennnn

yasakhayalimmmm kesin yazdigimi gormedi yoksa hemen begenir cevap verirdi isiririm seni bebegimmm

habbitem bak bunu begendigim halde yazini iyice okuyamisim simdik iyice okudummm

demek aynurla sende isinacannnnnsicacik kiz hemen isindik valalalaaa

izlemezmiyimm kucuk adam cedrici .....izlerim simdiye kadarr.....kucuk kari cedric aynurrrrrrrrrrrrrrr avatarin cok guzellllll

yasakhayalimmmm hayirlisiylaa su sorunu halledersin veee senin findik yerlesir tekrardan annesinin gobisineee veeeee dogana kadar orada kalirrr miniginnn:26::26::26::26:

insallah habbitem rabbime sigindim tabi derdiminde pesindeyim..umudumu kaybetmedim....hamile kalabildigim sürece cdeniycem habbitem..yine kaybetsemde deniysemm....

usudummmm askili ve sortla dolasiyorum evdee birasi isnmaya basladi yineeee

alamanya su an buz gibi ancak soguk havasi var..bende 1 yil öncesine kadar calisiyodum........3.bebekten sonra calismayi biraktim cünkü hamileliklerim hep riskli oluyo evde yatmak zorundayimm...

anladım canım evinde otur çıkma dısarı üsütmeyesin inşallah güsel rahat hamişlikler geçirip güsel bebişlere kavusursun tez vakitteeamiiinnnnnnn

cok severim Berlin i... Istanbul u animsatir bana hep.. yakiniz yasakhayal!!! bende Wolfsburg tayim. 2 saat aramiz. gel cay yapayim sana:))

doru öyle miamoremm cok türk var özellikle belirli yerlerdeeee

ayy keske berlinde olsaydin miamorem nice caylar icerdikk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…