- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #32.261
anladım canım ben de ilk başlarda istemedim simdi de kendi gelmeyi istemiyoo galibahakkımızda hayırlısı.. almanya nasıl canım neler yapıosun
allah senin iyiligini versin emi habibitemmmmmmmmm cok güldürdün beni saolllll
iletirim miniiii rimeeeee
aynurrrrrrrrrrrrrrrrrr hosgeldinnnn gel bende seninle isinayim hemennnn
yasakhayalimmmm kesin yazdigimi gormedi yoksa hemen begenir cevap verirdi isiririm seni bebegimmm
yasakhayalimmmm hayirlisiylaa su sorunu halledersin veee senin findik yerlesir tekrardan annesinin gobisineee veeeee dogana kadar orada kalirrr miniginnn:26::26::26::26:
insallah habbitem rabbime sigindim tabi derdiminde pesindeyim..umudumu kaybetmedim....hamile kalabildigim sürece cdeniycem habbitem..yine kaybetsemde deniysemm....
izlemezmiyimm kucuk adam cedrici .....izlerim simdiye kadarr.....kucuk kari cedric aynurrrrrrrrrrrrrrr avatarin cok guzellllll
alamanya su an buz gibi ancak soguk havasi var..bende 1 yil öncesine kadar calisiyodum........3.bebekten sonra calismayi biraktim cünkü hamileliklerim hep riskli oluyo evde yatmak zorundayimm...
usudummmm askili ve sortla dolasiyorum evdee birasi isnmaya basladi yineeee
anladım canım evinde otur çıkma dısarı üsütmeyesininşallah güsel rahat hamişlikler geçirip güsel bebişlere kavusursun tez vakittee amiiinnnnnnn
berlindeyimmmmmm miamoremmmmm
izlemezmiyimm kucuk adam cedrici .....izlerim simdiye kadarr.....kucuk kari cedric aynurrrrrrrrrrrrrrr avatarin cok guzellllll
ALPPIN yasakhayal sizinle bayaaa ii anlasıcaazzhadi kop kop kop
cok severim Berlin i... Istanbul u animsatir bana hep.. yakiniz yasakhayal!!! bende Wolfsburg tayim. 2 saat aramiz. gel cay yapayim sana:))
anlasiriz aynurummmmmmm ama bisey diyimmi valal diger kizlarda öyle..simdik topigimizin hayalotu gelirrrrr hemen tanisir seninle
kızlar bende geldim.nasılsınızz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?