- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #32.241
kızlarr bana müsaadee ben gelene kadar kendinize çoookk iyi bakın..bi gunde hamile kalın
iyiyimmm tatlim sen nasilsinnnnn....
saoll yasakhayalim
iyimi geliyomus miamorem omega..ben simdi 2 haftadir aliyorum pihtilasmayada iyi geliyomus cünküü:26::26:
bende iyimm canımm gebe kalmak için ugraşıyorummöperimm hepinizii akşam yıne geleriimm
vallahimi dunurum geldi haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa caimmm lorimmmm nasil iyimi kendisi ahh simdi glsedeee dunurumle konussakkk..iyiyizz teyzesiiiiii...annne ben burdayimmm birazcik mideni bulandiracammmmm tamam dedimm oyle geciyor...sen hayirlisiyla dogarsin bende senin popona popona vururumm dedim anlastik simdilik buyuyrz...9,haftama girmisim haberim yok
aynurrrrrrrrrrrrrrrrrr hosgeldinnnn gel bende seninle isinayim hemennnn
yasakhayalimmmm kesin yazdigimi gormedi yoksa hemen begenir cevap verirdi isiririm seni bebegimmm
inşallah paposoner bi günde kalırız
yasakhayal bu arada sen kaç yıllık evlsin canım
iyiy senin gibi klomen catlatma ignesi olacakmis bu ay..sen konus habbitem nasi hamile kaldigini seni söyledim habbitemle catlatmayla hamis oldi dedim sevindii
iyi gelmez mi hic. hafta da bir balik yemek lazim. eger cok seviyorsan iki gün de olabilir. her gün 4 adet ceviz tüketmelisin. keten tohumu, semizotu bunlar hegün tüketilmesi gerekenler. ben keten tohumunu peynirin üzerine ve her salataya atarim...
hadi gelsindeee yardim edeyimmmm gerekirse almanyaya gider ben onun yumurtalari catlatir hemen hamis kalmasini saglarimmm nasil olacaksaa...
ben evlilikte 8.yili bitirmek üzereyim aynurumm..ilk 5 yil cocouk istemedik son 3 yildada 5 bebek kaybim var.....
burada ankaraliyim ama almanyada yasiyorummm
ALPPIN cimmm hoşbuldum canım valla ben hemen kaynadım yasakhayalimm sağolsun beni açtı biraz
ALPPIN cimmm hoşbuldum canım valla ben hemen kaynadım yasakhayalimm sağolsun beni açtı biraz
kucuk kari cedriccc aynurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr masallah acmadigi insan kalmadi topiktee...herkeste bir cene bir cene olustu...topik cokuyor aradaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?