Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

iyimi geliyomus miamorem omega..ben simdi 2 haftadir aliyorum pihtilasmayada iyi geliyomus cünküü:26::26:

iyi gelmez mi hic. hafta da bir balik yemek lazim. eger cok seviyorsan iki gün de olabilir. her gün 4 adet ceviz tüketmelisin. keten tohumu, semizotu bunlar hegün tüketilmesi gerekenler. ben keten tohumunu peynirin üzerine ve her salataya atarim...

aynurrrrrrrrrrrrrrrrrr hosgeldinnnn gel bende seninle isinayim hemennnn

yasakhayalimmmm kesin yazdigimi gormedi yoksa hemen begenir cevap verirdi isiririm seni bebegimmm

iyiy senin gibi klomen catlatma ignesi olacakmis bu ay..sen konus habbitem nasi hamile kaldigini seni söyledim habbitemle catlatmayla hamis oldi dedim sevindii

inşallah paposoner bi günde kalırız
yasakhayal bu arada sen kaç yıllık evlsin canım

ben evlilikte 8.yili bitirmek üzereyim aynurumm..ilk 5 yil cocouk istemedik son 3 yildada 5 bebek kaybim var.....

burada ankaraliyim ama almanyada yasiyorummm

iyiy senin gibi klomen catlatma ignesi olacakmis bu ay..sen konus habbitem nasi hamile kaldigini seni söyledim habbitemle catlatmayla hamis oldi dedim sevindii

hadi gelsindeee yardim edeyimmmm gerekirse almanyaya gider ben onun yumurtalari catlatir hemen hamis kalmasini saglarimmm nasil olacaksaa...

baligi cok severim-...keten tohumunuda kasikla yemeye calisiyodum zorlaniyodum bari bende salataya atim artik..

hadi gelsindeee yardim edeyimmmm gerekirse almanyaya gider ben onun yumurtalari catlatir hemen hamis kalmasini saglarimmm nasil olacaksaa...

allah senin iyiligini versin emi habibitemmmmmmmmm cok güldürdün beni saolllll

mesajini iletirim loorimeeeee

Son düzenleme:
ben evlilikte 8.yili bitirmek üzereyim aynurumm..ilk 5 yil cocouk istemedik son 3 yildada 5 bebek kaybim var.....

burada ankaraliyim ama almanyada yasiyorummm

anladım canım ben de ilk başlarda istemedim simdi de kendi gelmeyi istemiyoo galiba hakkımızda hayırlısı.. almanya nasıl canım neler yapıosun

ALPPIN cimmm hoşbuldum canım valla ben hemen kaynadım yasakhayalimm sağolsun beni açtı biraz

kucuk kari cedriccc aynurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr masallah acmadigi insan kalmadi topiktee...herkeste bir cene bir cene olustu...topik cokuyor aradaaa

kucuk kari cedriccc aynurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr masallah acmadigi insan kalmadi topiktee...herkeste bir cene bir cene olustu...topik cokuyor aradaaa

habbitem cedrici biliyonmu ben cok severim yaw onuu aynurumda avatarina koymussssssssss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…