- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #32.221
öyle ,cok zor. Bizimki de yemek yemeyi unutuyor, bazen isimleri karisitiriyor. en cokda banka hesaplarina takmis durumda. kaloriferi kapatiyor ben kapatmadim diyor. Rabbim yardim etsin. omega 3 almayi ihmal etmeyin kizlar....
evet canım malatyanın kızı malatyanın geliniyimsağolasın güzeldir malatyamız .. e sen de toprağım sayılırsın o zaman
bi git bizede yaz ne yaptigini....esine biseyler yap papommm vermek zorunda ......iciniz rahat eder en azindan bi sorun yoksada inslalah sadece sabir ve duayla beklersinizz canim benim..seyyytam olarak yapmadim daha kayvaltimi ayakta biseycik yedimm
amiin canım inşallahhhh: ya senin şu cümle sonlarındaki şeyler ne kadar tatlıııııçok sevdimm.. ya muhabbete giriş yapayım ban malatyadanım bizim buralarda da derler erinenin çağası olma zdiyeeeee ama ben erinen yapıda biri değilim dee yine de olmuyoooo
canım gidip yapsnaa saat 4 oldu yaa..bende 1 de kalktım hemen yaptım ama bu aralar dayaanmıyorum midem bulanıyo hemen..hemen yıyıroum onun içünnkocacın evde mii??yemek ne yapacan sen ??
belki zayiflarim diye yememeye calisiyorum papom..aam hic faydasi yok yaw kilo gitmiyo..bende ciger vardi acep arnavut cigerimi yapsam diye düsünüyorummhe kocam evde simdik birazdan alisverise gidecegizde
evet canım malatyanın kızı malatyanın geliniyimsağolasın güzeldir malatyamız .. e sen de toprağım sayılırsın o zaman
ayy varya bayılırım ciğereeeee ımmmmm olsada yesemmmsabah kahvaltısı yapmayarak kilo veremzsın kı canımm..akşmaları dikkat et ..ben kahvaltıdan başka hiç ekmek yemiyorum alışkanlık olmuşş..ne güzel kocan evde benim eşiminde asıl haftasonları işii
ben gelmisem usaklarrrrr haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
aynurum bu topikte cok malatyali var..aseton ,meddcezir ve ikide malatya gelini hayalot ve scorpions arkadaslarimiz varrrrrr
Malatya Malatya bulunmaz eşin
ben gelmisem usaklarrrrr haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
habibtemmmmmmmmmmmmmmmmmmm hosgeldin hoslar getirdinnnnnn
nassinnnnnnnnnnnnnnnnnn kücük habibtecikte iyimi annesii
loorimmde geldi habbitem seni sordu iyi dedikk..bebisini sordu oda cok iyyi dedikkkkk
saol yasakhayalcimmm.. bak iilk güzellikleri sana yapıyomm begendin mii
hiiii ben bilmiyodum onların malatya gelinleri olduklarınııhee hee hemen dıyım onlara bende malatya geliniyim diyeee
hoşgeldinn küçükk annnee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?