Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

birbirimize benzettiyse kesin benziyoruzdur :1:

evet yoktum giremedim iyiyim Allaha sukur degisen bisey yok sen nasilsin :16:

loorim yasiniz yakin birbirine nerdeyse yeni evlisiniz bide konusma sekliniz ve huylarinizda benziyo gibi:52::52::52::52::52:

sen yokken gurbetimi senin yerine koymustum napimmm:9::9::16::16::16::16::16:

loorim simdi herkes bundan kullaniyo bundan alman gerek cok ucuzda bisey...almanyadaki hani böyle ufak tefek esya dükkanlari varya onlarda olur export dükkanlarida denir.....yoksa bu olmadan karistirirsinnnnn

zikirmatik daha küçükleride var ondan alın kızlarrr........................................bu çok büyük kalıo

benimde yaptığım bir takım şeyler vardı bunları yaptığım ay hamile kaldım hem de tek yumurtalığım ve tüplerim alındığı halde ameliyattan 5 ay sonra..

* 7 gün boyunca her gün bir defa olmak üzere yusuf suresi okudum
*4 cuma üst üste 1000 "ya evvel" çektim
*dilimden ya musavvir,ya mutekebbir,ya bariu,ya varis esmaları düşmedi
*ilişkiden önce eşimde bende 3 ihlas bir fatiha ve 10 "ya mutekebbir"( erkek çocuk için söyleyin derler erkek oldu bizim de )
*FE İN TEVELLEV FE KUL HASBİYELLAHÜ LA İLAHE İLLA HÜVE ALEYHİ TEVEKKELTÜ VE HÜVE RABBÜL ARŞİL AZİYM....
Yukardaki ayeti bir cumartesi güni 1900 defa okur,Mevladan hacetini isterse gelecek cumartesiye kadar dileğine kavuşur inşallah.ben bir cumartesi okudum öbür cumartesiye kadar o hafta içinde yumurtlamam olmuş hamile kalmıştım.Bu duanın gücüne çok inanıyorum.

ben su yukaridaki olani bugun yapicam hazir bugunde cumartesiyken

alinti

Yasakhayalimmm senin icin koydumm . :52::52::52::52:

$foto(11).webp

benimde yaptığım bir takım şeyler vardı bunları yaptığım ay hamile kaldım hem de tek yumurtalığım ve tüplerim alındığı halde ameliyattan 5 ay sonra..

* 7 gün boyunca her gün bir defa olmak üzere yusuf suresi okudum
*4 cuma üst üste 1000 "ya evvel" çektim
*dilimden ya musavvir,ya mutekebbir,ya bariu,ya varis esmaları düşmedi
*ilişkiden önce eşimde bende 3 ihlas bir fatiha ve 10 "ya mutekebbir"( erkek çocuk için söyleyin derler erkek oldu bizim de )
*FE İN TEVELLEV FE KUL HASBİYELLAHÜ LA İLAHE İLLA HÜVE ALEYHİ TEVEKKELTÜ VE HÜVE RABBÜL ARŞİL AZİYM....
Yukardaki ayeti bir cumartesi güni 1900 defa okur,Mevladan hacetini isterse gelecek cumartesiye kadar dileğine kavuşur inşallah.ben bir cumartesi okudum öbür cumartesiye kadar o hafta içinde yumurtlamam olmuş hamile kalmıştım.Bu duanın gücüne çok inanıyorum.

ben su yukaridaki olani bugun yapicam hazir bugunde cumartesiyken

alinti

yapilmalli bence dr bi yere kadar....insallah rabbim dualarimizi kabul ederrrr:16::16::16::16::16:

hadi yaa gurbetimm kac yasindasin gurbet olduguna gore neredesin :26:

Sen Almanyadansin galiba canim , Ben dogma buyugume Danimarka yani sizin komsu ülke ama isvece tasindim evlendikten sonra esim trden di , oturumu basvurmam icin isvec yollari daha kolay ... Ben suan 23 yasindayim ya sen kac yasindasin??:16::16::16:

habibtammmmmmmm catlatma ignesini sirasiyla anlatim gidimmm sanaaaa....doktorrrun 3.gunu yanina gittitimmmmm hormon tahlili yaptirdi bana
daha sonraaa adet oldummmm 3.gunu gittimmm bana klomen verdi onu da ictimmm iyicee...
bittikten sonraaaa doktorun yanina tekrar gittimm yumurtaliklarim cok guzel buyumustu bana catlatma ignesi verdi....
daha sonra iliski onerdi 24 saat sonraa dedi...o hafta 1 2 kere oldu daha sonr abizim herifleee tartistik ayrilma noktasina kadar geldikk...daha sonraa doktorum ognein 14.gunu kan teti yaptir cikar dedi bend yaptirmadim adet gunumu bekledim cunku beklemiyordummm..daha sonmra 29 aralik gunu hamile oldugumu kan testiyle ogrendim DARISI SANA HABIBTEM INSALLAHNHHHHHH HAMILE KALIRSIN KALIRSINIZZZZ CANLARIMMMM:16::16::16::16::16::16::16::16::nazar::nazar:

Sen Almanyadansin galiba canim , Ben dogma buyugume Danimarka yani sizin komsu ülke ama isvece tasindim evlendikten sonra esim trden di , oturumu basvurmam icin isvec yollari daha kolay ... Ben suan 23 yasindayim ya sen kac yasindasin??:16::16::16:

ben 22 yasindayim dogma buyume istanbuldayim evlenerek almanya ya geldim hamburgta yasiyorum :16:

gurbetttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttkizimmmmmmmmmmmmmmmmmm habibtemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ne yaptinnnnnnnnnnnnnnnnnnn sennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :84::84::14::14::14::14::14::14:

habibtammmmmmmm catlatma ignesini sirasiyla anlatim gidimmm sanaaaa....doktorrrun 3.gunu yanina gittitimmmmm hormon tahlili yaptirdi bana
daha sonraaa adet oldummmm 3.gunu gittimmm bana klomen verdi onu da ictimmm iyicee...
bittikten sonraaaa doktorun yanina tekrar gittimm yumurtaliklarim cok guzel buyumustu bana catlatma ignesi verdi....
daha sonra iliski onerdi 24 saat sonraa dedi...o hafta 1 2 kere oldu daha sonr abizim herifleee tartistik ayrilma noktasina kadar geldikk...daha sonraa doktorum ognein 14.gunu kan teti yaptir cikar dedi bend yaptirmadim adet gunumu bekledim cunku beklemiyordummm..daha sonmra 29 aralik gunu hamile oldugumu kan testiyle ogrendim DARISI SANA HABIBTEM INSALLAHNHHHHHH HAMILE KALIRSIN KALIRSINIZZZZ CANLARIMMMM:16::16::16::16::16::16::16::16::nazar::nazar:

anladim habibtem senin anina cook sevindim insallah darisi bizlere dua ett :16:

kendine cook iyi bak iyi gecelerrrr :54:

Back
X