- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #34.741
yasakhayalimizin aklina gelmicekte benim mi aklima gelicek
loorim tam emin degilim aam bildiklerim söyle...reglin 3.yada 5.günü baslaniyo 5 gün hapi icecen sonra ultrasonda dr yumurtayi takip edecek gelisimini büyüklügünü..ona göre istenilen büyüklüge gelince bide catlatma ignesi sonra iliski günü belirleyecek sonrada allhin izniyle olmasini bekleyecenduruma göre loorim 3 ay yada en fazla 4 ay yapabilir bu tedaviyi...
nerde böyle degisik fikir varsa geliyo aklima berayim
İyiymiş canım. Seni sevdim ben. Enerjine, Pozitif olmana bayıldım
İyiymiş canım. Seni sevdim ben. Enerjine, Pozitif olmana bayıldım
canım allah dualarınız ı kabul etsın canbonumbiraz iş yaptım tam sizle sohbete gelmiştim amaani, bir kararla abiciğimi ziyarete gidiyoruz annemle..öpüyorum sizi ..akşam gelmeye çalışıcammmm..öptümmmm
ahretliklerim ben geldim bakin siz yoksunuzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
nassinizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzben cok iyiymmmmmmm is ne yapmadim yemek ortada malzeme bilem yokkkkkk yine bu aralar tembelim hamaratlik ne yokkkk gezdim gezdirildim misafirlerim geldi gecen hafta icinde biraz ozmaman hamarattim simdik ise tembelim..bu arada düsükten sonra ilk batim geldi gecen sali simdik ise bitmek üzere
bu arada hayalotum bi prof dr 05.03.romatizma ve lupus icin randevu aldim israrlarim sonuc verdimarim bi hafta öncede üniv hastanesinden tel geldi gel yerin ayrildi simdik hemen gel dediler 3 gün yatacan rromatozma ve lupusu arastiracagiz dedi benimde haberin yoktu iptal ettim yenimi haber veriyosunuz dedim ... hayalotum yatmak zorundamiyim romatizma arastirmasi icin ben anlamadim ya...:44::44::44::44::44::44 nlar yatmak zorundasin dediler...bakalim simdiki gidecegim dr ne diyecek yosam odami yatiracak ya sen yatmismiydin hic hastanede :44::44::44::44:
Hayalotum hosgeldin balimmm
yasakhayalimiz hep boyle berayy o yuzden bizde onu cook seviyoruzz
25 olmak için yazıyorum kusura bakmayın lütfen
hoşbulduk loorım nasısın deme cokkkkkkkkkkkkkkkkk mutluyummmmmmmmmmmmmmmmm
gecmise takildi habibtem
canım allah dualarınız ı kabul etsın canbonum
allahımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm canbonummmmmmmmmmmm gelmiş yaaaa
yaw neka sevınclıyım ben analatamamgeçmiş falan hakgetire okumıcam bugun yarın devam ederim okumaya
canbonummmmmmmm benı yatarmadılar zaten zor buldular anca 2 sene sonra bulabıldıler belkım 2 seneyı bıle geçmiştircanbonum ama her romatızma bır degıl vede turkıye ıle almanyanın işleyişleri çok farklı yat canbonum bi sorun olcagını sanmıyorum.aslında gerkelı bı kaç test var sadece onlar yapılcak.bende ki yatma işlemide vardı ama ben o tedavı işlemini seçmedim.oyuzden yatısa falan gerek yok bende
hayirdir hayalotum soylede bizde sevinelimm
yasakhayalimiz hep boyle berayy o yuzden bizde onu cook seviyoruzz
loorim yarın güzel haberini alırız inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?