- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #34.761
hayalotummmm yatmadim bi buldugum dr gidimm o ne diyecek bi bakimmmmm
Teşekkür ederimmmMuckk sanaaaa
Teşekkür ederimmmMuckk sanaaaa
Ayy Evet canım Gerçekten Öylee
Ama Burdaki arkadaşların hepsi Çok sıcak kanlı. Çok Samimi Bir Topik
canbonum yattıgın zaman işlem başlamadan yapılcak testleri işlem aşamalarını bi sor bakım neymiş bukadar yatma işlemini gerektirecek şey.ona göre yatarsın.
beray hoşgeldin canım nasılsın
yaw telde sordum yatman gerek herseye bakilacak yatmadan anlasilmaz dedi..simdiki buldugum dr sadece randevu verdi bakalim bi gidim ona o ne diyecek..yatman gereklimi diyecek yosam gerek yokmu diyecekkk
yaw telde sordum yatman gerek herseye bakilacak yatmadan anlasilmaz dedi..simdiki buldugum dr sadece randevu verdi bakalim bi gidim ona o ne diyecek..yatman gereklimi diyecek yosam gerek yokmu diyecekkk
berayim bu topigi ihmal etme burayada ugra herzamann
keserim insallah ya seninde haberlerini aliriz ne guzel topigimiz hamislerle kaynar dolar tasar
yasakhayalim bana 3.gunu gel dedi kan alicakmis o zaman hap fln vermicekmi sence
Aaa Merhabaa Canımm BenimmHoşbuldum Ben iyiyim sen nasılsın ??
oyle canim butun sorunlarimi konusabiliyoruz herseyimiz paylasabiliyoruz herkes herkese elinden geldigi kadar yardimci olmaya calisiyo insallah herkesin guzel haberlerini aliriz guzel haber alirsak dahada gucleniyoruz cunku
Evet Canım Bırakırmıyım hiç burayı Böyle Güzel sıcak Bir Topik Bulmuşumm Gidermiyimm Hiççç
Eve Canımm. Aynen Dediklerine Katılıyorum.Burdaa Hamile Listesi Filan varmı ??:44::44:
bende çok çok iyiyim kızçem.bi kaçakda sen oldun amaniye gelmedin
eskiden bi ara vardi..ama yenisini yapacagiz en kisa zamandaaaaa demi hayalotum ve looriiimmmmmm
Eve Canımm. Aynen Dediklerine Katılıyorum.Burdaa Hamile Listesi Filan varmı ??:44::44:
aam simdik bende adini unuttum yaw o söyledigi tedavi de hap ve igne sart bence vermeli..verirse cok güzel olur loorimmmmmmmm..
aminn kuzum sabırszlıkla bekliyorum emin ol
aminn kuzum sabırszlıkla bekliyorum emin ol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?