Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

Ayy Evet canım Gerçekten Öylee
Ama Burdaki arkadaşların hepsi Çok sıcak kanlı. Çok Samimi Bir Topik

oyle canim butun sorunlarimi konusabiliyoruz herseyimiz paylasabiliyoruz herkes herkese elinden geldigi kadar yardimci olmaya calisiyo insallah herkesin guzel haberlerini aliriz guzel haber alirsak dahada gucleniyoruz cunku

canbonum yattıgın zaman işlem başlamadan yapılcak testleri işlem aşamalarını bi sor bakım neymiş bukadar yatma işlemini gerektirecek şey.ona göre yatarsın.

yaw telde sordum yatman gerek herseye bakilacak yatmadan anlasilmaz dedi..simdiki buldugum dr sadece randevu verdi bakalim bi gidim ona o ne diyecek..yatman gereklimi diyecek yosam gerek yokmu diyecekkk

yaw telde sordum yatman gerek herseye bakilacak yatmadan anlasilmaz dedi..simdiki buldugum dr sadece randevu verdi bakalim bi gidim ona o ne diyecek..yatman gereklimi diyecek yosam gerek yokmu diyecekkk

yasakhayalim burada arastirma yapiliyosa yatman gerekmiyomu ki ben oyle biliyorum

he tamam ozaman bi görün ona bitanem egerki oda yat derse yatarsın.korkma zaten mr cekılır kan testlerı rontgen vs..
sadece sorunu bulmak önemli.benide zamanında herşeyime bakılsaydı bukadar geç olmayacaktı
inşallah bi sorun cıkmaz canbonum benim

oyle canim butun sorunlarimi konusabiliyoruz herseyimiz paylasabiliyoruz herkes herkese elinden geldigi kadar yardimci olmaya calisiyo insallah herkesin guzel haberlerini aliriz guzel haber alirsak dahada gucleniyoruz cunku

Eve Canımm. Aynen Dediklerine Katılıyorum. Burdaa Hamile Listesi Filan varmı ??:44::44:

Eve Canımm. Aynen Dediklerine Katılıyorum. Burdaa Hamile Listesi Filan varmı ??:44::44:

aam simdik bende adini unuttum yaw o söyledigi tedavi de hap ve igne sart bence vermeli..verirse cok güzel olur loorimmmmmmmm..

aminn kuzum sabırszlıkla bekliyorum emin ol

hamilelik listesi yok canim aslinda yapsak iyi olur :26:

insallah yasakhayalim verir gittigimde

bende sabirsizlikla bekliyorum keserim hayirlisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…