- 5 Ekim 2012
- 11.544
- 5.970
- 248
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #34.701
Hmm Baktım 9 Şubatı Gösteriyor. Tamam o zaman İnşallah Bu ay olur
laboquick ovulasyon testi güvenilir diye duymustum zeynebnurum..scorpionsumda kullaniyo ona bi soralim odami bunu kullaniyo
zayifladim habibtemm ama dahada zayiflamam biz uzun boylulara yakismiyo zayiflik
hımmm nette görmüştümm neyse biraz daha araştıralımda alırım neyse canım ben cıkıyım artık biraz örgü öreceğimm kendime hırka örmeye başladımm daa kış bitmeden bitirimde giyim bariii
canim benim onlara güvenme onlar standart yumutlama günlerini gösteriyo cünkü......sen akintini takip et yada reglin bitince günasiri calis yada ovulasyon testi kullan
yaw pizza ne yap ye.....
Öylemi:44::44::44: Bakalım bir kaç şey Okudum Onları Uygulucamm. :26:
en güzeli gün asiri 18 .güne kadar calis kacirman imkansiz olur garanti olur yanii
yasakhayalim yogurta portakal dogruyorum onuy yiyorum yemekle fln aram yok salata yiyorum boyleahan bide sigaram var
yaw bi gül yüzünü azcik gösterip gidiyon...bi doyamadim sana kis bitti zaten napacan hirkayi
en güzeli gün asiri 18 .güne kadar calis kacirman imkansiz olur garanti olur yanii
cok saglikli besleniyosun diyecektimki cigara yaktin yineee
Anladım Canım. Allahım nasip eder inşallah
sanal iciciyim ya habibtem unuttun mu
insallah berayimmmne zamandir istiyosun:44:
biliyorum tabi ama sanalida kabul etmiyorum habbite loorimm
hırka bahane yawww napam kafa dağıtmak için birazz başladım işteeee bitsin başka şeyler öreceğimm yoksa kafayı yiycem düşün düşünn:26::26::26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?