Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

hayalotum canım annemde progestan ile hamiş kaldı hatta şuan ikizlerimız varr umarım allahım sanada nasip ederr..

kızlar ben cıkıyorum iyi akşamlar size görüşmek üzere
rabbim bebişlerimize tez zamanda kavuştursun bizleri

eline saglik berayimmmmmmmmmm

berayim artikin bizimsin listede sana emanet sürekli gelip listeyi güncelleyecen sana zahmet olmazsaaaaa

eline saglik berayimmmmmmmmmm

berayim artikin bizimsin listede sana emanet sürekli gelip listeyi güncelleyecen sana zahmet olmazsaaaaa

Hahahahhaa Tamamdır bebekim. Elimden Geldiğince Güncel Tutmaya Çalışıcamm
Cidden Çok zor. Her defasında yeniden yapıyorumm Kopyala Yapıştır Yok yaneeee

hoşbulduk canım nasılsın nasıl gidio hayat

sağol canım ben de iyiyim sen de ii ol ya neydi o hasta hayatol
ay canım sorma ya iyileştim çok şükür
hayalotum canım annemde progestan ile hamiş kaldı hatta şuan ikizlerimız varr umarım allahım sanada nasip ederr..

vallahamı acaba 10uzda yapıyomuyaw bide 10uz diyediye gercekten 10 tane olurmus inşallah kuzum ya rabbım kımseyı evlat hasretıyle sınamasın inşallah

Hayırlısıyla inşallah tutunmuştur annesine sımsıkı inşallah canımmm,benim batta cuma ama ben bekleyemeyeceğim galiba o kadar

aynen yaa zaman gecmıyoo bende acayıp sabırsızım ama beklıyım dıyorm ıgneden dolayı pozıtıf sonra negatıf cıkarsaa yıkılırımm....

ay canım sorma ya iyileştim çok şükür

vallahamı acaba 10uzda yapıyomuyaw bide 10uz diyediye gercekten 10 tane olurmus inşallah kuzum ya rabbım kımseyı evlat hasretıyle sınamasın inşallah

bak daha 10 uz diyosimdide cerceveye koymus onuzun ikisini aama avatar cok kücük zor anlasiliyo

canlarımmm yettim de geldimm ancaa yaww ders bitior otıbüste gel allah gell bu saati buluorumm
okudum azcık kaynamışş kazannn ohh ohh okuyabildiklerimi okudumm dayanamadım geldim diyim dedimmA
nassınız iyimisn akşamdan berii

abovvvvvvvv hoşgeldin ilhannazım gırme geçmişe çıkamasısn.bak seni tanıştırayım ördekli canbon var ya o benim canbonum işte döndü tatıldennassın kuzum bu arada

hosgeldin nazimmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…