Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

valla ii be canım işte bi hevesle başladım ama zamanla sıkılıyorum:26: bazen uyuyorum resmen derste işte son 2 ay sonra bitio inş.. resim kursunada gitcemm evdeyken değerlendireyim yaww bi dada gelmes bu fırsatt

en iyisini yapıyosun kuzum .yaw bende çalışayım diyom ama bulamadımki bi işkursa falanmı gıtsem acep:26:yaw açık öğretim istiyom aslında ama benimki izin vermiyo ona aslında hep tamam diyo ama işlemler gelince vazgeçiyo

hayalotum senin 5 kalpcigin varr

aama bensiz olmus yaaa:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:

ben kürtaj oldugumda ilk günden itibaren 10 gün kanamam oldu...senin bu gün kacinci günün....

canım bende otutayım evimde diorum ama olmuyor yaww yıllardır alışmışım çalışmaya şimdi boş durmayaym uğraş bulayım kendime kısmlet olmas Rabbim geç verise evladımı işte bakıcam zamn içinde ama bikaç ay evdeyimm

ah cnm sağolll.keşke kafa dağıtmaya gitsem..gezmeye gitsem..abime misafir olsam..ama malesef bizim misafirliğimiz de gezmemizde ahirette olucak onunla artık...

hadihayırlısı tatlım bi de onlara bakılsınn iyice araştırılsın..artık gerekiyosa yatcan tabi cnm..inşallah hiçbişey çıkmayacak ama olsun tedbirli olmakta fayda var

ah cnm sağolll.keşke kafa dağıtmaya gitsem..gezmeye gitsem..abime misafir olsam..ama malesef bizim misafirliğimiz de gezmemizde ahirette olucak onunla artık...

biyerde pot mu kırdımmm bilemedim cnm bennn kusuruma bakma sen başınız sağ olsun mekanı cennet olsun rabbim arkada kalanlara uuzn ömür verisn

hayırlısı kuzum biraz tatıl yap bakalım.sonrada meleğin gelir inşallah annesiyle bol bol gezerler
canım eğer adet olursam inşallah olmam olunca 3.klomen ve iğneye başlicam
sende mi olucaksın yoksa

yok bitanem ya bu ay kendi çapımdayım yine.ne olucak nasıl gıdıcek bende bılmıyorum marttakı adetımde belli olcak asıl tedavı gıdısat
ben seni merak ettım gercı ılk zamnlar soylemıstınde aklımdan cıkmıs sımdı hatırladım sen dıyınce ınsallah bıtanem

hayatol sen hiçç iğne kullandınmı tedavi oldunmu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…