Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

abovvvvvvvv hoşgeldin ilhannazım gırme geçmişe çıkamasısn.bak seni tanıştırayım ördekli canbon var ya o benim canbonum işte döndü tatıldennassın kuzum bu arada

saol cnm iyim dersimi aldım geldimm

canbonla tanıştıkk kaynaştıkk çok sevidim ben burayıı valla zor dayandımm geleyimde kaynatayımm diee

[TABLE="class: grid, width: 500, align: left"]
[TR]
[TD] Aybish / hamile
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] Aseton44 / hamile
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Alppin / hamile
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]paposoner / hamile
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]BeRayy / Beklemede
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Keser84 / Beklemede
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Loori / Beklemede
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Yasakhayal / Korunmada
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]GULCHAN / Beklemede
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Hayalot / Beklemede
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]KLN / Beklemede
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Gurbetkiz /
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]thb83 /
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8scorpions /
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]BEKLENEN_BEBEK /
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Medd_cezir /
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

çokkk hoş buldummm canımmmm saoll nasılsınn akşamdan beri ben biara kusrta girdim sonra bağlantım gitti gidiş o gidişşş

sizi gördükce daha iyi oluyom ilhannazimmmm canim benimmmmtelden zor olurrrrevde oldugun zaamn gir daah iyi sohbet ederiz kaynatirizzzzz

Son düzenleme:

selam benide eklermisniz acaba korunmada :26: die inşallah kısacık bir süre içinn

sizi gördükce daha iyi oluyom ilhannazimmmm canim benimmmmtelden zor olurrrrevde oldugun zaamn gir daah iyi sohbet ederiz kaynatirizzzzz

inşşallah canımm çokk tşklerr...
çizergeyi gördüm çokk mutlu oldumm: bende korunmada diim barimm inş.. kısacık bir zaman içinnn

inşşallah canımm çokk tşklerr...
çizergeyi gördüm çokk mutlu oldumm: bende korunmada diim barimm inş.. kısacık bir zaman içinnn

saolsun berayimiz listemizi yapiyo ilhannazimmmm ..sende en az iki adet dönemi korun..rahim iyice toparlansin canim benim....

bende geçmişi okuyamadım bak gordunmu tanışmısınız bilem
nasıl geçti kuzum

valla ii be canım işte bi hevesle başladım ama zamanla sıkılıyorum:26: bazen uyuyorum resmen derste işte son 2 ay sonra bitio inş.. resim kursunada gitcemm evdeyken değerlendireyim yaww bi dada gelmes bu fırsatt

saolsun berayimiz listemizi yapiyo ilhannazimmmm ..sende en az iki adet dönemi korun..rahim iyice toparlansin canim benim....

haklısın canım bencede azaten ilk adet olana kadar 40 gün geçio diolar ee anca aman geç olsunda güç olmasınn yaww rabbimm hayırlısı ile versinn buarada şimdi kan boşalmiştı:26: kürtaj soınrası oluomu böle ilk gün olmuştu bide şimdi oldu:26: normaldir herhalede offf beklemek zor yaww

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…