- 5 Ekim 2012
- 11.544
- 5.970
- 248
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #34.981
abovv benden bitane daha mi
kızçelerim sizedoyum olmaz amaaa ben kaçarrrrr..öptüm sizi iyi gecelerrrrrrrrrrrrrrrrr
heeeeeeee sizin yumurtacıklar benımde kistler patlıcaklar inşallahhh
kaçakcanbonum sanırım şimdi tam yeri yine benim bu reklamın
Eki Görüntüle 623780
inşallah loorım
hoşgelmiş benim kızçem
heeeeeeee sizin yumurtacıklar benımde kistler patlıcaklar inşallahhh
kaçakcanbonum sanırım şimdi tam yeri yine benim bu reklamın
Eki Görüntüle 623780
tatlı ruyalar scorpıonsum yarın için işinde kolay gelsın dıyımkızçelerim sizedoyum olmaz amaaa ben kaçarrrrr..öptüm sizi iyi gecelerrrrrrrrrrrrrrrrr
canlarımmm yatıyormuşuzz bizz kocişim kalk hanım dediikırmak olmas şimdii ben gene sabah iilk saatlerde damlarımmm geçmişi okurummm sizleri kocaman kucaklıyorrrr kocaman tek tek tek öpüyorummm allah rahatlık versin canlarımmm
habbite loorim suedanin nicki degisti yazsaati oldu haberin varmiyoksada oldu artik haberinn
Hoşbulduk balımmmyatağa girdim size iyi geceler demeden uyumayayım dedim hafta içi yazamayabilirim ama hergun bakıyor olacağım ) bu hafta guzel haberler haftası çünkü benimde calışma haftam hem işte hem evde öpüyorum herkesi seviyorum siziiii
bak habibtem sen soylemesen kimse soylemicek
hayalimm iyi geceler balim kendine iyi bak kuvvetli calis bos durma
vallahi ya kolluyorum her anı avatar olaydı neka güzel olurduyaw iste budur bu anlari degerlendir iste alalallaaaaa
tamam bitanem benim .cok ara verme ama her fırsatta gelmeye calıs bıtanemHoşbulduk balımmmyatağa girdim size iyi geceler demeden uyumayayım dedim hafta içi yazamayabilirim ama hergun bakıyor olacağım ) bu hafta guzel haberler haftası çünkü benimde calışma haftam hem işte hem evde öpüyorum herkesi seviyorum siziiii
coook guzel olmus hayalotummm insallah gider kistlerin burada parti yaparizz sabaha kadar
bak görüyonmu haberin yokmussss
bak habibtem sen soylemesen kimse soylemicek
hayalimm iyi geceler balim kendine iyi bak kuvvetli calis bos durma
vallahi ya kolluyorum her anı avatar olaydı neka güzel olurduama azrail gıbı oldum bi an sankim
tamam bitanem benim .cok ara verme ama her fırsatta gelmeye calıs bıtanembende senı sevıyorum canım
inşallah kuzum
Tmm balım benimseni takip ediyorum bak guzel haberleri ver bize iyi geceler
valla habibtem sen soylemesen yaz saati geldiginde yeni tanisiyo olurdun herhalde
he iste cok kizce geldigi zamna koykeskem aama avatarda cok komik oldu yazi görünmeyince bide korkunclu oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?