Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

habbite loorim suedanin nicki degisti yazsaati oldu haberin varmi yoksada oldu artik haberinn

inşallah loorım

hoşgelmiş benim kızçem

Hoşbulduk balımmm yatağa girdim size iyi geceler demeden uyumayayım dedim hafta içi yazamayabilirim ama hergun bakıyor olacağım ) bu hafta guzel haberler haftası çünkü benimde calışma haftam hem işte hem evde öpüyorum herkesi seviyorum siziiii

kızçelerim sizedoyum olmaz amaaa ben kaçarrrrr..öptüm sizi iyi gecelerrrrrrrrrrrrrrrrr
tatlı ruyalar scorpıonsum yarın için işinde kolay gelsın dıyım iyigeceler

tememiyigeceler kızçem bende seni öpüyorumtatlı rüyalar

habbite loorim suedanin nicki degisti yazsaati oldu haberin varmi yoksada oldu artik haberinn

bak habibtem sen soylemesen kimse soylemicek

hayalimm iyi geceler balim kendine iyi bak kuvvetli calis bos durma

yaw iste budur bu anlari degerlendir iste alalallaaaaa
vallahi ya kolluyorum her anı avatar olaydı neka güzel olurdu ama azrail gıbı oldum bi an sankim
tamam bitanem benim .cok ara verme ama her fırsatta gelmeye calıs bıtanem bende senı sevıyorum canım
coook guzel olmus hayalotummm insallah gider kistlerin burada parti yaparizz sabaha kadar

inşallah kuzum

he iste cok kizce geldigi zamna koy keskem aama avatarda cok komik oldu yazi görünmeyince bide korkunclu oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…