Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

cok saol cnm cumlemizi Allah Askerleriyle kavustursun usta birliginde sirnaga dusmus ona uzuldm biraz ama hayirlisi olsun ALLAHM korusun hepsini

hayırlısıyla sag salım bıtırıp gelır inşallah tüm askerlerımız ve kardesın canım.korkamayı rabbım yardımcıları olsun.ay aklıma eşim geldi birden ya oofff çok şükür ne gunlerdı

kizlarrr ben goguslerimi inceledimm cok fena dolgun ve birinde 1 tane kabarcik var digerinde 3 tane ve normalde cook acik kahve olan halka yerleri simdi biraz daha kahve

biseyy soyleyinn:26:

loorim yeni gördüm geldiginihosgeldin habibtem....loorim günün bi gecsin belirtiler var sonra bide test taammmii

amin cnm amin Herkesin yardmcisi olsun ben biraz yorgunum sabah erken kalktm yatiyorm cnmm iyi gecelerr

kizlarrr ben goguslerimi inceledimm cok fena dolgun ve birinde 1 tane kabarcik var digerinde 3 tane ve normalde cook acik kahve olan halka yerleri simdi biraz daha kahve

kuzum hamılelık belırtısındede var bu belırtıler adettede.ya ıkısındede hemen hemen aynı oluyo bu belırtıler.:26:inşallah meleğin senınledır canbonum

[TABLE="class: grid, width: 500, align: left"]
[TR]
[TD]Aybish[/TD]
[TD]hamile [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Aseton44[/TD]
[TD]hamile [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Alppin[/TD]
[TD]hamile [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]paposoner [/TD]
[TD]hamile [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]BeRayy[/TD]
[TD]Beklemede [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Keser84[/TD]
[TD] Beklemede
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Loori[/TD]
[TD] Beklemede [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Yasakhayal[/TD]
[TD]Korunmada [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]İlhanazz
[/TD]
[TD]Korunmada
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]GULCHAN[/TD]
[TD]Beklemede [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Hayalot [/TD]
[TD]Beklemede [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]KLN[/TD]
[TD]Beklemede [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Gurbetkiz [/TD]
[TD] ?????
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]thb83 [/TD]
[TD] ?????
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8scorpions[/TD]
[TD]Beklemede
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]BEKLENEN_BEBEK[/TD]
[TD]Beklemede
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Medd_cezir [/TD]
[TD] ?????
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Hancek
[/TD]
[TD]Beklemede
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Bebekim_33
[/TD]
[TD]Hamile
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]selencelk
[/TD]
[TD]Hamile
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

ohhhh gelsinnn yeğennn

:118::118::118::118::119::119::119::119::118::118::118::118::119::119::119::119:

saolasin berayim......aklima geldikce söylerim ben eksikleriii

simdi hayalim4141 gördüm berayim oda bizden

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…