- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #35.021
ne bu gecemiyok hayalotum bi hafta icinde söz aama
aama bak bu sarki aklima geldi simdik varmisin deyince
Var mısın içelim biz bu aşkı delice
Var mısın uçalım göklere
Korkmadan beraber bu yolda yürümeye
Var mısın yanalım seninle
habbite loorim marim hayalotum haydin simdik cikma zamani kimse kalmadi bizede yol göründüüü
iyi geceler tatli rüyalar öptümmmloorim sabir son iki gün marim sende calis her an hersey olabilir günleri degerlendirrrrrrr
ben varımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm eğer istersennnnnnnnnnnnnnnnnn ben varımmmmmmmmmmmmmmmmmmm
şaka yaptım zaten kuzum vallahi ogun 40 sayfa için pestilimiz çıktı artık bu gecede 4000le ugrasırsak kistlerin ya nına uzanırız herhalde
Ben geldimmmmmmmmm kizlarrr
yaw isterim tabi lalalalalalalaladoru bi hafta sonra ancak variriz 4000 sayfaya
hoşgeldin gurbetkızçem nasılsın
Hosbulduk canim ,, Sukur öksürek kaldi bii , onuda atlattim mi tamam .
Sen nasilsin canim?
Yasakhayalimde dönmus gerii ..
döndü canım çok şükür
benimde öyle bitanem bi sabah bi gece gunduz bıseyım yok iyileştim bende
kimseler kalmamis canim burda ya .. Sukur sende iyi olduysan canim .. benim yuzumde bir kactane sivilce cikti galiba kirmizilar gelecek bu ayda ..
evet bıtanem çil yavrusu kimi dolustuk sonra bırden dagıldıkne çabuk geçti onca saat hiç bişi anlamadım vala
canım benim belli olmaki daha o belkı stresten dir
Oh ne guzel bende komusya kadar gittim havam degisir diye evde dura dura daha cok hasta oluyorum, bilmyorum stress den sanmiyorum gunum yaklasti mi 3-4 gun kala sivilce cikiyor yuzmde bir kac tane .. thb83 nerelerde canim haberin var mi? bizim takvim ne oldu ?
bılmıyorum bıtanem ya kaç gun once aklıma geldi yıne bu kızçe.tam yazıcam bende soracaktım sana gırdıgım gıbı konusuyorum unutuyorumsenındemı haberın yok gercı gecmısı hep okuyorum ama gelmedı henuz daha.daha cok gelmeyen kızçe var nereye kayboldular yıne bunlar:26:
Evet yaa nere kayboluyorlar katre1989 de yok o hamis onu anlarim , eside gelmistir hasret gideriyordur filan .. selecelk geldi mi bugun ? cuma gunu sonuclari alacakti
Ben ancak gelebildiiiiimmm
papom ve hancekım hoşgeldiniz ama ben ben cıkıyorum malesef.iyi sohbetler sıze ıyı geceler.gurbet kızçem gececı kızçeler geldı senı onlara emanet edebılırım artık.
sona kalan topıgı kapatır topık sıze emanet tatlı ruyalar opuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?