Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

ben varımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm eğer istersennnnnnnnnnnnnnnnnn ben varımmmmmmmmmmmmmmmmmmm
şaka yaptım zaten kuzum vallahi ogun 40 sayfa için pestilimiz çıktı artık bu gecede 4000le ugrasırsak kistlerin ya nına uzanırız herhalde

tamam ku tatlı ruyalar canbonum çalışıyom ıyı degerlendırıyom kuzum kaç ay beklemedeydık alaalaşimdik gorsunler onlar gunlerınıyarın gorusuruk canbonum loorım senıde opuyorum

yaw isterim tabi alalalalalalalaladoru bi hafta sonra ancak variriz 4000 sayfaya

Son düzenleme:
kimseler kalmamis canim burda ya .. Sukur sende iyi olduysan canim .. benim yuzumde bir kactane sivilce cikti galiba kirmizilar gelecek bu ayda ..

evet bıtanem çil yavrusu kimi dolustuk sonra bırden dagıldıkne çabuk geçti onca saat hiç bişi anlamadım vala
canım benim belli olmaki daha o belkı stresten dir

evet bıtanem çil yavrusu kimi dolustuk sonra bırden dagıldıkne çabuk geçti onca saat hiç bişi anlamadım vala
canım benim belli olmaki daha o belkı stresten dir

Oh ne guzel bende komusya kadar gittim havam degisir diye evde dura dura daha cok hasta oluyorum, bilmyorum stress den sanmiyorum gunum yaklasti mi 3-4 gun kala sivilce cikiyor yuzmde bir kac tane .. thb83 nerelerde canim haberin var mi? bizim takvim ne oldu ?

bılmıyorum bıtanem ya kaç gun once aklıma geldi yıne bu kızçe.tam yazıcam bende soracaktım sana gırdıgım gıbı konusuyorum unutuyorum senındemı haberın yok gercı gecmısı hep okuyorum ama gelmedı henuz daha.daha cok gelmeyen kızçe var nereye kayboldular yıne bunlar:26:

Evet yaa nere kayboluyorlar katre1989 de yok o hamis onu anlarim , eside gelmistir hasret gideriyordur filan .. selecelk geldi mi bugun ? cuma gunu sonuclari alacakti

off kızçem ya eşim işe gıtcek yarın yatalım artık diyo
bende cıkmak zorundayımyarın gorusuruk olurmu tatlım bu ara da yenı lıste yayınlamıs dua lıstesı yıne aynı sayıda okuycan kızçem.
tatı uykular iyi geceler

papom ve hancekım hoşgeldiniz ama ben ben cıkıyorum malesef.iyi sohbetler sıze ıyı geceler.gurbet kızçem gececı kızçeler geldı senı onlara emanet edebılırım artık.
sona kalan topıgı kapatır topık sıze emanet tatlı ruyalar opuyorum

Hoşbuldum bitanemmm
Yarın gündüz erken gel bariii Hayalotumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…