- 17 Nisan 2012
- 4.364
- 3.140
- 163
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #35.041
hoşgeldın kuzum benım ama eşim basımda benı beklıyor cıkmamıkotu bısey yok ya kızçem:26:
Hoşbuldum bitanemmm
Yarın gündüz erken gel bariii Hayalotumm
Yok bitanemm şükür iyiyim eşimin maç yorumlarını dinlemesini bekledimde ondan geç kaldım.O yanındayken pc açılmasından pek hoşlanmazda o yüzden geç kaldım:)))
tamam bıtanem yarın sabah burdayım erkenden tabı erken dıyısım saat en gec 10u bulur
oldumu bıtanem
Tamam bitanemm maalum yarın testi yapıcam aldık bugün dua et benim içinde ne olur
İyi geceler tatlı rüyalarr canımmm
dualarım senınle bıtanem.ama bılıyosun gunune var daha gec dollenmede olabılır negatıf cıksa bıle unutma.inşallah meleğin seninledir kuzum
yarın sabah gelıyorum erkenden tatlı uykular rabbım gonlune gore versın inşallah canbonunm
Ben ancak gelebildiiiiimmm
hosgeldin canim nasilsin
İyiyim Allaha şükür bitanemm sen nasılsın??
Nasıl oldun
Sukur canim iyiyim bugun baya, yarina insallah bomba gibiyim , sen de belirtiler nasil?
İnşallah bitanemm güzelce dinlen,yarına bomba gibi ol inşallah canım benimmmm,,ben nasıl olayım şu saatte hala bieyler yiyeceğim diye uğraşıyorum ekşiyle bozdum bugün içim dışım ekşi oldu:))))))
Insallah hamilesindir canim ,,,, eksi eksii ye bakalim.ne zaman yapacan testi
Hayırlısıyla bitanemm bana ara ara olur böyle otururu limon yerim tatlıyla hiç aram yoktur ama ekşili herşeye bayılırım yine öyle krizlerim tuttu galiba..
Yarın sabah ilk idrardan yapıcam bitanemm inşallah
günayyydddınnnn canlarımmmmGünaydın kızçelerimmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?