Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

yaw keske ne vardi biraz daha bekleseydim sanki evde kalmistimmdiger kismetleride bi tanirdim kisiligim iyice oturudu annesi varmi nasi die bi iyice düsünürdümmah bu akilsiz basim ne geldiyse bu aklim yüzünden geldii

canlarım yaww yaşlar kaç bukadar erken evlendiğğnize göre ben geç kalmışımm :26::26::26: ben 27 yaşındayımm

Kızz Allahda seni güldürsün emi vallahi sesli güldüm

doru hayalotum cekilecek cilemiz varmis ah bi dönsek 18 li yaslarabunlara 100 metreden fazla yaklasmam...ne kadar esini seversen sev onlar yüzünden yeri geliyo soguyosun.......keske evlenmeseydim diyosunn

bi ay sonra 27 yasimda olacam aslinda olmuyacamda olacam diyim..subat 29 cekmiyoda

ben geç kalmışım evlenmeye kariyer yapcam mali müşavir olcamm diee pehhh yok ona değil mali müşavirde olamadım haa

kimin kaynanasi iyiymis ben niye görmedim ilhannaziminmi dur yaw su 8.kattan kendimi bi asagi atim artikin yaw biz ne sansisiz biz nerden bulastik bu cadilara sucumuz neydi
ayyyyyyy bana bişeyler oluyo
bak anladin istene seciyon baska isinmi yok
heç işte yengeç burcuyum ya hemen suya dalıyom
Allahan şükür benim kayınvalidemde çok iyidir yani annem olsa bu kadar anlaşırım yani

maşallah

Allahan şükür benim kayınvalidemde çok iyidir yani annem olsa bu kadar anlaşırım yani

kizlar valla sadece bu smileleri yapiyom yazacak biseyim yok

doru hayalotum cekilecek cilemiz varmis ah bi dönsek 18 li yaslarabunlara 100 metreden fazla yaklasmam...ne kadar esini seversen sev onlar yüzünden yeri geliyo soguyosun.......keske evlenmeseydim diyosunn

ahhhhhh ahhhhhhhhh .yaşım daha 24 ama 15 yılımı goturduler bendenallahımmmmmmmmm neydı benım günahımmmmmmmmmmmmm

benim koca uyumuş la sessizcee haber vermeden baktı bende tık yok kalkmıoo yatmışş

ben geç kalmışım evlenmeye kariyer yapcam mali müşavir olcamm diee pehhh yok ona değil mali müşavirde olamadım haa

bu kaynana sorunlari yüzünden psikolojim bozuldu okulu bilem biraktimmm yaridaonlarin yüzünden cocugu 5 yil sonra düsündüm...belki bu kadar düsüklerim olmazdi ozamann

ahhhhhh ahhhhhhhhh .yaşım daha 24 ama 15 yılımı goturduler bendenallahımmmmmmmmm neydı benım günahımmmmmmmmmmmmm

vardır bi hayır canımmm yaww kısmet işte daha kötüsüde olabilirdi benim ark. yeni evlendi kayınvalide peder yanına inme incek kıza üzülüorumm 45 kilo olmuşşş bıdı bıdı hiç susmuoyırmuş kendini işe vurdu kız :26::26: elden de bişey gelmior işte halimize şükür ediorum ben

bu kaynana sorunlari yüzünden psikolojim bozuldu okulu bilem biraktimmm yaridaonlarin yüzünden cocugu 5 yil sonra düsündüm...belki bu kadar düsüklerim olmazdi ozamann

Strestenmiş bitanem seninkiler hep.Ama bende öyle bi sorunda yok Allaha şükür,,emaaaaaan girmeyeceeem bu konulara takmayacam diye söz verdim goncama bugün

kızçelerim ben çıkıyomartık benimki geldi işten
ilhannazım hancekim anama dediğim gibi vallahı sızede pes dıyorummmm ahanda gozlerımıde açıyorum vallahı
ahhhh kaçakcanbonum ahhh gette en güzel yıllarımız belki şimdik bambaşka yerlerde olurduk yaw:26:yaw bide ben bu adama tam 3 kere kaçtım anam neyıne kaçtım vallahı anlamadımkendıme de sımdık pes demesem olmaz
neysem gıdımde yatayım uyumaya calısım sakın olmam gerek yumurtlayamam yoksam
öpüyorum hepınızı tatlı uykular canbonlar

:26::26::26: ahh canım yawww kader iştee bilsen yaparmıydınn napcen başa gelince çekio insan eşinle problemn olmasında diğerlri gelsin geçsin hayatındann

İyi geceler bitanemmm Allah rahatlık versin tatlı rüyalar gör ben yarın gelemeyebilirim akşama görüşürüz artıkın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…