- 16 Temmuz 2012
- 20.792
- 122
- 223
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #35.481
yaw keske ne vardi biraz daha bekleseydim sanki evde kalmistimm diger kismetleride bi tanirdim kisiligim iyice oturudu annesi varmi nasi die bi iyice düsünürdümm ah bu akilsiz basim ne geldiyse bu aklim yüzünden geldii
sanırım bıtanemalısmıs bı kerem o artık hep yapacan benımde annem oyle.kadın bana gelırken hıc bısey yapmassa bıle kesın catasına detarjan yada sabun atar elı boş gelmesın dıyem bıgun hatta bı baktım tuvalet kagıdı var vallahı pes dedım artık
kızçem biz cok erken evlendık vede yanlıs tercıhlerı kabul ettık hep nıyeyse.kım oturuyo artık kayganasıylakimse ogunlere gerı donmeyı okadar cok ısterdımkı
sanırım bıtanemalısmıs bı kerem o artık hep yapacan benımde annem oyle.kadın bana gelırken hıc bısey yapmassa bıle kesın catasına detarjan yada sabun atar elı boş gelmesın dıyem bıgun hatta bı baktım tuvalet kagıdı var vallahı pes dedım artık
kızçem biz cok erken evlendık vede yanlıs tercıhlerı kabul ettık hep nıyeyse.kım oturuyo artık kayganasıylakimse ogunlere gerı donmeyı okadar cok ısterdımkı
canlarım yaww yaşlar kaç bukadar erken evlendiğğnize göre ben geç kalmışımm :26::26::26: ben 27 yaşındayımm
canlarım yaww yaşlar kaç bukadar erken evlendiğğnize göre ben geç kalmışımm :26::26::26: ben 27 yaşındayımm
bi ay sonra 27 yasimda olacam aslinda olmuyacamda olacam diyim..subat 29 cekmiyoda
ayyyyyyy bana bişeyler oluyokimin kaynanasi iyiymis ben niye görmedimilhannaziminmi dur yaw su 8.kattan kendimi bi asagi atim artikin yaw biz ne sansisiz biz nerden bulastik bu cadilara sucumuz neydi
heç işte yengeç burcuyum ya hemen suya dalıyombak anladin istene seciyon baska isinmi yok
Allahan şükür benim kayınvalidemde çok iyidir yani annem olsa bu kadar anlaşırım yani
bi ay sonra 27 yasimda olacam aslinda olmuyacamda olacam diyim..subat 29 cekmiyoda
Allahan şükür benim kayınvalidemde çok iyidir yani annem olsa bu kadar anlaşırım yani
valla bitanem diyorum yaa Allah bozmasınnn ben 4 yıldır tanıyorum hep aynı yanii hiç değişmedii çok severim annemi bak ameliyat oldum sağ olsun 1 hafta yanımda kaldı yemeğimi yedirdi yıkadı :26::26: Allah arzı olsunn yani ben çalışrken gelirdi evimi temizlerdii çok şükürrr
ama olsun okadarr bende oluşunu çokk seviyorummmm
Kızz sen daha güccücüksünyaaa ay olarak yıla vurmazsan yaşını :)))
doru hayalotum cekilecek cilemiz varmis ah bi dönsek 18 li yaslarabunlara 100 metreden fazla yaklasmam...ne kadar esini seversen sev onlar yüzünden yeri geliyo soguyosun.......keske evlenmeseydim diyosunn
ben geç kalmışım evlenmeye kariyer yapcam mali müşavir olcamm diee pehhh yok ona değil mali müşavirde olamadım haa
ahhhhhh ahhhhhhhhh .yaşım daha 24 ama 15 yılımı goturduler bendenallahımmmmmmmmm neydı benım günahımmmmmmmmmmmmm
ahhhhhh ahhhhhhhhh .yaşım daha 24 ama 15 yılımı goturduler bendenallahımmmmmmmmm neydı benım günahımmmmmmmmmmmmm
bu kaynana sorunlari yüzünden psikolojim bozuldu okulu bilem biraktimmm yaridaonlarin yüzünden cocugu 5 yil sonra düsündüm...belki bu kadar düsüklerim olmazdi ozamann
bu kaynana sorunlari yüzünden psikolojim bozuldu okulu bilem biraktimmm yaridaonlarin yüzünden cocugu 5 yil sonra düsündüm...belki bu kadar düsüklerim olmazdi ozamann
Ben 32 yim gülüm:)))
kızçelerim ben çıkıyomartık benimki geldi işten
ilhannazım hancekim anama dediğim gibi vallahı sızede pes dıyorummmm ahanda gozlerımıde açıyorum vallahı
ahhhh kaçakcanbonum ahhh gette en güzel yıllarımız belki şimdik bambaşka yerlerde olurduk yaw:26:yaw bide ben bu adama tam 3 kere kaçtımanam neyıne kaçtım vallahı anlamadım kendıme de sımdık pes demesem olmaz
neysem gıdımde yatayım uyumaya calısım sakın olmam gerek yumurtlayamam yoksam
öpüyorum hepınızı tatlı uykular canbonlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?