Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

iyi gecelerr canım Allah rahatlık vesin sabaha görüşürzz kısmetsee

bende kaçayım kızlarr izninizle malum kocişim yatmışşş kızmasın sonra bana kkocaman öpücükler size
Allah rahatlık verisnnn bahtınızıda kalbiniz kadar güzel yaprısnnn

tam uygun yasinda evlenmisim hancekim keske bende ozaman evlenseydimm yada hic evlenmezdim yaw napacam

Bende evlenmeyecektim babamın bitanecik kızı olarak kalacaktım ama aşk yokmu o aşk :))) bide babama çok benzeyince hiç düşünmedim 4 ay içinde evlendik hemencik:)))

yaw simdiki aklin olsa kacmazdin ama napalim colmus iste bikerem yani ückerem diyecektimmbak yatinca yumurtlayacakmis tavuk gibim..hadi sana iyi yumurtlamalar yani iyi gecelerrr

Son düzenleme:

Aminn canımm Allah razı olsun,iyi geceler sanada Allah rahatlık versin tatlı rğyalar gör bitanemmmm

sanada iyi gecelr ilhannazimmmmmbiz cikariz yavastan yorgunum zatenn

Bende evlenmeyecektim babamın bitanecik kızı olarak kalacaktım ama aşk yokmu o aşk :))) bide babama çok benzeyince hiç düşünmedim 4 ay içinde evlendik hemencik:)))

allah mesut etsin hancekim yok dahada beklemeye gerek yok doru zaamn ve doru esi bulmussun aileside iyiymis daha ne olsunn

allah mesut etsin hancekim yok dahada beklemeye gerek yok doru zaamn ve doru esi bulmussun aileside iyiymis daha ne olsunn

Allaha şükür canım ya ablam yoktu 2 tanede ablam oldu eşimin sayesinde Allah bozmasın çok seviyorum hepsini...
Bizde yatalımmı bitanemm sen yorgunsun bende 6 da kalkıp pasta börek yapcem (

Allaha şükür canım ya ablam yoktu 2 tanede ablam oldu eşimin sayesinde Allah bozmasın çok seviyorum hepsini...
Bizde yatalımmı bitanemm sen yorgunsun bende 6 da kalkıp pasta börek yapcem (

doru yatalim allah rahatlik versin hancekim..kime yapacan misafirinmi var yarin

Son düzenleme:
Misafir sayılmazlar annem,yiğenim,teyzem,kuzenim:)))

Bişeyler yapmak şazım boş olmazki özel istekler var onları yapiiim:)))

masallah sende cok hamaratsin o zaman kolay gelsin yarin sabah sana iyi geceler canim benimmm

simdik süpürgeme atladim gidiyommm

ay canım sorma ya iyileştim çok şükür

vallahamı acaba 10uzda yapıyomuyaw bide 10uz diyediye gercekten 10 tane olurmus inşallah kuzum ya rabbım kımseyı evlat hasretıyle sınamasın inşallah

evet canım inşallah sanada rabbim bu mutlulugu yasatır en kısa zamanda.. ama ondan önce yanlış hatırlamıyosam annem kistleri için laproskopi yaptırmıştı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…