- 16 Temmuz 2012
- 20.792
- 122
- 223
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #35.501
kızçelerim ben çıkıyomartık benimki geldi işten
ilhannazım hancekim anama dediğim gibi vallahı sızede pes dıyorummmm ahanda gozlerımıde açıyorum vallahı
ahhhh kaçakcanbonum ahhh gette en güzel yıllarımız belki şimdik bambaşka yerlerde olurduk yaw:26:yaw bide ben bu adama tam 3 kere kaçtımanam neyıne kaçtım vallahı anlamadım kendıme de sımdık pes demesem olmaz
neysem gıdımde yatayım uyumaya calısım sakın olmam gerek yumurtlayamam yoksam
öpüyorum hepınızı tatlı uykular canbonlar
tam uygun yasinda evlenmisim hancekim keske bende ozaman evlenseydimm yada hic evlenmezdim yaw napacam
kızçelerim ben çıkıyomartık benimki geldi işten
ilhannazım hancekim anama dediğim gibi vallahı sızede pes dıyorummmm ahanda gozlerımıde açıyorum vallahı
ahhhh kaçakcanbonum ahhh gette en güzel yıllarımız belki şimdik bambaşka yerlerde olurduk yaw:26:yaw bide ben bu adama tam 3 kere kaçtımanam neyıne kaçtım vallahı anlamadım kendıme de sımdık pes demesem olmaz
neysem gıdımde yatayım uyumaya calısım sakın olmam gerek yumurtlayamam yoksam
öpüyorum hepınızı tatlı uykular canbonlar
İyi geceler bitanemmm Allah rahatlık versin tatlı rüyalar gör ben yarın gelemeyebilirim akşama görüşürüz artıkın
iyi gecelerr canım Allah rahatlık vesin sabaha görüşürzz kısmetsee
bende kaçayım kızlarr izninizle malum kocişim yatmışşşkızmasın sonra bana kkocaman öpücükler size
Allah rahatlık verisnnn bahtınızıda kalbiniz kadar güzel yaprısnnn
iyi gecelerr canım Allah rahatlık vesin sabaha görüşürzz kısmetsee
bende kaçayım kızlarr izninizle malum kocişim yatmışşşkızmasın sonra bana kkocaman öpücükler size
Allah rahatlık verisnnn bahtınızıda kalbiniz kadar güzel yaprısnnn
yaw simdiki aklin olsa kacmazdin ama napalim colmus iste bikerem yani ückerem diyecektimmbak yatinca yumurtlayacakmis tavuk gibim..hadi sana iyi yumurtlamalar yani iyi gecelerrr
Bende evlenmeyecektim babamın bitanecik kızı olarak kalacaktım ama aşk yokmu o aşk :))) bide babama çok benzeyince hiç düşünmedim 4 ay içinde evlendik hemencik:)))
iyi geceler bitanemmmm
allah mesut etsin hancekim yok dahada beklemeye gerek yok doru zaamn ve doru esi bulmussunaileside iyiymis daha ne olsunn
Allaha şükür canım ya ablam yoktu 2 tanede ablam oldu eşimin sayesinde Allah bozmasın çok seviyorum hepsini...
Bizde yatalımmı bitanemm sen yorgunsun bende 6 da kalkıp pasta börek yapcem(
doru yatalim allah rahatlik versin hancekim..kime yapacan misafirinmi var yarin
doru benide cagiriyolarrrrr
Misafir sayılmazlar annem,yiğenim,teyzem,kuzenim:)))
Bişeyler yapmak şazım boş olmazki özel istekler var onları yapiiim:)))
masallah sende cok hamaratsin o zaman kolay gelsin yarin sabah sanaiyi geceler canim benimmm
simdik süpürgeme atladim gidiyommm
ay canım sorma ya iyileştim çok şükür
vallahamıacaba 10uzda yapıyomu yaw bide 10uz diyediye gercekten 10 tane olurmus inşallah kuzum ya rabbım kımseyı evlat hasretıyle sınamasın inşallah
gurbetkız nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?