- 16 Temmuz 2012
- 20.792
- 122
- 223
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #35.461
tatlı uykular bıtanem
canbonum eşim daha gelmedi diğer işe gitti çalışıyo nezaman gelcek bilmiyom aramadıda benımde kontorum bıttı
aynı benım evlendıgım ılk 1 seneyı anlattın kuzum.ama olsun sız esınle teksınız yumurtada olsa yersınız.ben kayganayladım kaynım kayınpeder eşim.zindan gibiydi bu basıt ama bunu yaparsın 20 dakkada bıle surmedı
desene ozaman işim yaşşş canomm üşenmemde becerim yok canım neler neler yapmak istiyor ama bilmiyorum ,internet başlıorum yapmaya anam olmuyor bir türlü:26::26::26:
ben orta hallıyımama herkes annen gıbı ordan orya zıplıyosun der ama ben annem gıbı olamam o cok hıparaktif benim işme gelmesse kesın bıyerım agrır annem herzaman ben yaparım der
Ben daha o sözü söyleyemeyeceğim bitanemm,biz geç bulduk birbirimizi hemende evlendik,kova burcu benim eşim aşşırı titiz öyle böyle değil:)) anlatsam yaptıklarını gülersiniz:)))))Yani şu ana kadar tezat bişeyimiz olmadı Allaha şükürölene kadarda böyle gider inşallah...
basit tariflerden basla öncebende mutfakla ugrasmayi sevmem ama mecbur yapiyom iste...annem ablam ne cok hamarattir bi ben tembelim bu mutfak konusundaaa
Ben daha o sözü söyleyemeyeceğim bitanemm,biz geç bulduk birbirimizi hemende evlendik,kova burcu benim eşim aşşırı titiz öyle böyle değil:)) anlatsam yaptıklarını gülersiniz:)))))Yani şu ana kadar tezat bişeyimiz olmadı Allaha şükürölene kadarda böyle gider inşallah...
kızçem sen şuan yenisin daha evlilikte.ben sizin yerınızken hergun aglıyodum eşim askerdı ozaman kayganayla kalıyodumoyuzden bızım cıcım aylarımız hıc olmadı.kiraya cıktıgımızdada gecım derdıne dustuk vakıt bıle ayıramıyoduk bırbırımıze.ee şimdide artık eskımeye donuyoruz gıbı.yıne guzel tarafları cok ama ben cok yıprandım kendı adıma oyuzden en ufak bıseyde tıkanıyorum artık sen sen ol gecırdıgın bu vakıtlerın hepsının tadını cıkar bıdaha ıstesende gerı gelmıyor cunku
valla canım Allah şükür eş konuunda ve ev konusnda çok rahatımm eşim yemek seçmes akşam yemeği yemezzöle tatlıyı da sevmez hep istemez annem desen çok olmamakla beraber bize uzak ama Allah bozmasın kendi annem gibi canımmm öle karışmaz çok konuşmaz yemeğimi hazırlar ben hazır alırımm öle yanii maşaşşllhh maşallahh
sen hamaratsin hayalotummmmm yaw azmi halen davetsiz misafir agirliyosun
ben orta hallıyımama herkes annen gıbı ordan orya zıplıyosun der ama ben annem gıbı olamam o cok hıparaktif benim işme gelmesse kesın bıyerım agrır annem herzaman ben yaparım der
kızçem sen şuan yenisin daha evlilikte.ben sizin yerınızken hergun aglıyodum eşim askerdı ozaman kayganayla kalıyodumoyuzden bızım cıcım aylarımız hıc olmadı.kiraya cıktıgımızdada gecım derdıne dustuk vakıt bıle ayıramıyoduk bırbırımıze.ee şimdide artık eskımeye donuyoruz gıbı.yıne guzel tarafları cok ama ben cok yıprandım kendı adıma oyuzden en ufak bıseyde tıkanıyorum artık sen sen ol gecırdıgın bu vakıtlerın hepsının tadını cıkar bıdaha ıstesende gerı gelmıyor cunku
bak nasida geri yumusuyoobende 35 evlenirdim secermiydim tekrar:44::44::44::44::44:su an kararsizim
Olur hayatım hepsi zamanla olur bende ilk evlendiğim zaman hiçbirşey bilmiyordum çünkü annemin evinde hiçbirşey yapmamıştım,ama evlendikten sonra gördüklerim yetmiş sanırım mantı bile açarım hemencik mutfakla uğraşmayı çok seviyorum şu saatte bile üşenmem yaparım o derece severim..
hancekim sen bence tam zamaninda evlenmisin...yaw ben 18 de evlendim baska kismetleri tanimaya zamanim yoktu
yaw bi melek gaygana daha allah bozmasın kaçakcanbonum gel al benı burdan fenalık basıyo bana
he kuzum bak konuda sabırlıyım allahtan
bakın kızçeler yıllara göre değişiyor.demekki 4 sene sonra benım halımde kaçakcanbon gıbı olacakyaw secmıyorum ya alaala kaygana olmayan bı adam bulurdum
sanırım bıtanemBen annen gibiyim o zaman mutfakta eşim bana atom karınca der :)))
Annemin günü olur pasta çöreğini ben yapar götürürüm bi yere oturmaya yada gezmeye giderken mutlaka bişey yapar giderim,hatta geçengün ne güldüm veterinere gittim silverin tüyleri için ilacı bittiydi kız şaşırdı aaaa inanmıyorum eliniz boş gelmişsiniz dedi kızcaaaz dondum kaldım:)))Yaplışmı yapıyorum aceba??Ben bütüngün orda yalnız oturuyo diye pasta börek yapıp gidiyorum acaba yapmiimmi??? Bilemedim şimdi
ne güzel anlattin hayalotum...biz hatayi yaptik marim erken evlendik bu bi gercekk
Evet herkes aynı şeyi söylüyor,geç buldum o izmirden ben antalyadan benim için izmiri 32 yılını bırakıp geldi benim için
kimin kaynanasi iyiymis ben niye görmedimilhannaziminmi dur yaw su 8.kattan kendimi bi asagi atim artikin yaw biz ne sansisiz biz nerden bulastik bu cadilara sucumuz neydi
kimin kaynanasi iyiymis ben niye görmedimilhannaziminmi dur yaw su 8.kattan kendimi bi asagi atim artikin yaw biz ne sansisiz biz nerden bulastik bu cadilara sucumuz neydi
maşallah maşallahaynen vcanım annecim sağolsun oda bana bişey yaptırmadı şimdi iş başa düştü yapıyorum size bi sır vereyim elektirik süpürgesini ve diğer eşyaları çalıştırmyı kullanma klavuzlarında öğrendim utandımda soramadım kimseye evlendğimde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?