- 5 Ekim 2012
- 11.544
- 5.970
- 248
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #35.661
saolun var olun...yaw ben hic erkenden burda olmazdimki:44::44::44::44:yaw gelin yatakta bulurdunuz beniiiii
tam gelicektikte eniste beyden cekindikk :18: yatagi fln kirariz diye
yaw bende gittik diye biliyodumbu işte bı karısıklık oldu
gittik mi hayalotumvalla benim net fln gitmisti en son
ilk gelen olarak bende seni opuyorum
kizz beni cagiraydin ya gelirdim yardim ederdim bende yeni supurdum sildimm geldim burada kar yagiyo heryer kar kartpostal gibi valla
tam sicak cikolata icilecek hava yani
hosgeldin zeynebimmm iyi olmaya calisiyorum bu gunumuzede sukur
zeynebnurum hoşgeldin iyiyiz sen nassın[/QUOT
hoşbuldum canımm bende iyi olmayaa çalışıyorum iştee kafamda kı bütün soru işaretlerine rağmen
amin bitanem benim.ben kavaltı falan hazırlamıyorum cunku yemıyo sabahları.6 senedır bigün bile kalmadım valla evlendım ılk bırhafta kalktım kayınpederım kızım hazırlıyonda kımse yemıyor zaten annen kalkıyor cayı demlıyor sen uykunu bolme demıstı bende temem deyıpyataga gırdım.kayınpederımı cok severımde kayganam onun gıbı değil sıkılmassın kuzum ılk zamanlar olurda sonra alısırsın
yaw neka guzel temızlık yapmısın bende yaptım anca bıttıılk gelen loorım ama ben opucuk alamıcammı
:44::44::44::44::44::44:bende o sırada düşünce sanırım biz birbirimiz sonradan yakaladıkya tam orda herşey karıstı
canbonum randevu alamadım daha eşimin kontor atmasını beklıyorum
hoşbuldumm canımm şöyle biraz geçmişe baktım hala gelmemiş kırmızılarr hadı inşallah gelmezler bu ayy
zeynebnurum hoşgeldin iyiyiz sen nassın[/QUOT
hoşbuldum canımm bende iyi olmayaa çalışıyorum iştee kafamda kı bütün soru işaretlerine rağmen
gelmesinler canim onlari isteyen yokniye hayirdir soru isaretlerin neden ?:44:
Insallah hamilesindir canimmm yaa ...
kar mıı :26::26: bidenem sen nerdesin kiii
berayim valla simdik görmeseydim nerdesin beray liste seni bekliyo bizimdin unuttunmu diyecektim haberin olsunn....elimizdesin artikin bunu billll
loorım ben hıc anlamam bu ates içinden:26:
ama merak ettım kalkmadan nasıl yapabıldın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?