- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #35.701
inşallah hepsinin hamile olduğunu göreceğizzz
canbon atma adamı yaw lazım o şuan işini görde bi öyle at ben oyle yapacam
HahahahahaKuzum Her Gün Güncelliyorum Merak etmee bebekim
Artık elinizdeyim Bir yere Gitmiyorumm
anladım cnm bi doktor varda çok övüyorlar bende ona gidicem ama avrupa yakasında :26::26: dr düzgün korkmaz benişm kürtajımı o yapmış bende aynı hastanenin farkılı bir dr unda muayne oluyordum ama inş. kısmet olursa .ye düzgün beye gideceğim düzgün düzgünn
aynen hayalotum bende oyle yapiyorumm ise gidicek daha 5 dksi varmis diyorum giy ayakkabilari hadi hadi hadi
doru biraz daha sabretmeliyimmm
aynen hayalotum bende oyle yapiyorumm ise gidicek daha 5 dksi varmis diyorum giy ayakkabilari hadi hadi hadi
canım takma kafana olucagı varsa oda olurkatrem ve selencelkımde oyle ama bak hamısler
sormaaaaa yaaa bende yeni teoriler üretiyorumm belki böyle azala azala 2 yada 3 ay sonra bide bakmışım hiç olmıycaak veeee mutlu sonn
sanki kendimi kandırıyomuşum gibi hissettimm selenclk demi öyleydi azmı oluyodu onundaa:26::26::26::26:
doru biraz daha sabretmeliyimmm
düzgün korkmazmı yaw o erkek ben cok utanırımbi araştıtım bakem.aslında dogumda veya herturlu hastalıkta hep erkek doktor tercıhım dişçide bile.ama kurcalatmada cok utanıyom ya
düzgün korkmazmı yaw o erkek ben cok utanırımbi araştıtım bakem.aslında dogumda veya herturlu hastalıkta hep erkek doktor tercıhım dişçide bile.ama kurcalatmada cok utanıyom ya
Kızlar merhaba nasılsınız?
yasık yaww atma canımne demişler hor kullanma hergün kullan
İnşallah canım BenimmDarısı Tüm İsteyenlerin Başınaaa
kızlar merhaba ben geldim nasılsınız?
doru bende öyleyim biraz durum der yaw durupta napacan alalalalalalayürü bakim derimmmm
Kızlar merhaba nasılsınız?
kızlar merhaba ben geldim nasılsınız?
esilam nerdeydin yaw hosgeldinnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?