- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #35.641
canim benim iyi yaptin guncel olsun hep listemiz bi arkadasimiz daha var ama batini bilmiyorum adi miamore...
geldim kizlar geldim deli etti bu net beni gitti gelmez oldu en sonunda kiricaktim bu laptopu heee
Tamam Canım İsmini aldım. Bir Dahaki sefere Onuda yazarım. Batını Bilseydik iyi olurdu amaa
Tamam Canım İsmini aldım. Bir Dahaki sefere Onuda yazarım. Batını Bilseydik iyi olurdu amaa
bende hep düşüyorum netten tutun beni arasıra aalaala
hee kizlar bisey sorcam ya gecenlerde sumeyye gelmisti test yapmis silik cikmisti emin olamiyodu fln sonra biz dedik kan testi yaptir diye oda klinlige gidecegini soyledi sonucu soylerim dedi ben gormedim bilen varmi:44:
miomeremın batı geçmişti en son.doktora gıdıcekdı cuma dıye ya noldu acep bak merak ettım sımdı.belkıde hamıstır
geldiginde alirim ben canim soylerim sana
hayalotum hemen gelirim oraya dusme sen
berayim valla simdik görmeseydim nerdesin beray liste seni bekliyo bizimdin unuttunmu diyecektim haberin olsunn....elimizdesin artikin bunu billll
trden annesi fln gelmisti canim onlarla ilgileniyo msj atmistim ona da bana soyledi kizlara slm soyle fln dedi bak unutmustum
sümeyye esıkısı gıbı gelmıyor artık canım .geldiği zaman sorarız artık
iyi günler arkadaşlarr nasılsınızzzzzzzzzzz
iyi günler arkadaşlarr nasılsınızzzzzzzzzzz
ooooOoOoOo yasakhayal hanim sabah serifleriniz hayirli olsunn bu saate kadar uyuyomuydun bak az daha gelmeseydin geliyoduk topik ce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?