Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

hee kizlar bisey sorcam ya gecenlerde sumeyye gelmisti test yapmis silik cikmisti emin olamiyodu fln sonra biz dedik kan testi yaptir diye oda klinlige gidecegini soyledi sonucu soylerim dedi ben gormedim bilen varmi:44:

berayim valla simdik görmeseydim nerdesin beray liste seni bekliyo bizimdin unuttunmu diyecektim haberin olsunn....elimizdesin artikin bunu billll

hee kizlar bisey sorcam ya gecenlerde sumeyye gelmisti test yapmis silik cikmisti emin olamiyodu fln sonra biz dedik kan testi yaptir diye oda klinlige gidecegini soyledi sonucu soylerim dedi ben gormedim bilen varmi:44:

sümeyye esıkısı gıbı gelmıyor artık canım .geldiği zaman sorarız artık

miomeremın batı geçmişti en son.doktora gıdıcekdı cuma dıye ya noldu acep bak merak ettım sımdı.belkıde hamıstır

trden annesi fln gelmisti canim onlarla ilgileniyo msj atmistim ona da bana soyledi kizlara slm soyle fln dedi bak unutmustum

berayim valla simdik görmeseydim nerdesin beray liste seni bekliyo bizimdin unuttunmu diyecektim haberin olsunn....elimizdesin artikin bunu billll

ooooOoOoOo yasakhayal hanim sabah serifleriniz hayirli olsunn bu saate kadar uyuyomuydun bak az daha gelmeseydin geliyoduk topik ce

ooooOoOoOo yasakhayal hanim sabah serifleriniz hayirli olsunn bu saate kadar uyuyomuydun bak az daha gelmeseydin geliyoduk topik ce

saolun var olun...yaw ben hic erkenden burda olmazdimki:44::44::44::44:yaw gelin yatakta bulurdunuz beniiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…