• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

kızçelerm eltim geldi yaw:27::27::27::27:
ben cıkıyorum acil çıkış:5::5::5::5:
kaçakcanbonum sen yaz bana gelınce cevap yazıcam.kızçeler sızede gelınce cevap verırım öpüyorum hepınızı:54::54::54::54::54::54:

ohhh misss canım ben makarnayı belki kolayından çorbayıda yaparın ama ıspanak zorr :26::26::26: hiç yapamdım :56::56: dahası hiç ıspanak dahi almadımm :1::1::1: zavallım kocişimmm :17::17:

cnm benim aslında zor değil.ama yıkaması zor topraklı oluyo ya.ben sana anlatım dene bi kere.seviyosanız tabi

canlarımmm ben çıkıyorummm yarın memlekete gideçeğimm şimdi çıkıyım yemek felan ayarlıyım sonra da hazırlanıyımm
bu hafta daha gelemem sanırım ama telefondan girip okurum sorun olmazsaa sizleri çoooookkkkkk özliyeceğimmm hepinizi seviyorummm
lorim döndüğümde inşallah hamiş haberini alırımm öpüldünüzzz:54::54::54::54::54::54::54::54:

canlarımmm ben çıkıyorummm yarın memlekete gideçeğimm şimdi çıkıyım yemek felan ayarlıyım sonra da hazırlanıyımm
bu hafta daha gelemem sanırım ama telefondan girip okurum sorun olmazsaa sizleri çoooookkkkkk özliyeceğimmm hepinizi seviyorummm
lorim döndüğümde inşallah hamiş haberini alırımm öpüldünüzzz:54::54::54::54::54::54::54::54:

güle güle cnm.görüşmek üzere k.i.b:54::54::54:

hoscakal zeynebimnurumm:16::16::16:

iyi yoculuklar cnm kendine dikkat et yolun açık olsun inşallahhh :16::16::16::16:

Back
X