Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

yettim kuzum geldimsayfa 36 da kaldım unutturmayın bana sonra okuyacam kocam gelcek cunkum az 2 dakka yuzunuzu goremhoroz enişteye bak hale yok kuzum dun sanki belirtileri oldu ama bugun bısey yok
gizzz loorii nerelerdesin kac aydir yoksun ? Özlettin kendini nasilsin iyimisin

anam bı kaçakdaha gelmıs.teyzosumda buyumus

sen bat olarak yaz tatlim gelen gorur o zamanda soylerler zaten... yoksa benmi yanlis anladim anlamadim :26:

berayim meddcezirimiz memleketinde bu hafta sonu gelcek o zamaan sorariz batini..thb de ögrenci galiba sinavlari var bu ara gelemiyo bende bilmiyom geldiginde sorarimmmben beklemedeyim batim yokk doru...

Son düzenleme:

hosgeldin bak sayfayida söylüyoo

sen bat olarak yaz tatlim gelen gorur o zamanda soylerler zaten... yoksa benmi yanlis anladim anlamadim :26:

berayim meddcezirimiz memleketinde bu hafta sonu gelcek o zamaan sorariz batini..thb de ögrenci galiba sinavlari var bu ara gelemiyo bende bilmiyom geldiginde sorarimmmben beklemedeyim batim yokk doru...

Tamamdır Ben Güncelliyorum Listeyi Tekrardan. Gören Arkadaşlarımız olursa mesaj atarlar.

Ben beklemede değilimmmçalışıyorummm

kızlar doktordan geldık arkadasımla ben dusuk yapmısım serum tatktılar ıkı tane :)
çok geçmiş olsun rabbım tekrarını yasatmasın inşallah
heh bencede hayalotum ya bende surekli soruyorum berayim oyle yapsinn

hayalimmmm bence kollarimizi degil evlerimizi acalimmm ama benim evde yemek kokusu yokk
:44::44::44:benım adım gecmıs ama tam anlamadım
Sana gelmem o zamanhayalotum yakın onda yemek var mı acaba
gel kuzum.kurufasulye pilav salata.ben bunların hıcbırıne yemedıgımden kendımede makarna yaptıydımgel sende
hosgeldin bak sayfayida söylüyoo

he ama okudum bugunun ısın ı yarına bırakma demısler

Ben çok severim hepsini geliyorumben yerim sen bana bakarsın

benim adimmi gecmis lafi bana hic yabanci gelmediii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…