- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #36.481
yettim kuzum geldimhayalotum senin yumurtaciklar noldubüyüdümü erken yatiyodun bu yüzden marimmmm
bende yumurttacik ne olmaz bu gidisle uykum düzensiz bi yatiyom bi kalkiyom bi gecelere daliyommmm yani hayatim düzensizzzzz
herifim gecen diyoki kizzz yumurtla kizz yumurtlasana yumurtlamadinmi daha diyo...sensin kiz benim adim yokmu alalala dedim
horozlugun tuttu galiba git basimdan benim elimdemi dedimmmm aalalallalaaaaa
gizzz loorii nerelerdesin kac aydir yoksun ? Özlettin kendini nasilsin iyimisin
Evet 2 Arkadaş var Listeye eklemem gereken. Onları eklicem.Medd-cezir diye bir arkadaşla thb83 Bi tek onların Batları Yok.Sen Biliyo musun tatlım batlarını ??
İşte soruyorum. Amaa yeni bir arkadaş yok.
Tamamdır canım. Senin adın var zaten. Sende Bizim Gibi Beklemedesin
Evet 2 Arkadaş var Listeye eklemem gereken. Onları eklicem.Medd-cezir diye bir arkadaşla thb83 Bi tek onların Batları Yok.Sen Biliyo musun tatlım batlarını ??
Oooo hepsi tembel bunlarınhayalim su an valal bizde yeemk ne yok..hamaratlar gitti ben burdayim halennn
Dün çalıştık bugun ara verelimbak yumos gününüde biliyoeyce calisinnn
hadi bakalim bu ay bos yokkk
yettim kuzum geldimsayfa 36 da kaldım unutturmayın bana sonra okuyacam kocam gelcek cunkum az 2 dakka yuzunuzu gorem horoz enişteye bak hale yok kuzum dun sanki belirtileri oldu ama bugun bısey yok
anam bı kaçakdaha gelmıs.teyzosumda buyumus
sen bat olarak yaz tatlim gelen gorur o zamanda soylerler zaten... yoksa benmi yanlis anladim anlamadim :26:
berayim meddcezirimiz memleketinde bu hafta sonu gelcek o zamaan sorariz batini..thb de ögrenci galiba sinavlari var bu ara gelemiyo bende bilmiyom geldiginde sorarimmmben beklemedeyim batim yokk doru...
Tamamdır Ben Güncelliyorum Listeyi Tekrardan. Gören Arkadaşlarımız olursa mesaj atarlar.
berayim meddcezirimiz memleketinde bu hafta sonu gelcek o zamaan sorariz batini..thb de ögrenci galiba sinavlari var bu ara gelemiyo bende bilmiyom geldiginde sorarimmmben beklemedeyim batim yokk doru...
Kızçelerimmmm öğretmen değilmi medcezirim
Kızçelerimmmm öğretmen değilmi medcezirim
Ben beklemede değilimmmEvet 2 Arkadaş var Listeye eklemem gereken. Onları eklicem.Medd-cezir diye bir arkadaşla thb83 Bi tek onların Batları Yok.Sen Biliyo musun tatlım batlarını ??
çok geçmiş olsun rabbım tekrarını yasatmasın inşallahkızlar doktordan geldık arkadasımla ben dusuk yapmısım serum tatktılar ıkı tane :)
:44::44::44:benım adım gecmıs ama tam anlamadımheh bencede hayalotum ya bende surekli soruyorum berayim oyle yapsinn
hayalimmmm bence kollarimizi degil evlerimizi acalimmm ama benim evde yemek kokusu yokk
gel kuzum.kurufasulye pilav salata.ben bunların hıcbırıne yemedıgımden kendımede makarna yaptıydımSana gelmem o zamanhayalotum yakın onda yemek var mı acaba
hosgeldin bak sayfayida söylüyoo
ogretmen tatlim 15 tatil ya oda kucuk bi tatil yapiyo
ivett öretmen tatili degerlendirip memleketine gititii
Ben beklemede değilimmmçalışıyorummm
Öğrenci deyince şaşırdım biran
çok geçmiş olsun rabbım tekrarını yasatmasın inşallah
:44::44::44:benım adım gecmıs ama tam anlamadım
gel kuzum.kurufasulye pilav salata.ben bunların hıcbırıne yemedıgımden kendımede makarna yaptıydımgel sende
he ama okudum bugunun ısın ı yarına bırakma demısler
berayim hayalimiz hic beklermi yumurtacigini bilem sürekli takip ediyo en cok calisanimiz östrojeni en yüksek olanimizdirrrr
çok geçmiş olsun rabbım tekrarını yasatmasın inşallah
:44::44::44:benım adım gecmıs ama tam anlamadım
gel kuzum.kurufasulye pilav salata.ben bunların hıcbırıne yemedıgımden kendımede makarna yaptıydımgel sende
he ama okudum bugunun ısın ı yarına bırakma demısler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?