- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #36.441
HOSGELDIN CANIMMMMüzüldük aslinda bekleneen bebek arkasimiz hamileymis bilmeden adacayi ne icmis bebisini kaybetmissss
varmi herhangi durum peki?dimi gelmezse kendi bilir
- AYNEN cnm sorma ama suan birsey almadik öncesi Dogum gunumde Kardesim tavsanli patik ve tulum almis pespembe acayip duygulandim::
Allahim bian önce sanada bu guzel duygulari tatirsin cnm sen neler yaptin birazda sen anlat..! Nasil gidiyor HayaT
senikide gelmemisshalen umudumuz var niye bi yigenimiz daha olmasinki bu ay
AaaaaaaaaaaaaaHangi arkadaşımız ?? Çok Üzüldüm yaa
İşin garibide buya hiçbir belirti yok ne göğüslerim ne kasıklarım hiçbiryerim acımıyo ilk defa:))Eeee tabii bitanemm gelirsede gelmezsede kendi bilir
Nasip be gülüm umutlanmayacağım artık emaaaaaaaan :)))))
Allahım hayırlısını nasip etsin inşallah
salla belirtileri canimmonlara inanmiyorum artik ben ya o kadar belirtiler oluyo bu daha once basima geldi sonra bakiyorum kirmizilar geldi insallah simdi oyle olmazda
az kaldi senin hadi bakalimm hayirliisi tatlikomm
kızlar doktordan geldık arkadasımla ben dusuk yapmısım serum tatktılar ıkı tane :)
salla belirtileri canimmonlara inanmiyorum artik ben ya o kadar belirtiler oluyo bu daha once basima geldi sonra bakiyorum kirmizilar geldi insallah simdi oyle olmazda
az kaldi senin hadi bakalimm hayirliisi tatlikomm
ne kadar guzell canim benim Insallah saglikla kucagina alacagin gunleride gorursun
bende ayni canim batim gecti bekliyorum iste hayirlisi
doru söylüyosun habbitem belirtilerle olsaydi su an herkes hamileydi...hic belli olmuyo bebisin ne zaman gelecegii
hayirlisi olsun cnm insallah seninle bu Konulari daha derin konusuruz biradahaki sohbetimizde Kib aeoL cnm
cikmam lazim daha sonra grsrz Tekrar insallah
Habibtelerim ben şu badılcanların:)))) içini dolduriim goncacım aç kalmasın yemekten sonra gelirim heppinizi öpüyorum koccaman canlarımmmmm
aynen yasakhayalim bekliyoruz bakalimm.. bugun 30.gunum ya gecen ay gecikmemisti 1 gun erken gelmisti
senin listendede var nicki beklenen bebektihamile oldugunu anlamamis adacayi icmis maydonoz yemis kanama ve parcalar gelmeye baslamis dr gitmis düsük baslamis demis malesefff:26:
Habibtelerim ben şu badılcanların:)))) içini dolduriim goncacım aç kalmasın yemekten sonra gelirim heppinizi öpüyorum koccaman canlarımmmmm
bebekimm gorusuruz sende kendine iyi bak bebisede
hancegimm goruuruz tatlimm kolay gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?