Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

ne kadar guzell canim benim Insallah saglikla kucagina alacagin gunleride gorursun

bende ayni canim batim gecti bekliyorum iste hayirlisi

Aaaaaaaaaaaaaa Hangi arkadaşımız ?? Çok Üzüldüm yaa

senin listendede var nicki beklenen bebektihamile oldugunu anlamamis adacayi icmis maydonoz yemis kanama ve parcalar gelmeye baslamis dr gitmis düsük baslamis demis malesefff:26:

Son düzenleme:
İşin garibide buya hiçbir belirti yok ne göğüslerim ne kasıklarım hiçbiryerim acımıyo ilk defa:))Eeee tabii bitanemm gelirsede gelmezsede kendi bilir

salla belirtileri canimm onlara inanmiyorum artik ben ya o kadar belirtiler oluyo bu daha once basima geldi sonra bakiyorum kirmizilar geldi insallah simdi oyle olmazda

az kaldi senin hadi bakalimm hayirliisi tatlikomm

salla belirtileri canimm onlara inanmiyorum artik ben ya o kadar belirtiler oluyo bu daha once basima geldi sonra bakiyorum kirmizilar geldi insallah simdi oyle olmazda

Hayırlısı canımmm...

doru söylüyosun habbitem belirtilerle olsaydi su an herkes hamileydi...hic belli olmuyo bebisin ne zaman gelecegii

ne kadar guzell canim benim Insallah saglikla kucagina alacagin gunleride gorursun

bende ayni canim batim gecti bekliyorum iste hayirlisi

hayirlisi olsun cnm insallah seninle bu Konulari daha derin konusuruz biradahaki sohbetimizde Kib aeoL cnm

cikmam lazim daha sonra grsrz Tekrar insallah

Habibtelerim ben şu badılcanların:)))) içini dolduriim goncacım aç kalmasın yemekten sonra gelirim heppinizi öpüyorum koccaman canlarımmmmm

- Canlar ben cikiyorum Sohbetinize doyum olmuyor ins tekrardan en kisa zamanda

gelirim Allah gönlünüzce versin herseyi iyi Aksamlar ...!

hayirlisi olsun cnm insallah seninle bu Konulari daha derin konusuruz biradahaki sohbetimizde Kib aeoL cnm

cikmam lazim daha sonra grsrz Tekrar insallah

Habibtelerim ben şu badılcanların:)))) içini dolduriim goncacım aç kalmasın yemekten sonra gelirim heppinizi öpüyorum koccaman canlarımmmmm

bebekimm gorusuruz sende kendine iyi bak bebisede

hancegimm goruuruz tatlimm kolay gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…