Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

yaw bu kk ilk girdigimdede yavasti ama simdik iyice yavasladi cekilmez bi hal aldii

Kızlar Listemizi Güncelliyeceğim. Eklemem gereken birisi varmı ?? :44:

berayim su an aklima gelen yok:44::44:..ama kizlar batlarini söylede batlarda yazilsa daha iyi olur..durmadan birbirimize batin ne zaman diye sormayizzzz

berayim su an aklima gelen yok:44::44:..ama kizlar batlarini söylede batlarda yazilsa daha iyi olur..durmadan birbirimize batin ne zaman diye sormayizzzz

Hoşbulduk habibtemmmaçın kollarınızı yemek kokusu nerdeyse geliyorumm

heh bencede hayalotum ya bende surekli soruyorum berayim oyle yapsinn

hayalimmmm bence kollarimizi degil evlerimizi acalimmm ama benim evde yemek kokusu yokk

Evet 2 Arkadaş var Listeye eklemem gereken. Onları eklicem.Medd-cezir diye bir arkadaşla thb83 Bi tek onların Batları Yok.Sen Biliyo musun tatlım batlarını ??

heh bencede hayalotum ya bende surekli soruyorum berayim oyle yapsinn

hayalimmmm bence kollarimizi degil evlerimizi acalimmm ama benim evde yemek kokusu yokk

İşte soruyorum. Amaa yeni bir arkadaş yok.

Benim yarın yumos gunum bat 21 subat tatlım

Tamamdır canım. Senin adın var zaten. Sende Bizim Gibi Beklemedesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…