Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

Allah razı olsun canım destek olduğunuz için çok tşk ederim zaten bende ilk gördüğümde pek içime sinmemişti yorum yapmamıştım işe girdim bugün 3 gün huzursuzluğum arttı
3 iş değişikliği oluyo hayırlı olan biyer olsun inş. bayan bayana olmadımı benim içime sinmiyo huzursum oluyorum ben eşimde
bi arkadaşına sormuş işyerinin nasıl olduğunu öğrenmiş arkadaşının arkadaşıda çalışıyomuş parasını falan alamamış işten ayrılmış benide göndermiyo artık bende çok mutlu oldum duyduktan sonra zaten sevmiyodum :)

Ehliyet istiyolarmı buna :)))

Kafamı güneş enerjilerine çarptım hep bizim çatıyı bulana kadarda canım çıktı dur dediğindede durmuyo bu gazı frenide yok:))

yaw aslinda ehliyete gerek yok..zamanla kullaninca tecrübe sahibi olursun..bizde cok kaza neyim yaptik..simdik ise jet gibim kullaniyommmhizima kimse yetisemiyooo

gitme sonserim esinde destek bak saol canim aminnn

evet canım sağolsun bu konuda destek oldu
arkadaşına sormuş bu işyeri için arkadaşıda memnun kalmadığı için eşim istemiyo
ben anlattıktan sonra gitme demişti zaten
illa demicen hiç bi konuda canım öğrenmiş oluyo insan herşeyin en hayırlısı olsun dicen hayırlıysa olsun demek lazımmış

yaw aslinda ehliyete gerek yok..zamanla kullaninca tecrübe sahibi olursun..bizde cok kaza neyim yaptik..simdik ise jet gibim kullaniyommmhizima kimse yetisemiyooo

Eeee tabi kullana kullana öğreniciiim:)))Ya geçmişede bakmadım ben bi konu varmıydı ben daldım hemen ama kusura bakmayın canlarımmm

iyiyim canim kirmizilarim gelecek galiba kasik agrim var .. sen nasilsin

Yaaaa ben bişey diyeceğim ama gülmeyin sakın ilk defa olunca hem korktum sonra bi anlam veremedim neden olduğuna,yemekten sonra koltukta otururken bi titreşim oldu sanki 10-15 saniye süren koltukta telefon var sandım baktım benim örgüden başka bişey yok ama o benden geldi neden niye olmuştur bi fikri olan yada kendisinede olan varmı??

deprem olmasın bıtanem allahım korusun ama aklıma o geldı:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…