- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #36.601
Acemiyimya parkedemedim bi türlü emaaan binmeyeceğim bi daha:)))
yaw öyle pes etme hemenonsuzda olmuyoki ben hep kullaniyom
Allah razı olsun canım destek olduğunuz için çok tşk ederim zaten bende ilk gördüğümde pek içime sinmemişti yorum yapmamıştım işe girdim bugün 3 gün huzursuzluğum arttıcanım benim olur her işe hemen alışamassın.erkek varsada senmi yadırgadın eşinden dolayımı o şekil soğudun:26:eger ki bı işte bastan ısınamassan bıdaha hıc ısınamasıın canımoyuzden yolun basındayken don.eşindende korkma bu konuda elbettekı oda senın huzurlu bır ortamda çalışmanı isteyecektır bende cok yerde o şekil tek başıma kaldım insan kotu oluyor.zaten yenısın insan ister istemez katılmak ıstıyor içlerine ama zor yenı bı işe başlamak.ben cok yerde paramı bırakmısımdır oyle nasıp kısmet bıtanem mutsuzsan eger bıdaha gıtme.bak nasıl rahatlıcak için birden.sıkma o guzel canını rabbım gonlune gore bı iş nasıp eder inşallah
Ehliyet istiyolarmı buna :)))
Kafamı güneş enerjilerine çarptım hep bizim çatıyı bulana kadarda canım çıktı dur dediğindede durmuyo bu gazı frenide yok:))
geldım canbonum
Allah razı olsun canım destek olduğunuz için çok tşk ederim zaten bende ilk gördüğümde pek içime sinmemişti yorum yapmamıştım işe girdim bugün 3 gün huzursuzluğum arttı
3 iş değişikliği oluyo hayırlı olan biyer olsun inş. bayan bayana olmadımı benim içime sinmiyo huzursum oluyorum ben eşimde
bi arkadaşına sormuş işyerinin nasıl olduğunu öğrenmiş arkadaşının arkadaşıda çalışıyomuş parasını falan alamamış işten ayrılmış benide göndermiyo artık bende çok mutlu oldum duyduktan sonra zaten sevmiyodum :)
sendende razı olsun bıtanem.gıtme daha bende sevmedım orayı
gitme sonserim esinde destek baksaol canim aminnn
geldım canbonum
sendende razı olsun bıtanem.gıtme daha bende sevmedım orayı
:))) kızlar sizler nerelisiniz ben aslen izmir
yaw aslinda ehliyete gerek yok..zamanla kullaninca tecrübe sahibi olursun..bizde cok kaza neyim yaptik ..simdik ise jet gibim kullaniyommm hizima kimse yetisemiyooo
ben aslen edirneliyim.aslında bulgar göçmeniyiz .anne tarafındanda yunanıstan göçmeniyiz ama çok eskilerdendoğma büyüme istanbulluyum canım
Hoşbuldum bitanemmm,nasılsın???
Eeee tabi kullana kullana öğreniciiim:)))Ya geçmişede bakmadım ben bi konu varmıydı ben daldım hemen ama kusura bakmayın canlarımmm
hımmm bende yörük'üm :)
son 5 sayfa aynıondan önce varmıydın
Hiç birine bakamadımki hürreme bakmaktan:)))Şimdi bitti oda bölmedim inşallah
iyiyim canim kirmizilarim gelecek galiba kasik agrim var .. sen nasilsin
iyiyim canim kirmizilarim gelecek galiba kasik agrim var .. sen nasilsin
hala yörükler varmı kızçem.
Yaaaa ben bişey diyeceğim ama gülmeyin sakın ilk defa olunca hem korktum sonra bi anlam veremedim neden olduğuna,yemekten sonra koltukta otururken bi titreşim oldu sanki 10-15 saniye süren koltukta telefon var sandım baktım benim örgüden başka bişey yok ama o benden geldi neden niye olmuştur bi fikri olan yada kendisinede olan varmı??
:) egeliyiz diye kökende köylü olunca yörük diyolar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?