Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

yok kuzum ya 1 sene daha ıdare ederım sonra baslarım ama artık üzülmeye.rabbım bekletmez inşallah okadarkımseyı
yaw dur unuttum sımdı gecen 2 seneyı.daha 1 aydır cucuk ıstıyom benpazartesı bellı olacak demekkı ogun cagırdı cunku inşallah catlar artık normale donerımbenım herzaman umudum var.rabbım yeterkı can saglıgı versın oda gelır ınsallah

he yaşlılıgı konusuruk artık.zaten 10senemız kaldı yaslanmaya ıkımızınde 10 sene bıle dayanmayız belkım

doru sen 40 ben 41,5 on sene sonraki halimi düsünmek bilem istemiyommömrümüzü yedi bu herifler ve onlarin kabilesi...

benimkide ayni seninki gibi akrabasi dolu sürüyle heryerde birileri var bide cok düskünler birbirlerine

yaw bosver iki seneyi simdik bu ay basladin alalalalalalallaacatlayacak insalalh o zaman hayalotum valla güzel haber verebilirsin....yaw gecen gün biri bilem yazmis kistle hamile kaldim diye sende niye olmasinki

yamyam gıbıler heryerden cıkıverıyolar
canbonum dun sınırden guldum artık ya kaynanama.ustumde oturuyo ya
sozde bızım evden ses duymus gulme sesıaramıs benı kım var dıyo bana kimse yok oglunla oturuyoz dedımsızden ses geldıde kım var dıye merak ettım bırılerı guluyomus sozdeyaw kapadım ama ıcımden sanane be kadın kocamlada gulemıcem agalamıcam kım varsa var sanane burası benım evım dedımona bıle karısıyo ya delı oldum gece gece

utanmaz kadin sanane insan kocasiyla gülerde oynarda birimi gelmek zorunda

yaw sen sinirlenme inada hergün kocanla sesli gül catlasin dursun sen degil o sinirlensin bde yarin bebis gelir ohhh onlada oynar ses cikarirsiniz kendini yer durur

yaw bosver iki seneyi simdik bu ay basladin alalalalalalallaacatlayacak insalalh o zaman hayalotum valla güzel haber verebilirsin....yaw gecen gün biri bilem yazmis kistle hamile kaldim diye sende niye olmasinki

doru bıtanem kalmıstırrabbım kucacıgına almayı nasıp etsın inşallahbellı olmaz evet kuzum o işler herseyın bı vaktı var işte.sırayla

doru bıtanem kalmıstırrabbım kucacıgına almayı nasıp etsın inşallahbellı olmaz evet kuzum o işler herseyın bı vaktı var işte.sırayla

doru sirasi var

hayalotum meddcezirimle scorpionsumu ösledim yaw..meddcezirimin isleri nolduki:44::44:..scorpionsumun babasi iyi olacak insalahhhhhhh

Son düzenleme:

zaten dıyorum eşime eger cocugumuz olursa uslu bıle olsa ben tepınecem yerde bırı gelırsede ya cocuk yapıyo kusura bakmayın dıyecem

doru sirasi var

hayalotum meddcezirimle scorpionsumu ösledim yaw..meddcezirimin isleri nolduki:44::44:..scorpionsumun babasi iyi olacak insalahhhhhhh

iyiymiş bitanem doktor eşinede folık asıt vermıs amelıyata gerek yok demiş çok şükür
scorpıonsumda ıyı olcek inşallahbende cok ozledım

iyiymiş bitanem doktor eşinede folık asıt vermıs amelıyata gerek yok demiş çok şükür
scorpıonsumda ıyı olcek inşallahbende cok ozledım

bak gördünmü dr erkeklere folikasit veriyoesin kiloda alabilir simdiden söylüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…