- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #36.781
kiz ne 10 uzu barime ikiz icin dua etttdoru yaw yumurtacigi duyunca heyecanda artiyo ... hayalotum sen üzülmüycen demi ilk ayin cünkü bu gecmisi unut cünkü... inslalah bi catlarsa neden olmasinki simdikpzartesimi belli olcek catlayip catlamadigi
he yaşlılıgı konusuruk artık.zaten 10senemız kaldı yaslanmaya ıkımızınde 10 sene bıle dayanmayız belkım
yok kuzum ya 1 sene daha ıdare ederım sonra baslarım ama artık üzülmeye.rabbım bekletmez inşallah okadarkımseyı
yaw dur unuttum sımdı gecen 2 seneyı.daha 1 aydır cucuk ıstıyom benpazartesı bellı olacak demekkı ogun cagırdı cunku inşallah catlar artık normale donerım benım herzaman umudum var.rabbım yeterkı can saglıgı versın oda gelır ınsallah
doru sen 40 ben 41,5 on sene sonraki halimi düsünmek bilem istemiyommömrümüzü yedi bu herifler ve onlarin kabilesi...
benimkide ayni seninki gibi akrabasi dolu sürüyle heryerde birileri var bide cok düskünler birbirlerine
yamyam gıbıler heryerden cıkıverıyolar
canbonum dun sınırden guldum artık ya kaynanama.ustumde oturuyo ya
sozde bızım evden ses duymus gulme sesıaramıs benı kım var dıyo bana kimse yok oglunla oturuyoz dedım sızden ses geldıde kım var dıye merak ettım bırılerı guluyomus sozde yaw kapadım ama ıcımden sanane be kadın kocamlada gulemıcem agalamıcam kım varsa var sanane burası benım evım dedım ona bıle karısıyo ya delı oldum gece gece
yaw bosver iki seneyi simdik bu ay basladin alalalalalalallaacatlayacak insalalh o zaman hayalotum valla güzel haber verebilirsin....yaw gecen gün biri bilem yazmis kistle hamile kaldim diye sende niye olmasinki
ahretligim biri bizi gözetliyoooo
aberin olsunnnnnn
doru bıtanem kalmıstırrabbım kucacıgına almayı nasıp etsın inşallah bellı olmaz evet kuzum o işler herseyın bı vaktı var işte.sırayla
utanmaz kadin sanane insan kocasiyla gülerde oynarda birimi gelmek zorunda
yaw sen sinirlenme inada hergün kocanla sesli gül catlasin dursun sen degil o sinirlensinbde yarin bebis gelir ohhh onlada oynar ses cikarirsiniz kendini yer durur
tamam gurbet kızçem kendıne ıyı bak
gözetleyecekler tabıbuldular komedı dızıyı kaçırırlarsa nolur hallerı
doru sirasi var
hayalotum meddcezirimle scorpionsumu ösledim yaw..meddcezirimin isleri nolduki:44::44:..scorpionsumun babasi iyi olacak insalahhhhhhh
iyiymiş bitanem doktor eşinede folık asıt vermıs amelıyata gerek yok demiş çok şükür
scorpıonsumda ıyı olcek inşallahbende cok ozledım
ahanda gurbetim yetti gayrii
doru yaw ikimizi gördükleri an kizlar arayada girmiyo
habbitelerim gelin yaw
nasılsınız kızlarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?