- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #36.761
canbonum dun kutun doluydu yıne cevap yazamadım
sende yumurtaciklisin artikinnnnnnnyaw bol bol yumurtlayin alalalallalalalalalaalalalaaaaaaaa
yumurtacikli yumurtacikli dolasin ortaliklardaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
yaw hele sen bi yumurtayi iyice büyütcatlatiriz gerekirse alallalalalalallaalal ben muayene ederim seni
he bende yumurtladım sonunda ne ka guzelmiş yumurtacıkla dolaşmak gıdgıdakkkk
yaw benımkı büyüyüda çatlamıyo zaten.sorun ordaartık sana gelecem ona göre ücret almassın umarım
doru neka güzel öz güven geliyo insana kendini tavuk gibim hissediyosun cünkümmm
sonra icinden civciv cikacakkkkkkhayalotum kendin gibi sari civcivler cikart
ahanda tam benliksinnnyaw ne parasi yabancimisin alalaalallalalaallalalal catlatirim hepicigini birer birerrrrr
gel gel gel güzelim gel gel gel hic acimayacakkkkkk
bakalım nasıl civciv cıkacakbenım esım esmer ben sarısınım artık ortaya karısık ne cıkarsa bahtımıza
sizden ciksa ciksa melez cikarrrrrolsun farketmez cikartta rengi önemli degil
yaw habıbtem büle sarkı sülerdinerde benım habıbtem ya daha netı gelmedımı acep merak edıyom artık tam senlıgım canbonum acımadıki acımadiki diyecem hele bı catlatda
evet bizimki anca melez oluraman huyu bana ceksınde 3ününde
yaw habibtem bizi simdiden unutma zamanal iyice unutur gibime geliyoonetimi yokmuss ama hemen ti alirdi eskiden simdik almiyo bilee haber yok bebisini gördümü kendi nasil hic bilmiyozzz esas oglani anlatacakti belkimde anlatmaz tr gidince
yok yaw habıbtem gelır arasıra:26:unutmasın yaw daha fındıgımı gorcezen son yoktu telefondan gırdı 1 defa sonra gelmedı bıdaha ölem iştem
doru huyu sana cekmeliiyaw simdik hamile kalsan subatta aralikta dogurursun yay olur bilmiyom özellikleri nasil
bak nasida 3 üz diyo sonunda 10 uzdan vazgectiiiii
en son ikimiz kaliriz herhal topikte hayalotum bu gidislebizimde olur kilit vuruz gideriz sonram buralardan galibaaa
galibacanbonum sonram eski dostlar diye topık acarız artık ne gelırse bahtımıza beklerız örgü öreriz bölem
yaw hamıleleıgı dusunmesem.büle rahattım ben heyecansız oluyoduhayırlısı canbonum bakalım pazartesı ne dıyecek ay sonu ne olacak leylek amca getırır belkı meleğimi bu ay yaw napam ben 10uz dedıkçe sen kafama kafama vurdun büle korkuyom artık 3üz diycem bundan sonra rabbım sana nasıp etsın ınsallah 10uz tek duam bu
doru buarada örgüyüde ögrenirimyasliligimizi konusuruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?