Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

yaw hele sen bi yumurtayi iyice büyüt catlatiriz gerekirse alallalalalalallaalal ben muayene ederim seni

he bende yumurtladım sonunda ne ka guzelmiş yumurtacıkla dolaşmakgıdgıdakkkk

doru neka güzel öz güven geliyo insana kendini tavuk gibim hissediyosun cünkümmm

sonra icinden civciv cikacakkkkkkhayalotum kendin gibi sari civcivler cikart

yaw benımkı büyüyüda çatlamıyo zaten.sorun ordaartık sana gelecem ona göre ücret almassın umarım

ahanda tam benliksinnnyaw ne parasi yabancimisin alalaalallalalaallalalal catlatirim hepicigini birer birerrrrr

gel gel gel güzelim gel gel gel hic acimayacakkkkkk

ahanda tam benliksinnnyaw ne parasi yabancimisin alalaalallalalaallalalal catlatirim hepicigini birer birerrrrr

gel gel gel güzelim gel gel gel hic acimayacakkkkkk

yaw habıbtem büle sarkı sülerdi nerde benım habıbtem ya daha netı gelmedımı acep merak edıyom artıktam senlıgım canbonum acımadıki acımadiki diyecem hele bı catlatda

yaw habıbtem büle sarkı sülerdi nerde benım habıbtem ya daha netı gelmedımı acep merak edıyom artıktam senlıgım canbonum acımadıki acımadiki diyecem hele bı catlatda

yaw habibtem bizi simdiden unuttu ama tr gidince o zaman iyice unutur gibime geliyoonetimi yokmussama hemen neti alirdi eskiden simdik almiyo bilee haber yok bebisini gördümü kendi nasil hic bilmiyozzzesas oglani anlatacakti belkimde anlatmaz tr gidince

Son düzenleme:
yaw habibtem bizi simdiden unutma zamanal iyice unutur gibime geliyoonetimi yokmussama hemen ti alirdi eskiden simdik almiyo bilee haber yok bebisini gördümü kendi nasil hic bilmiyozzzesas oglani anlatacakti belkimde anlatmaz tr gidince

yok yaw habıbtem gelır arasıra:26:unutmasın yaw daha fındıgımı gorcezen son yoktu telefondan gırdı 1 defa sonra gelmedı bıdahaölem iştem

yok yaw habıbtem gelır arasıra:26:unutmasın yaw daha fındıgımı gorcezen son yoktu telefondan gırdı 1 defa sonra gelmedı bıdahaölem iştem

en son ikimiz kaliriz herhal topikte hayalotum bu gidislebizimde olur kilit vuruz gideriz sonram buralardan galibaaa

doru huyu sana cekmeliiyaw simdik hamile kalsan subatta aralikta dogurursun yay olur bilmiyom özellikleri nasil

bak nasida 3 üz diyo sonunda 10 uzdan vazgectiiiii

yaw hamıleleıgı dusunmesem.büle rahattım ben heyecansız oluyoduhayırlısı canbonum bakalım pazartesı ne dıyecek ay sonu ne olacakleylek amca getırır belkı meleğimi bu ayyaw napam ben 10uz dedıkçe sen kafama kafama vurdun bülekorkuyom artık 3üz diycem bundan sonrarabbım sana nasıp etsın ınsallah 10uz tek duam bu

kiz ne 10 uzu barime ikiz icin dua etttdoru yaw yumurtacigi duyunca heyecanda artiyo ...hayalotum sen üzülmüycen demi ilk ayin cünkü bu gecmisi unut cünkü...inslalah bi catlarsa neden olmasinki simdik pazartesimi belli olcek catlayip catlamadigi

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…