- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #36.821
kızlarr benim kocişte çok zayıfa yaaaaaa çok istiomm tombik olsn die
yaw napacan göbegifit olsun kilo esit dagilsin göbüslümü seviyon sen
yaw ben gobişli seviyomgöbiş olunca olgun duruyolar benımkı yanımda kardeşim gıbı kalıyo
neti yokmus galiba
kiz yerim seni adam genc göstersin kiskanma alalalalalalaallaaa
zorla olgun göstermeye calisma
doktora bi diyeyim bakem hem kilo alsın ya ben kilo alınca yanımda spagetti gibi durmasın amaaa
doktora bi diyeyim bakem hem kilo alsın ya ben kilo alınca yanımda spagetti gibi durmasın amaaa
yaw ben ondan 1 yaş kuçüküm alaalaabanane göbiş olcek iştem okadar
meddcezirin esinede folikasit vermis cogunada veriyo duydum ben sen yinede bi sorrr
Allahallah ... Umut81 de yok o nerde? baska yerlerde geziyor ama brua gelmiyormu ? kustumu bize yoksa?
Netiii mi yok ... bizimkini uzat veriyim , net hepimize yeterALPPINNNN NETTT GONDERIYORUM SANA
meddcezirin esinede folikasit vermis cogunada veriyo duydum ben sen yinede bi sorrr
iskeletor devri folık asıtle sona erıyorrrrrspagettımı süpermiş çubuk makarna benımkıde üle bende sazan balığı
iskeletor devri folık asıtle sona erıyorrrrrspagettımı süpermiş çubuk makarna benımkıde üle bende sazan balığı
yaw size kim dedi ayni yasla evlenin diye alalalalalalaaaen az 5 yas fark olmaliydi sonram herifler niye olgun durmuyo diye söylenirsinizzzz
umdumun bu ay tedavısı var canım.kendını toparlasın gelır.bu hafta içi gıtcektı ama gıtmedıler sanırım henüz:26:inşallah guzel gecer tedavısı
sorcamm ama önce doktorumu deiştirmem gerek
dio doktor akıntı engel deil. pozisyon neden deil
eeeeeeeee ceketi atıncada olmuo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?