Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

yaw ben gobişli seviyomgöbiş olunca olgun duruyolar benımkı yanımda kardeşim gıbı kalıyo

kiz yerim seni adam genc göstersin kiskanma alalalalalalaallaaa

zorla olgun göstermeye calisma

doktora bi diyeyim bakem hem kilo alsın ya ben kilo alınca yanımda spagetti gibi durmasın amaaa

iclal85 canim bi selam verde konusalimmmmmmmmmm

doktora bi diyeyim bakem hem kilo alsın ya ben kilo alınca yanımda spagetti gibi durmasın amaaa

meddcezirin esinede folikasit vermis cogunada veriyo duydum ben sen yinede bi sorrr

iskeletor devri folık asıtle sona erıyorrrrrspagettımı süpermişçubuk makarnabenımkıde ülebende sazan balığı

yaw ben ondan 1 yaş kuçüküm alaalaabanane göbiş olcek iştem okadar

yaw size kim dedi ayni yasla evlenin diye alalalalalalaaaen az 5 yas fark olmaliydi sonram herifler niye olgun durmuyo diye söylenirsinizzzz

Allahallah ... Umut81 de yok o nerde? baska yerlerde geziyor ama brua gelmiyormu ? kustumu bize yoksa?

Netiii mi yok ... bizimkini uzat veriyim , net hepimize yeter ALPPINNNN NETTT GONDERIYORUM SANA

umdumun bu ay tedavısı var canım.kendını toparlasın gelır.bu hafta içi gıtcektı ama gıtmedıler sanırım henüz:26:inşallah guzel gecer tedavısı

umdumun bu ay tedavısı var canım.kendını toparlasın gelır.bu hafta içi gıtcektı ama gıtmedıler sanırım henüz:26:inşallah guzel gecer tedavısı

INSALLAH CANIMMM , dualarimiz onunla.... umut gelsede bizim takvimde bosa gitti ilgilenen olmayinca.. eee hamile oldugunu ogrenen yokmu bu hafta...

sorcamm ama önce doktorumu deiştirmem gerek
dio doktor akıntı engel deil. pozisyon neden deil

eeeeeeeee ceketi atıncada olmuo

yaw benım esas elti o yontemle kalıyo ama .kaynım dıyodu ceketımı atsam hamıle kalıyo dıyodemekkı yalanmıs goruyonmu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…