Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

hoş geldın canım aramızaevet oyle acıkcası bız daha cok dusunerek yapıyoruz bunu

hoşbuldum canım anlayacağınız üzere bende 5 aydır hamile kalmayı umutla bekleyenlerdenim ama allah c.c sevdiği kullara dert verirmiş hergün birazdaha bebeğime yaklaştığımı hissediyorum umudumu kaybetmiyor allah hepimize hayırlısını nasip etsin

allah tez zamanda nasip etsin sanada inşaqllah canım

Hosgeldin canimmm ,, bende bilmiyorum bu koylerde ne varsa... sen hangi sehirde ve hangi koyundesin , ve ne zamandir bebek istiyorsun canim?

ngasg hosgeldin canimm

yaw bu internet tüm bebek planlarini yok etti...her bilincli dahada zorlasti benceee onlar oluruna birakiyo bu isis cocuk icin yapmiyo hemen hamile kaliyolarrrrr

Hosgeldin canimmm ,, bende bilmiyorum bu koylerde ne varsa... sen hangi sehirde ve hangi koyundesin , ve ne zamandir bebek istiyorsun canim?

istanbuldan hatayın bir köyüne gelin geldim 8 ay korundum 5 aydan beride korunmuyorum ama olmadı doktorlar herşey yolunda diyor ama anlamadım bu işi benden sonra evlenenler hamile kalıyor anlamadım gitti yumurtaları süreklimi canlı kalıyor anında hamile kalıyorlar...

hoş geldin canım aramıza

ayy canim hic gulesimm yokduuu yumurtarai surekli calisiyor demen ,, ne yollarla korundun canim benim?

hoşbulduk canlarım...ben degil dana doğrusu eşim korundu ...sonra baktık köyde adımız kısıra çıkmadan bebek olsun korunmayı bıraktık oda henüz nasip olmadı ne diyeyim allah isteyen herkese nasip etsin....

canbonlarım misafir gelıyo bana evı toplamam lazım akşam gec gelebılırım dualarımı bıtırecem cunku opuyorum hepınızı

Sorma nedenim hap ile korunduysan 6-9 ay kadar hala insan korunurmus otomatik olarak o yuzden sordum canim , insallah en yakin zamanda mujdeli haber alirsin adettin tarihi ne zaman ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…