• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

Sizleri çok özleyeceğim inşallah sürekli girme imkanım olur :16::16: sizlere çok alıştım bazen aklıma geldikçe ağlıyorum ::14::14::14: habibtelerim benim ilk ogrencim sizleriniz iyi kaptınız arapçayı aywa aywa :1::1::1::1:

habibtemm bizde sana cook alistik yaaaa sormaa cok seviyoruz seni:54:

ben almancayi sokemeden arapcayi soktummm sukrannnnn :52:

Sizleri çok özleyeceğim inşallah sürekli girme imkanım olur :16::16: sizlere çok alıştım bazen aklıma geldikçe ağlıyorum ::14::14::14: habibtelerim benim ilk ogrencim sizleriniz iyi kaptınız arapçayı aywa aywa :1::1::1::1:

hele biz napacaz bi haftadir yoktunda hep dertlendim bizi unutuyo dedimm..habbitem böyle yapmamaliydi dedimm....:6::6:
doru yaw ne günlerdi biz ilk ögrencindik loorim hep 10 aliyodu bense 0 aliyodum tembeldim ben yaw..:52::52::52::52::52:

hele biz napacaz bi haftadir yoktunda hep dertlendim bizi unutuyo dedimm..habbitem böyle yapmamaliydi dedimm....:6::6:
doru yaw ne günlerdi biz ilk ögrencindik loorim hep 10 aliyodu bense 0 aliyodum tembeldim ben yaw..:52::52::52::52::52:

kopya istedigin gunleri unutmadim habibtemmm :52:

Habibtelerim vallahi netim yok o yüzden gelemedim ve Connect pahalı artık bebis için hazırlık yapacağız masraf çok Türkiye gidecem gerek yok dedim esime ama siniren ağladım :14::14::14:

Habibtelerim vallahi netim yok o yüzden gelemedim ve Connect pahalı artık bebis için hazırlık yapacağız masraf çok Türkiye gidecem gerek yok dedim esime ama siniren ağladım :14::14::14:

anladim habbitemm..ama tr gidince biseyler yap habibtem netin olmali unutma bizi bakkkkk..esas oglani esas 16 lik gelini anlatacannn :27::27::27::27:

doru cok istedim öretmene bile sikayet etmistin :27::27::27::27:bi kere bilem kopya vermemistinn:27::27:

yasakhayalimmmmmm sen iste butun kopyalari sana veriyim bennn :29:

habibtem sen niye oyle hemen agliyosun kendini niye uzuyosun bebisinde uzulucek sonra ama ben niye agladigini anlamadimm :26:

Sizi çok özleyeceğim habibtem herseye ağlıyorum bugünlerde teyzem depresyona girebilirsin dedi hormonlardan kaynaklı :16::16:

yasakhayalimmmmmm sen iste butun kopyalari sana veriyim bennn :29:

habibtem sen niye oyle hemen agliyosun kendini niye uzuyosun bebisinde uzulucek sonra ama ben niye agladigini anlamadimm :26:

loorim habbitem alinti yapmadan yaziyo sen anliyacann kizzzz:27::27:ben niye bi hafta girmedin özlettin bizi unuttun sanmistim dedim ya habbitemde connect almadim pahaliydi bende sizi özledim dedi duygulandi yawww:27::27::27:

loorim habbitem alinti yapmadan yaziyo sen anliyacann kizzzz:27::27:ben niye bi hafta girmedin özlettin bizi unuttun sanmistim dedim ya habbitemde connect almadim pahaliydi bende sizi özledim dedi duygulandi yawww:27::27::27:

guzel aciklamaydi cancagizimmm :29:

habibtem alpinimmm yipratma kendini cik disariya yuru biraz ne depresyonu fln uzak dursun bizden :29:

habbitelerim simdik disari cikacam:10::10::10::10::10::10::10: bi bankaya gitmem lazim ödeme yapacamda:4::4::4::4:

hoscakalin kücük habibtelerime iyi bakinnnnnn:46::46::46::46:

Arabistan habibtem burası istediğin gibi çıkamazsın esim sagolsuncikariyor parka gidip yürüyorum :16::16::16::16:

BEnimde misafirim gelecek bir tatlı yapıyim evi toparlamam lazimm bitirip gelirim habibtelerim :16::16::16:

Back
X