- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #38.001
ama cnm bende kist yokki.başka neye iyi geliyo ki.benim bide prolaktinim yüksekti ilaç kullanıyom.salı tekrar test yaptırcam bakalım.sonrada yumurtlama takibine başlıcam.
ne kizmasi esilammmmmmmseni cok seviyom bennnn..sen dedigim gibi firini en düsükte biraz isitip koy bak nasi kabariyo. .....aksama yetisir,,esin evde degil galibaaaa
acımıyorum zatenn karpuz istedi canım gııı:26::26:ruyamda yedimm istiycemm bulsun işi nee
bidaha bu fırsat elime geçmezz
esilam sadece kisti olanlar degilki herkes yapiyo yumurtlamayi kolaylastiriyo..rahmi temizliyo kln arkasimiz 1,5 yildir hamile kalamiyodu bu ay sogan kürünü yapti simdik hamile.bende bunla 3 defa hamile kaldimm...looride gecen ay yapti simdi hamile...bide doru ya senin prolaktin sorunun vardi sakin dedigim yiecekleri yeme
bende seni seviyorum habibtem.eşim evde kuzeniyle playstation oynuyo.ondan böle rahatım.ama karnım acıktı demeye başladı.birazdan kalkarım bende.
yapalım valla şımarmak şırmatılmak güzel bişii sonuçta candan can oluşuyoo ilgi alaka istiyoruzz versinler bi zahmettcnm valla yap nazını hazır bu fırsatı yakalamışsın.bende eşime diyom ki bi hamile kalıyım herşeyi isticem diyom.oda sen yeterkii hamile kal
ben her istediğini alırım diyo.
yapalım valla şımarmak şırmatılmak güzel bişii sonuçta candan can oluşuyoo ilgi alaka istiyoruzz versinler bi zahmettbiz anneler kutsal insalarız
iyi sanada bisey demesin buraya girdigin icin yeterliibenimkide evde simdik 1 saat sonra anasi gile gidecek aksam hep burda olurummm
yemiyorum bebeğim.soğan kürü nezaman yapılması gerekiyo.bana bi anlatsana.başka bi yan etkisi olmaz dimi cnm.hani benim prolaktin yüksek ya onadan soruyom.
bak nasida aseriyooo
ne güzel canımm benimki evde olmazsa burda oluyorumm eger evde olursa gelemiyorummiyi sanada bisey demesin buraya girdigin icin yeterliibenimkide evde simdik 1 saat sonra anasi gile gidecek aksam hep burda olurummm
iyiymiiş cnm sen gitmiyonmu eşinle.akşam eşimde maça gitcek bende burda olurum büyük ihtimal misafir gelmezse.
öle vallaaaaynen ya anneler bütün zahmeti çekiyo.babalarda biraz nazımızı çeksinler nolcakki.
:78::78::78: :79::79::79::79:
ne güzel canımm benimki evde olmazsa burda oluyorumm eger evde olursa gelemiyorummkıskanıyo beni burdan dio encok kk ilgileniyosun dio yemegini çaynı verdigim halde
küsüz cadiyla esilam uzun zamandir konusmuyoruzzzzyüzünü seytan görsünn
gecen benim herifte öyle dedi iicinde tutuyomusssssöyleyemiyomussss demedigim kalmadiii bidaha dermi bilmem
aynen valla al bendende okadarr kızıma diomuş cadıı benim adımı koyun adın batsın inşş
yazık adama bende çok söledim ama karlamadıı
valla sölesin dursunn hiçte koyamambaska derdi varmiymisssssssuyuz kadin ne zaman analik yaptinki adimi koyun diyosunnn doru ben diyecektim valla adi batsinnn
valla sölesin dursunn hiçte koyamamo eski ben deilimm şarkı gibi olduu
yanımda hiç degeri yokkamann kızı koydu anasının adını yeter ona çok bilee
hicte yazik degil ahretligimmyaw evlendigimden beri kendi netin basinda ben bikere bile gel benle ilgilen demedim netteee diye küsmedim bileeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?