Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

ama cnm bende kist yokki.başka neye iyi geliyo ki.benim bide prolaktinim yüksekti ilaç kullanıyom.salı tekrar test yaptırcam bakalım.sonrada yumurtlama takibine başlıcam.

esilam sadece kisti olanlar degilki herkes yapiyo yumurtlamayi kolaylastiriyo..rahmi temizliyo kln arkasimiz 1,5 yildir hamile kalamiyodu bu ay sogan kürünü yapti simdik hamile.bende bunla 3 defa hamile kaldimm...looride gecen ay yapti simdi hamile...bide doru ya senin prolaktin sorunun vardi sakin dedigim yiecekleri yeme

ne kizmasi esilammmmmmm seni cok seviyom bennnn..sen dedigim gibi firini en düsükte biraz isitip koy bak nasi kabariyo......aksama yetisir,,esin evde degil galibaaaa

bende seni seviyorum habibtem.eşim evde kuzeniyle playstation oynuyo.ondan böle rahatım.ama karnım acıktı demeye başladı.birazdan kalkarım bende.

yemiyorum bebeğim.soğan kürü nezaman yapılması gerekiyo.bana bi anlatsana.başka bi yan etkisi olmaz dimi cnm.hani benim prolaktin yüksek ya onadan soruyom.

bende seni seviyorum habibtem.eşim evde kuzeniyle playstation oynuyo.ondan böle rahatım.ama karnım acıktı demeye başladı.birazdan kalkarım bende.

iyi sanada bisey demesin buraya girdigin icin yeterliibenimkide evde simdik 1 saat sonra anasi gile gidecek aksam hep burda olurummm

cnm valla yap nazını hazır bu fırsatı yakalamışsın.bende eşime diyom ki bi hamile kalıyım herşeyi isticem diyom.oda sen yeterkii hamile kal
ben her istediğini alırım diyo.
yapalım valla şımarmak şırmatılmak güzel bişii sonuçta candan can oluşuyoo ilgi alaka istiyoruzz versinler bi zahmettbiz anneler kutsal insalarız

yemiyorum bebeğim.soğan kürü nezaman yapılması gerekiyo.bana bi anlatsana.başka bi yan etkisi olmaz dimi cnm.hani benim prolaktin yüksek ya onadan soruyom.

soganin prolaktine zarari oldugunu duymadim esilamm......incir havuc maydonoz dereotu yükseltiyo ama sogani hic duymadim.

.tamam yaziyommm

İki bardak klorsuz suyu (yaklaşık 250-300 ml) kaynatınız.
Orta boy yemeklik kuru soğanın en dış açık kahverengi ince kabuğunu soyduktan sonra dörde veya altıya bölüp kaynamakta olan suyun içerisine atınız. Ağzı kapalı olarak beş dakika kaynattıktan sonra ocaktan indirip ılımaya bırakınız. Ilıyınca, süzülür ve ılık olarak bir su bardağı öğle yemeğinden on dakika önce içilir. Aynı şekilde akşam yemeğinden önce tekrar taze olarak hazırlanıp on dakika önce içilir.Bu küre onbeş gün devam edilir ve kür sonlandırılır.

15 gün boyunca aç karnına günde iki kez içilir, ilk 15 günlük başlangıç küründen sonra 3-4 adet döneminde, adetinize 10 gün kala 10 gün boyunca yine günde 2 kez uygulayın.(taze olarak hazırlanmış)

Dikkat: Kırmızı veya mor soğan amaca uygun değildir. Uygulanacak olan soğan kürünün taze hazırlanması ve ılık olarak içilmesi şarttır. Soğuk olarak veya beklemiş haşlama suyu içilmemelidir

ben hazir aldigim suyla yaptimmmm...reglin bittikten 7 gün sonra basliyacannnnhic üsenmeden ara verilmeden hergün 15 gün boyunca yapacannn

bak nasida aseriyooo
:78::78::78::79::79::79::79:
iyi sanada bisey demesin buraya girdigin icin yeterliibenimkide evde simdik 1 saat sonra anasi gile gidecek aksam hep burda olurummm
ne güzel canımm benimki evde olmazsa burda oluyorumm eger evde olursa gelemiyorummkıskanıyo beni burdandio encok kk ilgileniyosun dioyemegini çaynı verdigim halde

:78::78::78::79::79::79::79:

ne güzel canımm benimki evde olmazsa burda oluyorumm eger evde olursa gelemiyorummkıskanıyo beni burdandio encok kk ilgileniyosun dioyemegini çaynı verdigim halde

gecen benim herifte öyle dedi iicinde tutuyomusssssöyleyemiyomussssdemedigim kalmadiii bidaha dermi bilmem

valla sölesin dursunn hiçte koyamam o eski ben deilimmşarkı gibi olduu
yanımda hiç degeri yokk amann kızı koydu anasının adını yeter ona çok bilee

yaw bide utanmadan isim ne umuyolar ya gicik oluyommmdoru eski sen degilsin bende hic degilim vallaaaaaa

hicte yazik degil ahretligimmyaw evlendigimden beri kendi netin basinda ben bikere bile gel benle ilgilen demedim netteee diye küsmedim bileeee
ozaman hak etmiş kuzum sen laflarınııhaklısın bende madurdum aslındaa bu ilgi yüzünden ama artıkk göstermek zorundaaben ona gösteriyosam ilgi alaka oda göstermelii neysekii geride kaldı çok şükürr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…