- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #37.981
oda sicakligi bu havalarda yeterli degil esilammmmm biraz bi cezvede isit ama cokta kaynar olmasin parmaginla bak ilik olunca yogur..ben öyle yaparim sicaktada bekletirim ne güzel kabarir..bide mesala firini 40 dereceye getir 30 dk bu sicaklikta isit.altini kapat firinin icine bi legenle hamuru koy 1 saatte kabarir
anladım cnm ama yoğurdum bikere.neyse bidahaki sefere yaparım öle.annemle konuştum şimdi hava soğuk ondan dedi. biraz sar bişeylerle dedi.şimdi baktım kabarmaya başlamış
iyiyim cnm.sen nasılsın?ben sana yazmıştım galiba görmedin tekrar yazıyım. çok sevindim bebiş geliyomuş.hayırlı olsun inş.Rabbim saglıklı sıhhatli kucağına almayı nasip eder innş.
bende iyiym canımmyine göremeden gittin neyse cnm görüşürüz.
tamam selencelkimmm güle güle
doru bu havalarda zor sicak tutmak lazim hamurune yapacan habibtemmmm:44:
bende iyiym canımmgörmedim tatlımm benim geçmşle sorum varr okuyamıyorum okusam okusam 10 sayfa ancaa çok çabuk sıkılıyorumm yasagım biliyo tşkr ederim canımmm Rabbim sizlerede nasip etsin inşşşş dayanamadım geri geldimm
canımm benimm hasretinize dayanamadım azcık daha kalım barii eşim bugun erken gelcek
üzülme sakın bitanemkızlar benim kırmızılar geldi çok üzgünüm
nasıl yani anlamadım cnm
üzülme sakın bitanemsende sogan suyu dene canım denedinmi hiç :44::44:
yola devam demekki hayırlı deilmişş tatlımm
kızlar benim kırmızılar geldi çok üzgünüm
selencelkim gel kizbak dayanamadin geri giris yaptinn
kız şutladım ama bi görsenn üzerime titriyo resmen hazır bulmuşkene degerlendirimgel gelllyaw sen bu herifi şutlamadinmi alla alalaa
yaw hamurla ne yapacan diyorummmmm..
öle oldu ahiretligimm
kız şutladım ama bi görsenn üzerime titriyo resmen hazır bulmuşkene degerlendirim
yok güzelm sadece kist için yapmıyo burdaki kızlarr çogunun kisti yokk ama içi temizliyomuş hamile kalmayı kolaylaştırıyomuşşaynen öle cnm hayırlısı artık önümüzdeki aya bakcaz.soğan suyu kiste iyi geliyo galiba .ama çok şükür bende kist yok.
esilam sanada bi sogan kürü sart olduu..bak yapan hamile kaliyo cogunluklaaaa
kızma cnm.açma yapcam .biraz daha bekliyim.sonra senin dediğin gibi fırını ısıtıp birazda öle kabartcam.galiba biz bu açmaları yarın sabah anca yicez.
habbitem selencelikimmmmmm tüm eziyetleri yap acima sakinnngece yatarken kaldir ayyy canim yesil erik istedi de yazinsa ayy canim kar istediii deeeee gitsin kutuplara isi neeee
öle oldu ahiretligimm
kız şutladım ama bi görsenn üzerime titriyo resmen hazır bulmuşkene degerlendirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?