Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

anladım cnm ama yoğurdum bikere.neyse bidahaki sefere yaparım öle.annemle konuştum şimdi hava soğuk ondan dedi. biraz sar bişeylerle dedi.şimdi baktım kabarmaya başlamış

anladım cnm ama yoğurdum bikere.neyse bidahaki sefere yaparım öle.annemle konuştum şimdi hava soğuk ondan dedi. biraz sar bişeylerle dedi.şimdi baktım kabarmaya başlamış

doru bu havalarda zor sicak tutmak lazim hamuru ne yapacan habibtemmmm:44:

iyiyim cnm.sen nasılsın?ben sana yazmıştım galiba görmedin tekrar yazıyım. çok sevindim bebiş geliyomuş.hayırlı olsun inş.Rabbim saglıklı sıhhatli kucağına almayı nasip eder innş.

yine göremeden gittin neyse cnm görüşürüz.
bende iyiym canımmgörmedim tatlımm benim geçmşle sorum varr okuyamıyorum okusam okusam 10 sayfa ancaaçok çabuk sıkılıyorumm yasagım biliyotşkr ederim canımmm Rabbim sizlerede nasip etsin inşşşşdayanamadım geri geldimm
tamam selencelkimmm güle güle
canımm benimm hasretinize dayanamadımazcık daha kalım barii eşim bugun erken gelcek

gel gelllyaw sen bu herifi şutlamadinmi alla alalaa

öle oldu ahiretligimm

kız şutladım ama bi görsenn üzerime titriyo resmen hazır bulmuşkene degerlendirim

habbitem selencelikimmmmmm tüm eziyetleri yap acima sakinnngece yatarken kaldir ayyy canim yesil erik istedi de yazinsa ayy canim kar istediii deeeee gitsin kutuplara isi neeee

aynen öle cnm hayırlısı artık önümüzdeki aya bakcaz.soğan suyu kiste iyi geliyo galiba .ama çok şükür bende kist yok.
yok güzelm sadece kist için yapmıyo burdaki kızlarr çogunun kisti yokk ama içi temizliyomuş hamile kalmayı kolaylaştırıyomuşşdene istersen canımm

kızma cnm.açma yapcam .biraz daha bekliyim.sonra senin dediğin gibi fırını ısıtıp birazda öle kabartcam.galiba biz bu açmaları yarın sabah anca yicez.

ne kizmasi esilammmmmmm seni cok seviyom bennnn..sen dedigim gibi firini en düsükte biraz isitip koy bak nasi kabariyo......aksama yetisir,,esin evde degil galibaaaa

habbitem selencelikimmmmmm tüm eziyetleri yap acima sakinnngece yatarken kaldir ayyy canim yesil erik istedi de yazinsa ayy canim kar istediii deeeee gitsin kutuplara isi neeee
acımıyorum zatenn karpuz istedi canım gııı:26::26:ruyamda yedimm istiycemm bulsun işi nee
bidaha bu fırsat elime geçmezz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…