Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

tmm cnm tşkler .yapıcam inş.ama adet olunca bırakıyomusun kürü onu anlamadım.

yaw 3 üzü hayalotum istiyoooo..10 uzdan israrlarim sonucu 3 üze düsürdük....yaw ben bitanesi kalsin onada raziyimmm
alala tamam işte değiş tokuş yaptık ben sana beddua ettım 3üzün olsun dedğin içinsenın 10uzun olcek inşallah ahanda bedduam bu sana.10tane bırden aynı anda kucagına alırsın inşallah

neyse kızlar ben çıkıyorum acayip uykum geldii akşamda kardeşime gitcezz erken gelirsem ugrarımm hepinizi öpüyorumm
anmmm hamişliğin ilk belirtileri başlamıştamam kuzum benım öpüyorum seni
kızlar benim kırmızılar geldi çok üzgünüm
hayırlısı olsun esilam benım
gecen benim herifte öyle dedi iicinde tutuyomusssssöyleyemiyomussssdemedigim kalmadiii bidaha dermi bilmem

benimkide diyodu ılk zamanlar ama sımdı dıyemıyo artıkın

azcık fikir olsaa ummazlardogru bebeğimm bizi baya açtılarr gözümüz açıldı artık

ahretligim artikin onlardan gelebilecek herhangi tehlikeye karsi böyle gözlerimi acik tutuyom süreklibu gidisle böyle kalacakgözlerim hic kapanmayacakkkgözümde acik gidecem öbür tarafa yaww

Son düzenleme:
hayalotummmm gelllllllll kiizzzzzzzzzzzzz özledim biraz iki cift laf edelimmmmmmmmmmm

yalniz kaldimmmmmmmmmm suraciklardaaaaaaaaaaaa

ben geldim canlar neti anca yapabildim dalicaktim neredeyse kafa goz o kadar sinir oldum yani

ben geldim canlar neti anca yapabildim dalicaktim neredeyse kafa goz o kadar sinir oldum yani

bak yine gitmeye basladii

Selam canlar
Cuma gunu donduuk istanbula rabbim isteyemnlere,bizede tekrarini nasip etsin ins.
Ya ben gelmeyeki kimler hamis kaldi boyle loori ve. Selencelk hamis masallahhh allah tamamina erdrsin :)))

Selam canlar
Cuma gunu donduuk istanbula rabbim isteyemnlere,bizede tekrarini nasip etsin ins.
Ya ben gelmeyeki kimler hamis kaldi boyle loori ve. Selencelk hamis masallahhh allah tamamina erdrsin :)))

hosgeldin canimmm Allah bizlerede nasip etsin Seninde ibadetlerini ve dualarini kabul etsin insallah

evet tatlimm Allahin izni ile hamileyizz

ahretligim artikin onlardan gelebilecek herhangi tehlikeye karsi böyle gözlerimi acik tutuyom süreklibu gidisle böyle kalacakgözlerim hic kapanmayacakkkgözümde acik gidecem öbür tarafa yaww
allah korusun canbonum ya konusma boyle
Nasılsiniz habibtelerimmmmmnn ben geldimmmmmmmmmmm huhuhu
hoşgeldın habıbtemmmm
hayalotummmm gelllllllll kiizzzzzzzzzzzzz özledim biraz iki cift laf edelimmmmmmmmmmm

yalniz kaldimmmmmmmmmm suraciklardaaaaaaaaaaaa
yettım gayreeee
Selam canlar

ana suedam hoşgeldın amın bıtanem rabbım senınde dualarını kabul eylesın ınsallah
bıde klnımız hamişşşş

yaw nerde olum kimse yoktu burda alalalalalalalalallatüm kk yi dolandimmmmmmmmmm

Selam canlar

hosgeldin suedammmmmmmm rabbim kabul etsin inslalah bizlerede nasip olurrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…