- 5 Ekim 2012
- 11.544
- 5.970
- 248
- Konu Sahibi medd_cezir
- #38.201
Gecede kalkıyorum ben naapim kalkmimmi??![]()
gecede kalkiyosan senin halin hal degill

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gecede kalkıyorum ben naapim kalkmimmi??![]()
sik sik wcyemi gidiyosunn
seni drumuza yonlendiriyorumm habibtemm![]()
ben 30 ocaktı günüm 31nde yaptım sabah idrarı ilee iki dk içinde çıktıee simdi yap hancekimmmmmmm varsa bence simdide cikar silikte olsa günün gecti cünküüüüüüyaw biriktirmeye gerek yok azcik olsun yeterrrrr
![]()
ee simdi yap hancekimmmmmmm varsa bence simdide cikar silikte olsa günün gecti cünküüüüüüyaw biriktirmeye gerek yok azcik olsun yeterrrrr
![]()
hancekim gel seni ben bi muayene edim zamani gelmisssssende biseyler var gibi cünkü..ama biliyosun ilk memikler sartt.....
uzaktan olmaz elllemem lazim onu simdiden söylümmm
bak loorim nasida wc yi duyunca sasirdi..loorimin aklina wc düsürmeyinn zaten bi ayagi orda alalalallaaa![]()
hancekim gel seni ben bi muayene edim zamani gelmisssssende biseyler var gibi cünkü..ama biliyosun ilk memikler sartt.....
bak loorim nasida wc yi duyunca sasirdi..loorimin aklina wc düsürmeyinn zaten bi ayagi orda alalalallaaa![]()
noldu tatlımm kim seni siinir etti bukadarr:26::26::26:Gitmezzz olaydım çarşıya bur daha da gitmem![]()
Gitmezzz olaydım çarşıya bur daha da gitmem![]()
inş bitanemmm dualrım seninlee![]()
kız Allah iyiligini versin emiii
birgün kalacan elimdee
herifine komuycam seni yiyip bitircemm
![]()
Allah razı olsun bitanemm,yaa ıslaklık oluyo gibi gidip bakıyorum bişey yok,şimdide oldu bakmaya korkuyorum yaaa:26:
ben geldim azcık yer açın bakem![]()