Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

nurlum bana sorsaydin ya yawhepicigini anlatirdimm...

ama bende hb ve hg bilmiyom bu topikte sürekli oldugum haldecünkü kisaltma yazilari sevmiyorum hicte kullanmamdacanbonda hayalotumun buldugu bi uydurma sevgi sözcügü..bize öyle diyo bana kacakcanbon der hic yasakhayal demezz yada diger adim kacakhayaldirr nurlummhabbitemi ögrenmissin zaten arapca canim demekkkallpinn arkadasimiz arabistanda ondan ögrendikallani seversen ne merak ediyosan sor bana herseyi anlatirimm bikmadannn

Son düzenleme:
aysimam nurlum yaw bide gündüz gelinde sohbet edelim..simdi uykudan kalktim bi bakim dedim sizi gördüm yari uykulu biseyler yaziyommmuykum kacmasin diyede gözümü yari acip öyle yaziyom tam acarsam uykum kacar diyeee

Son düzenleme:

Bak utandım şimdi.

İyimisin canım,keyfin nasıl?

aysimaam nurlum yaw bide gündüz gelinde sohbet edelim..simdi uykudan kalktim bi bakim dedim sizi gördüm yari uykulu biseyler yaziyommmuykum kacmasin diyede gözümü yari acip öyle yaziyom tam acarsam uykum kacar diyeee

Hadi o zaman uyumaya geri dön sen tatlım açılmadan daha mışıl mışıl uyumaya devam et.
Güzel rüyalar gör,iyi uykular canım.

Bak utandım şimdi.

İyimisin canım,keyfin nasıl?

bak nasida utandi kirmizi yanaciklarini yerim seninyaw utanma bak allahin adin iverdim herseyi soracan bana olmadi özelden sor belki gecmisi okuyamam yazini göremem belkiiiyiyim canim benim yari uykulu biseyler yaziyommm

yerim ben seni yaanlamadıgını sor kızçem bize çekinme ben rastgele uyduruveriyorum bişeyler kaçakcanbon yazmış zaten sana açıklamaları öğrendin artık dıme
aysimam nurlum yaw bide gündüz gelinde sohbet edelim..simdi uykudan kalktim bi bakim dedim sizi gördüm yari uykulu biseyler yaziyommmuykum kacmasin diyede gözümü yari acip öyle yaziyom tam acarsam uykum kacar diyeee

kız senın yarı açılan gözlerini yerim benbende diyom wcye kalkınca bi pcnin tuşuna basım ama eşim yakalıyo hemen beni doğru yatağa

canbonlarım günaydınlarrrrrr
ben evi toparlım evden cıkıcam öğleden sonra evde olurum anca.çünkü dışarda hallletcek işlerimde var biraz
öpüyorum sızlerı bol sohbetler kızçelerimmm

gunaydınn meleğimmm güzel haberlerini bekliycem tatlımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…