- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #38.341
Bu arada bu topiği okuduğumda ; hg -hb-habibtem-canbonum gibi kelimeler sık sık kullanılıyordu.
Ben maalesef bunlar ne diye düşünüyordum soracağım soramıyorum:26::26::26::26::26:
Neyse ki geçen gün hg-hb yi çözdüm hatta yazdım bile
Habibtem ide dün yazılanları okuyunca öğrendim
Biraz geç oldu ama öğrendim neyse ki
Bir tek canbonobom kaldı,bu da sevgi sözcüğü zannımca :44::44::44::44::44::44::44:
nurlum bana sorsaydin ya yawhepicigini anlatirdimm...
ama bende hb ve hg bilmiyom bu topikte sürekli oldugum haldecünkü kisaltma yazilari sevmiyorum hicte kullanmamda canbonda hayalotumun buldugu bi uydurma sevgi sözcügü.. bize öyle diyo bana kacakcanbon der hic yasakhayal demezz yada diger adim kacakhayaldirr nurlumm habbitemi ögrenmissin zaten arapca canim demekkk allpinn arkadasimiz arabistanda ondan ögrendik allani seversen ne merak ediyosan sor bana herseyi anlatirimm bikmadannn
aysimaam nurlum yaw bide gündüz gelinde sohbet edelim..simdi uykudan kalktim bi bakim dedim sizi gördüm yari uykulu biseyler yaziyommm uykum kacmasin diyede gözümü yari acip öyle yaziyom tam acarsam uykum kacar diyeee
Bak utandım şimdi.
İyimisin canım,keyfin nasıl?
Hadi o zaman uyumaya geri dön sen tatlım açılmadan daha mışıl mışıl uyumaya devam et.
Güzel rüyalar gör,iyi uykular canım.
kızlar bat tarihim 12 si.. ama çatlicam meraktan yarın sabah 11i..test yapsam olmaz mı?
sheker canim bence varsa cikar silikte olsa cikarrr yarin sabah ilk idrarla yap
tmm inşllah gece olmassam sabah yapıcam
shekerim inslalah olmazsinntesti yapinca sonucuda burayada yazarmisinnn
yazarım tabisiiiiiiiiii
yerim ben seni yaBu arada bu topiği okuduğumda ; hg -hb-habibtem-canbonum gibi kelimeler sık sık kullanılıyordu.
Ben maalesef bunlar ne diye düşünüyordum soracağım soramıyorum:26::26::26::26::26:
Neyse ki geçen gün hg-hb yi çözdüm hatta yazdım bile
Habibtem ide dün yazılanları okuyunca öğrendim
Biraz geç oldu ama öğrendim neyse ki
Bir tek canbonobom kaldı,bu da sevgi sözcüğü zannımca :44::44::44::44::44::44::44:
aysimam nurlum yaw bide gündüz gelinde sohbet edelim..simdi uykudan kalktim bi bakim dedim sizi gördüm yari uykulu biseyler yaziyommm uykum kacmasin diyede gözümü yari acip öyle yaziyom tam acarsam uykum kacar diyeee
günaydın canımmgunaydin kizlar hancegim icin geldimm ama ortalarda yok
guzel haberler bekliyorumm
gunaydınn meleğimmm güzel haberlerini bekliycem tatlımmyerim ben seni yaanlamadıgını sor kızçem bize çekinme ben rastgele uyduruveriyorum bişeyler kaçakcanbon yazmış zaten sana açıklamaları öğrendin artık dıme
kız senın yarı açılan gözlerini yerim benbende diyom wcye kalkınca bi pcnin tuşuna basım ama eşim yakalıyo hemen beni doğru yatağa
canbonlarım günaydınlarrrrrr
ben evi toparlım evden cıkıcam öğleden sonra evde olurum anca.çünkü dışarda hallletcek işlerimde var biraz
öpüyorum sızlerı bol sohbetler kızçelerimmm
günaydın canımm,bende merak ettim geldimm
hancegimm cabuk gelll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?