Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

ayni belirtiler bendede var sBah test yapicm ALLAHTAN hayirlisi insallah cift cizgiyi gorurum insaaah peki ben sabah test yapiyorm negatif gece silik cizgi cikiyo bu sayilmaz demi 10 dakikadan sonrasini ciddiye almayin yaziyo

ayni belirtiler bendede var sBah test yapicm ALLAHTAN hayirlisi insallah cift cizgiyi gorurum insaaah peki ben sabah test yapiyorm negatif gece silik cizgi cikiyo bu sayilmaz demi 10 dakikadan sonrasini ciddiye almayin yaziyo
sabah aç karna kalkar kalmaz yap bakalımm inşşş pozitif çıkar canımm böle çok kişi duydumm hatta bi arkadaşın ultrasonda göründü bebegii kanda bile çıkmamışş çok şaşırtıcı ama oluyo böle şeyler.. evet canım 10 dk geçince sayılmıyo test öle dio dedigin gibi ilk 5 dksı önemli imiş

tmm cnm cok saoll kocisim cagiriyoo iyi gecelerr

Aysecolak merhaba,
İnşallah hayırlısıyla hamilesindir sende.

valla ben karışmam artıknerden bulursaa tamam canım dio yarın hemen araştırım dedi inş bulurr

Arar canım sonra da zevkten dört köşe mutlu mutlu anlatır nasıl buldum yaaa gördün mü diye.

Son düzenleme:
Bu arada bu topiği okuduğumda ; hg -hb-habibtem-canbonum gibi kelimeler sık sık kullanılıyordu.
Ben maalesef bunlar ne diye düşünüyordum soracağım soramıyorum:26::26::26::26::26:
Neyse ki geçen gün hg-hb yi çözdüm hatta yazdım bile
Habibtem ide dün yazılanları okuyunca öğrendim
Biraz geç oldu ama öğrendim neyse ki
Bir tek canbonobom kaldı,bu da sevgi sözcüğü zannımca :44::44::44::44::44::44::44:

Canım benim nasılsın,karşılaştık çok sevindim
Uykudan mı uyandın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…