Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

saol bitanemm
oda çok istedi bakıp görcez şimdilik iyiler benim kızım çok kıskanç anasına çekmiş
oglum kıskanç deill oglanla arasında 9 10 yaş olcak yapmaz inşş

Insallah kiskanmazlar canim , benim oglan kardesimle aramda 8 yas var sorun olmaz insallah , banada tlf geldi bu hafta full calisacam 2 den aksam 9 kadar istemiyorum hic ((

selamlar .. günaydınlar .. nasılsınız ..

Selam canim nerelerdesin yaa.. Sukur iyiyiz sen nasilsin?

Insallah kiskanmazlar canim , benim oglan kardesimle aramda 8 yas var sorun olmaz insallah , banada tlf geldi bu hafta full calisacam 2 den aksam 9 kadar istemiyorum hic ((

Allahım yardımcın olsun gurbetimm istemiyosan çalışma dicem ama sen daha iyi bilirsin kuzumm:26::26:

aleyküm selam canımm hoşgeldinn hamdolsun canım ben iyiyim..
sen nasılsın tatlımm

hsb .. ballarım.. iyi diyelim iyi olalım ..
selencimm hayırlı olsun kuzum benim.. Rabbim sağlıkla sonuna kadar gidebilmeyi nasip eder insaAllah ..

gurbetim esim izindeydi.. ve Ankara'dan dün aksam geldik ..
ve bu hatfsonu yine gitcez .. kısmetse ..

sen napıyon nasıl gidiyor

saol bitanemm darısı tüm isteyenleree inşş
geldinmi buraya nasıl geçti kuzumm begendinmi hastaneyii:26:

Allahım yardımcın olsun gurbetimm istemiyosan çalışma dicem ama sen daha iyi bilirsin kuzumm:26::26:

mecburum gelir yok ki evde, esim okula gidiyor okuldan para almiyor is bulamiyor , ikimizden birimiz calismamiz lazim ..

O yuzden yoksun , Sukur bende iyi olmaya calisiyorum , maddi yonler ev sIkIntIsI bitmiyor , bu hafta aksam vardiyeli calisacam mecburen ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…