Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

merhaba cnm nasılsın?gelişmeler neler tedavi için gidecektin noldu?özlettin kendini

saolasın cnm iyi diyelim iste ..
evt gttik.. adet günümün gelmesini bekliyorum tedavi baslayabilmesi için ..
cumartesi adet günüm hesaplamama göre..olunca gidicez iste..
bakalım hayırlısı ..
sen napıyosun, senin nasıl gidiyorn çalısmaların

özletiyosam gerçekten sevindimm , tsk ederim.. :)
bnde özlüyorum .. hemde çokk.. içimde yer edenleri

Son düzenleme:

özletiyosun cnm.inş. bende içinde yer edenlerdenimdir inş.

bende cuma veya p.tesi dr gidicem.herhalde yumujrtlama takibine başlıcak.herşeyin hayırlısı cnm

gelmis batin aynurummmmmhadi hayirlisi kuzum benimmmmm..test yapmayi hic düsünüyomusunn

düşünmez olur muyum çok isitiyom da neg çıkar die cesaret edmeiyorum bundan bi hafta önce yaptım bariz neg cıktı ölesine yapmıştım tabii şimdi de biraz daha bekliym diyom.. kendime dikkat ediyom oyle iştee sen nasılsın cnmm

özletiyosun cnm.inş. bende içinde yer edenlerdenimdir inş.

bende cuma veya p.tesi dr gidicem.herhalde yumujrtlama takibine başlıcak.herşeyin hayırlısı cnm

hadı hayırlısı bakalım..
Rabbim hayırlı güzel sonuçlar alabilmeni nasip eylesin..

ben yavaştan kaçıyorum.. yemek fln yapılcak.. oturdum kaldım burda..
grsmek üzere ..

aynurum tamda soru soracaktim nere gittin yawwww

ne net bi sekilde ciktimi iyi ya isteeeyaw simdik yapsan kesin anlasilirdi off kiz yapta merakim gitsin bi gel yawwwwtühh tamda sirasinda ciktim kk dondugu icinnn belki ikna ederdim senii

aynurum tamda soru soracaktim nere gittin yawwww

ne net bi sekilde ciktimi iyi ya isteeeyaw simdik yapsan kesin anlasilirdi off kiz yapta merakim gitsin bi gel yawwwwtühh tamda sirasinda ciktim kk dondugu icinnn belki ikna ederdim senii

geldim geldim canım evet bi hafta önce yptıgımda negatfdi neg yazmıstım sen onu net anlamışsın galiba:44::44::44::44: şu an biraz bekliyim diyom bide çok akıntım var acaba ole mi oluyo gebeliktee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…